Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hír-halom

1. A csodálatos Pókember folytatása Brazíliában a következő alcímmel fog futni: The Amazing Spider-Man: Rise of Electro. Előre félek, ha így marad, mily csorbulás fog bekövetkezni a magyar keresztelés során...

2. Megkaptuk az első előzetest Forest Whitaker és Anthony Mackie új filmjéhez, a Repentance-hoz. A sztori szerint Mackie egy életmód-tanácsadó sikerkönyv szerzője, akinek a segítségét kéri az egyik rajongója, Whitaker. A segítség kicsit más jelentéssel bír a két férfi számára, így az emberrablást és gyilkosságot sem nélkülöző macska-egér harc veszi kezdetét, melynek a lényege: Smile! (Mosolyogj!)

0 Tovább

Poszter: The World's End

Edgar Wright trilógia-záró filmje (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok), melyben Simon Pegg és Nick Frost válogatott társak oldalán világot ment. Most fél tucat karakterposztert kaptunk, hogy előre memorizálni tudjuk, akiket érdemes lesz. Angol bemutató július 19.

0 Tovább

Kritika: Sötétségben - Star Trek

Megkerülhetetlen tény, a késő 20-as és kora 30-as (zömében férfi) generáció egyik legmeghatározóbb sci-fi élménye az itthon akkor még Űrszekerek néven elhíresült széria filmes változatainak második része, a Khan bosszúja. Az 1982-ben készült klasszikus minden elemében a tökéletes trekkie-film: a gyermeki naivitással felvértezett pozitív karakterek, a velejéig romlott gonosz és az épített környezet mai szemmel retró módon mesés világa egyből beszippantotta az arra nyitott elméket - és el sem engedte a mai napig. Aki űrben játszódó sci-fit tervez, mind a mai napig képes meríteni a hatalmas sikerű sorozatokból és az egész estés filmekből.

0 Tovább

Mission: Impossible – Fantom Protokoll

Igaz, még majd két hét van a bemutatóig, de addig egy kis háttérinfó (hála az UIP Duna Filmnek):

Az Impossible Missions Force (IMF –nem tévesztendő össze a Nemzetközi Valutaalappal) ügynökei, Jane Carter, Trevor Hanaway és Benji Dunn azt a feladatot kapják, hogy fogjanak el egy futárt, aki nukleáris indítókódokat szállít. Balszerencséjükre kudarcot vallanak, és a kódokat egy gyönyörű bérgyilkos, Sabine Moreau szerzi meg. Eközben Ethan Hunt parancsnokot kiszabadítják egy moszkvai börtönből, és a csapatot azzal bízzák meg, törjenek be a Kremlbe, és derítsék ki, ki az a Cobalt fedőnevű férfi, akinek a kódokat szánták. Cobalt azonban felrobbantja búvóhelyüket, és mielőtt Ethan és Benji kereket oldhatnának, hatalmas robbanás rázza meg a Vörös Teret. A gyanú Ethanre és az IMF-re terelődik, s ennek következtében az elnök életbe lépteti a Fantom Protokollt, ami az ügynökség megszüntetését jelenti.

William Brandt ügynök megöröklésével Hunt életében először kénytelen olyan csapattal dolgozni, amely csak úgy a nyakába szakadt. Brandt látszólag afféle okoskodó aktakukac, de a múltja sötét titkokat rejt. Mindenki közös bánatára Ethan és az új csapat kénytelen egyesíteni erőit, hogy pusztán saját találékonyságukra hagyatkozva tisztára mossák nevüket, véghezvigyék a küldetést, és megelőzzék a nukleáris világvégét.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek