Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: John Wick

Keanu Reeves is csatlakozik a középkorú problémamegoldók egyre ütősebb táborához: Liam Neeson (Taken) és Denzel Washington (The Equalizer) után ismét egy múltja elől menekülő egykori hivatásossal van dolgunk, aki szerteágazó gyilkolási képeségeit személyes bosszú szolgálatába állítja. Ellopják a kocsiját, kinyírják az elhunyt feleségtől kapott kutyát is - valljuk be, ennél kevesebb személyes motiváció is elég volt műfajon belül, hogy közreműködés hatására arasson a halál. Főbb szerepekben még Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane, Alfie Allen. A korábbi kaszkadőr Chad Stahelski elsőfilmes bemutatkozása rendezőként eddig figyelemfelkeltő, a zenével együtt olyan atmoszférát teremt, amit alig várunk a nagyvászonra. Amerikai bemutató október 24., nálunk meglátjuk.

0 Tovább

Trailer-halom

Annyi szép és jó történt egy napon, hogy szépen csokorba gyűjtve osztom meg veletek. Lesz itt animáció a kisebbeknek és a képregényeseknek is, horror, misztikus akció és tv-sorozat is!

A Repcsik első része közepes siker volt, 50 milliós költségvetésre 200 milliós bevétel jutott, így várható volt a folytatás. 2014. július 18-án érkezik a kinti mozikba, hozzánk még nincs dátum.

0 Tovább

Poszter, trailer: Man of Tai Chi

Keanu Reeves fogta magát és rendezett egy illegális küzdősport köré épített filmet, melynek a végén jómaga is előveszi a pörgőrúgást. A látottak után kijelenthető, sikerült egy emberi léptékű filmet készíteni, de az is biztos, egyelőre nem keltette fel az érdeklődésemet annyira, hogy megvesszek a bemutatóig. Pontos dátum még nincs, de valamikor idén dobnák a kutyák közé. A poszter rém erőltetett szimbolikával bír, a színészi játék pedig van olyan rossz. A vége felé a Finish Him kicsit megdobogtatja a szívem, némi Mortal Kombatot csempészve ebbe a kamu, alvilági Tekken-koppintásba.

0 Tovább

UIP-hírek

Nem öncélú a gyilkolás a Vadállatokban

Salma Hayek is csatlakozott Oliver Stone rendezőhöz Vadállatok című új filmje védelmében. A minap Budapesten előadást tartott rendező magyar közönségének is elmondta, azért olyan sok a kegyetlenkedés a filmben, mert a drogkartellek világa ilyen, és ő mindig a valóságról akar mesélni. A mexikói származású színésznő, aki a Vadállatokban egy drogkartell vezetőjét alakítja, most megtoldotta Stone magyarázatát egy lépéssel.

- Realisztikusan ábrázoljuk a sok gyilkolást, mert így mennek a dolgok a drogháborúban, de van ennek egy mélyebb üzenete is - mondja Salma Hayek Múmialegújabb interjújában. - Azzal, hogy bemutatjuk a sok vérontást, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy aki drogot vásárol, maga is elősegíti az erőszak terjedését. Minél több drog fogy, annál kegyetlenebb a drogháború, elég csak arra gondolni, hogy Mexikóváros agglomerációjában már a hadsereg is harcol a drogkartellekkel, nem csak a rendőrség. Erre eddig csak vidéken volt példa.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek