Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hír-halom

1. A csodálatos Pókember folytatása Brazíliában a következő alcímmel fog futni: The Amazing Spider-Man: Rise of Electro. Előre félek, ha így marad, mily csorbulás fog bekövetkezni a magyar keresztelés során...

2. Megkaptuk az első előzetest Forest Whitaker és Anthony Mackie új filmjéhez, a Repentance-hoz. A sztori szerint Mackie egy életmód-tanácsadó sikerkönyv szerzője, akinek a segítségét kéri az egyik rajongója, Whitaker. A segítség kicsit más jelentéssel bír a két férfi számára, így az emberrablást és gyilkosságot sem nélkülöző macska-egér harc veszi kezdetét, melynek a lényege: Smile! (Mosolyogj!)

0 Tovább

Poszter: Pain & Gain

Michael Bay várva várt izommozija már a kertek alatt, már az amerikai bemutatót illetően, kint ugyanis április 26-ával kerül bemutatásra, míg itthon egészes augusztus 8-áig várnia kell a rajongóknak. Dwayne Johnson és Mark Wahlberg adott, azonban most már Anthony Mackie is teljes mellszélességgel helyet kapott a poszteren. Istentelenül messze ez a magyar bemutató még!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2013.11.20.

Utolsó kommentek