Annyi szép és jó történt egy napon, hogy szépen csokorba gyűjtve osztom meg veletek. Lesz itt animáció a kisebbeknek és a képregényeseknek is, horror, misztikus akció és tv-sorozat is!

A Repcsik első része közepes siker volt, 50 milliós költségvetésre 200 milliós bevétel jutott, így várható volt a folytatás. 2014. július 18-án érkezik a kinti mozikba, hozzánk még nincs dátum.

Amíg tűkön ülünk és kivárjuk, lesz-e akkora siker a Superman & Batman Zack Snyder jóvoltából, hogy megalapozza az Igazság ligája-filmet, addig a Warner animációs részlege a tőle megszokott színvonalon szállít egy újabb történetet a DC-válogatottról. A War alcímű felvonás valamikor 2014 elején érkezik és életerős kezdéssel hívja fel magára a figyelmet.

Mark Strong úgy néz ki, megragad a B-filmes keretek és a televíziózás szintjén. Mostani filmje, a Mindscape nem másról szól, mint hogy képes belépni mások emlékeibe, ezáltal felül tudja vizsgálni állításaik hitelességét. A legújabb feladat szerint egy 16 éves lány emlékeit kell átnézni, hogy kiderüljön, a lány pszichopata vagy csak áldozat. Bemutató időpont egyelőre nincs, csak a spanyoloknál egy január 31-ei országos premier.

A 47 Ronin is kapott egy mozis trailert, szűk két és fél percben már jobban körvonalazódik a történet, mit is kapunk karácsonyra misztikum és Ázsia-sarok címén. A hazai bemutató december 26.

Zárásképp pedig az HBO januári nagy dobásához, a True Detective-hez is érkezett egy új előzetes. A kemény zsarudráma főszerepeiben Matthew McConaughey és Woody Harrelson, akik egy brutális nyomozást élnek meg újra, először 1995-ben a gyilkosság idején, majd 2012-ben, mikor újra megnyitják az ügyet. A sorozat január 12-én kezd Amerikában.