Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Rush

Ron Howard vászonra vitte a Forma 1 egyik legkiemelkedőbb pilótapárosának versengését, annak minden drámájával és komédiájával együtt - ezzel a Frost/Nixon óta először doglzoik együtt Peter Morgan forgatókönyvíróval, várjuk is a hasonlóan minőségi megvalósítást. Niki Lauda szerepében Daniel Brühl szinte már klónként funkcionál, míg James Hunt megformálója, Chris Hemsworth hozza mindazt, amit az F1 hőskora jelentett a férfiak és a nők számára is. Sajnos poszter terén egy korai kiadással bírunk csak, ami így is hangulatos, míg az előzetes túlszárnyalta látvány terén az eddigi várakozásaimat. Bemutató szeptemberben, hazairól még nincs hír.

0 Tovább

Poszter: Fast & Furious 6

Szűk három hét és bevizsgálhatjuk a Halálos iramban széria hatodik részét (egyben az utolsó Jusin Lin-féle rendezést - hatból négy, nem is rossz arány), amihez most kaptunk egy mindenki a fedélzeten típusú posztert. Dwayne Johnson nagyjából hozta a cumóját a G.I.Joe-ból, míg Michelle Rodriguezt nyilván a Resident Evil egyre gyengébb minősége miatt száműzték a hátsó sorba...

0 Tovább

Poszter, trailer: Carrie

Megérkezett az első teljes előzetes a Carrie-remake-hez. Így elsőre azt mondom, csak a színészek miatt érdemes megnézni, mert hogy se a látvány, se a stílus nem hozott oly mértékben lázba, az is tuti. Ha az októberre csúsztatás oka esetleges újravágás volt, akkor ideje hozzálátni, emberek! Egyelőre egy paranormális tinifilm az egész, kíváncsi vagyok, a bemutató után ettől is elhatárolódik-e a szerző Stephen King. A rendezés Kimberly Peirce (A fiúk nem sírnak) felelőssége, főbb szerepelbe Chloe Grace Moretz, Julianne Moore.

0 Tovább

Poszter: Oblivion

IMAX-poszter a Feledésnek. Jövő héten magyar premier, addig szolid körömrágás.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Great Gatsby

Egyre jobb anyagok érkeznek Baz Luhrmann legújabb filmjéhez, ami az egyik nagy amerikai regény adaptációjához. Az új poszter és trailer alapján talán tényleg megérte 3D-be átültetni, lehet, a vágóasztalon is faragtak még egy kicsit. Mindenesetre nagyon várjuk, ugye? Hazai bemutató május 16.

0 Tovább

Poszter, trailer: This Is The End

Elképesztő színészorgia a modern vígjátékok kedvelőinek: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson. Hozzájuk csapódik mellékszerepekben Michael Cera, Paul Rudd, Jason Segel, Kevin Hart, Aziz Ansari, Emma Watson. Mindez Evan Goldberg és Seth Rogen közös rendezésében, egy házibuli közben beütő világvége megfilmesítésében. Poéngyártásban nem lesz hiba, a kérdés, hogy ennyi karakter nem fogja-e kioltani egymást. Az előzetes egyelőre bejön, aztán meglátjuk, merre veszik a kanyart. Hazai bemutató augusztus 22., bő egy hónappal az amerikait követően (július 12.).

0 Tovább

Poszter, trailer:Only God Forgives

Nincs arra szó, mennyire várós az a film, amelyben a Drive két főalakja, a rendező Nicolas Winding Refn és a főszereplő, Ryan Gosling újra közös munkába fogtak. A sztori szerint Gosling egy rendőrt alakít, aki a helyi maffiafőnökkel egy thai box-meccsel rendezné le. Ez nagyon vázlatos csak, kapunk az egyébként szigorúan felnőtt besorolású film előzetesében egészségtelen anyakomplexust Kristin Scott Thomas karakterén keresztül, a Kill Bill líraiságát mesze felülmúló hangulatot - hogy az akcióra is igaz lesz-e, azt meglátjuk. Magyar bemutatóról infó határban sincs, franciáknál májusban kezdik vetíteni. Gyenge kifejezés, hogy ütős lesz...

0 Tovább

Poszter: Pain & Gain

Michael Bay várva várt izommozija már a kertek alatt, már az amerikai bemutatót illetően, kint ugyanis április 26-ával kerül bemutatásra, míg itthon egészes augusztus 8-áig várnia kell a rajongóknak. Dwayne Johnson és Mark Wahlberg adott, azonban most már Anthony Mackie is teljes mellszélességgel helyet kapott a poszteren. Istentelenül messze ez a magyar bemutató még!

0 Tovább

Poszter, trailer: The Purge

Május 31-ével kerül bemutatásra az amerikai mozikban Etha Hawke és Lena Headey főszereplésével készült új sci-fi thriller. A történet szerint minden évben van egy nap, amikor bármilyen bűncselekményt elkövetsz, nem lesz semmilyen következménye. Ezáltal az igazi kérdés, hogy mit tennél meg, amikor bármit meg szabad tenned? Mindezt kormányzati támogatásra, elvégre a börtönök túlzsúfoltak, a társadalmi elégedetlenség alig tartható már kordában, így az állami rendszebályozás 12 órás időszakra felfüggesztésre kerül, se rendőrség, se kórházi ellátás... A szkript és a rendezés James DeMonaco műve, aki már a 2009-es Staten Island kapcsán dolgozott együtt Hawke-val.

0 Tovább

Poszter, trailer: Grown Ups 2

Visszatérnek a családapák, hogy újra a kisváros trónjára üljenek. Ezúttal nem egy hosszú hétvége a cél, hanem életvitelszerűen rendezkednek be egykori sikereik helyszínén. Persze össze kell akasztani a bajuszt a mai menő srácokkal, akik egyébként inkább valami poszt '80-as évekbeli utánérzet megformálói, mintegy kamaszkori másukat adva hőseinknek. Visszatér Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James, Salma Hayek, Maria Bello, az újak közt köszönthetjük Shaquille O'Neilt, Taylor Lautnert, Milo Ventimiglia-t, Andy Samberget. Amerikai bemutató július 12.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek