1. A csodálatos Pókember folytatása Brazíliában a következő alcímmel fog futni: The Amazing Spider-Man: Rise of Electro. Előre félek, ha így marad, mily csorbulás fog bekövetkezni a magyar keresztelés során...

2. Megkaptuk az első előzetest Forest Whitaker és Anthony Mackie új filmjéhez, a Repentance-hoz. A sztori szerint Mackie egy életmód-tanácsadó sikerkönyv szerzője, akinek a segítségét kéri az egyik rajongója, Whitaker. A segítség kicsit más jelentéssel bír a két férfi számára, így az emberrablást és gyilkosságot sem nélkülöző macska-egér harc veszi kezdetét, melynek a lényege: Smile! (Mosolyogj!)

3. Simon Pegg megerősítette, hogy a 2015. december 25-én debütáló Mission: Impossible 5-ben az ő karaktere, Benji Dunn is visszatér. Ezzel együtt lesz a 4. rész csapata, Tom Cruise mellett Jeremy Renner, Ving Rhames és Paula Patton is viszontlátható.

4. Megérkezett Atom Egoyan legújabb filmjének előzetese is. A történet szerint a mocskos amerikai délvidéken meggyilkolnak három nyolvéces kissrácot, amivel három nagykamaszt vádolnak. Az indíték mögött sátánista tevékenységet vélnek felfedezni, ezzel teljesen megosztva a nemzetet. A főbb szerepekben Reese Witherspoon, Colin Firth.