Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Nagyfiúk 2

Szerintem ötletes retró poszter az, amivel várnak minket Sandlerék a július 18-ai hazai bemutatóra - igaz, nem magyar poszter, de lehetne... if you know what i mean! Egyébként meg szokják csak a fiatalok, milyen is volt a '80-as évek, vagyis milyen érzés lesz nekik is visszanézni 20-30 év távlatából a mostani fotóikat.

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

Lars von Trier új filmjéhez megérkezett az első hivatalos poszter - ami nagyjából semmilyen. Olyan minimalista, hogy tekintsük tárgytalannak. De legalább a szerelmet elfeledtetik...

0 Tovább

Poszter: Star Trek Into Darkness

Kaptunk egy "Erősebb kutya baszik"-alapú IMAX-posztert, ahol csóri Enterprise menekülni kénytelen!

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

A poszter képi üzenete: "Ne baszakodj velem!"

0 Tovább

Poszter: Másnaposok 3

Míg az első rész a tigris körüli hajtóvadászat miatt is emlékezetes volt, addig most már az előzetesben megsiratott zsiráf kapott egy karakterposztert, már ha állatok esetében használhatunk ilyen kifejezést. És már hirdeti a szöveg, hogy finálé... Úgy legyen, főleg, ha nem szárnyalja túl a 2. részt.

0 Tovább

Poszter: Violet & Daisy

Két éve dobozban Geoffrey Fletcher (Precious) rendezői bemutatkozása, melyben Saoirse Ronan és Alexis Bledel tinédzser bérgyilkosokat alakítanak. Ugyan mozgóképes anyagot nem sikerült felfedeznem, de mind az író-rendező, mind a két főszereplőnő személye bizakodásra ad okot - na meg ezek a tekintetek! A bemutató idén júniusra várható az Egyesült Államokban, eddig csak filmfesztiválokon mozgott.

0 Tovább

Poszter, trailer: Thor: The Dark World

Megérkezett az első mozgókép és (pár nappal korábbról mellékelve) az első poszter is a kalapácsos Superman sztorijának késő őszi folytatásához. Visszatérnek a szereplők, azonban ez az új ellenség egyelőre megfoghatatlanul semmilyen - értem én a földi pusztítás lényegét, de valahogy akkor sem az igazi. Aztán majd egy komolyabb, második trailer úgyis meggyőz, hogy kötelező Marvel-darab, mint eddig mind. Igen, ahogy az első Thor is! Hazai bemutató október 31.

0 Tovább

Poszter, trailer: Only God Forgives

Új előzetesek és egy poszter érkezett a Drive alkotópárosának, a rendező Nicolas Winding Refn és a főszereplő Ryan Gosling új filmjéhez, az Only God Forgives című alkotáshoz. Már az eddigi anyagok is ütöttek, de ez a film mind magasabbra teszi a lécet. Egész egyszerűen önkívületi transzba sodort a két nemzetközi előzetes!

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Zack Snyder már csak bábáskodik a projekt felett, producerként maradt a közelben, így a rendezés Noam Murro ökébe hullott. Hogy mihez is fog kezdeni ezzel, az még kérdéses, mindenesetre érdekes, hogy ennyi idő kellett egy működőképes alapanyag összerakásához Frank Millernek. Kinti bemutató augusztus 2., hazai még várat magára

0 Tovább

Poszter, trailer: Romeo and Juliet

Ismét egy klasszikus hangvételű Shakespeare-adapt érkezik, mégpedig az igencska veretes féléből. Eszméletlenül jó stáblista, az előzetes alapján bizony erős drámaiság a középpontban, panasz egyelőre nincs is. A brit bemutató október 25., addig rághatják a rajongók a körmüket. A rendezés Carlo Carlei érdeme, aki kevésbé ismert rendező a hazai filmrajongók előtt, bár a Pio atya - A csodák embere remélhetőleg sokak számára ismerős. A főbb szerepekben Hailee Seinfeld, Douglas Booth, Damian Lewis, Paul Giamatti, Stellan Skarsgard, Natascha McElhone, Kodi Smit-McPhee. Mire ezt végig veszem, már látni akarom!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek