Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Metallica Through The Never

Antal Nimród elkészített egy Metallica-koncertfilmet, ami mellékszálként egy fiatal srác (Dane Deehan) titkos küldetését követi végig. A srác balesetet szenved, onnantól pedig két tűz közé kerül: egyik oldalról a lázadozó tűntetők, másrészről pedig az őket megrendszabályozni készülő rohamrendőrök közt reked, egymaga küzdve a túlélésért. Na jó, egy kibővített klip az egész, de abból látványra egész brutál lesz. Amerikai bemutató augusztus 9., IMAX 3D-ben pedig szeptember 27-én landolna - kicsit nagy a rés.

0 Tovább

Poszter, trailer: We're the Millers

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ismét együtt tolja egy komédia szekerét a 2011-es Förtelmes főnökök után. A sztori szerint egy kisstílű dealer (Sudeikis) megkapja élete megbízását, mellyel egy lakóbusznyi füvet kellene becsempésznie Amerikába. Rittyent is egy kamu családot, hogy hiteles legyen a mexikói túra: egy sztripper lesz a feleség (Aniston), egy szökött kiscsaj lesz a kamu lánya (Emma Roberts), valamint egy szűz srác a kamu fia (Will Poulter). A csempész memlóba hiba csúszik, nemzetközi nagyágyúk próbálják lekapcsolni őket, miközben ez a béna banda a túlélésre játszik. Azt külön kiemelném, mennyire brutál teste van Anistonnak még mindig, nem egyszer fogja fehérneműig leadni a textilt. A rendezős Rawson Marshall Turber, aki már bizonyított a Kidobóssal a műfajban. Amerikai bemutató augusztus 9., mifelénk síri csend.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Kings of Summer

Május 31-én debütál az amerikai mozikban az idei Sundance egyik legjobb alkotása, mely a tartalmas nyárra áhítozó kamaszfiúk új mentsvára lehet. A film tömve zseniális sorozatos arcokkal, most pedig a felnőtteknek szánt Red Band-tpusú előzetes landolt. Sajnos a hazai viszonyokat ismerve erre is csak DVD-n számítsunk.

0 Tovább

Poszter: The Smurfs 2

Augusztus elsejétől (a poszteren virtó hónap az amerikai premierre utal, ott július 31.) várják majd a hazai mozik is az erre igényt tartó felnőtteket és azon gyerekeket, akiknek nagy része nem biztos, hogy ismeri az eredeti tévésorozatot - mert ugyebár alig játszák a televíziók mostanság. Visszatér mindenki, szóval váltás nem volt az anyagilag meglepően sikeres első rész után.

0 Tovább

Poszter, trailer: Byzantium

Megkaptuk az amerikai piacra szánt anyagokat Neil Jordan vámpíros filmjéhez, melyben Gemma Arterton és Saoirse Ronan lesz a főszereplő. Amerikai bemutató június 28., hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Poszter, trailer: Stuck

Madeline Zima talán kilép a dugnivaló kamaszlány karakteréből, amit a Californication első része aggatott rá. A film egy egyéjszakás kaland és annak utóéletét helyezi középpontba, amikor is a jót kefélő páros forgalmi dugóba keveredik, így szükségszerűen igyekeznek megismerni egymást, ha már más lehetőségük nincs az idő elütésére. A férfi főszerepet Joel David Moore játssza, a rendező pedig Stuart Acher. Az amerikai bemutató valamikor idénre tehető, pontos dátum még nincs.

0 Tovább

Poszter: Drinking Buddies

Olivia Wilde, Anna Kendrick, Ron Livingston és Jake Johnson főszereplésével még júliusban érkezik VOD-terjesztésben egy jóféle indie-film, melyben két sörgyári munkás egy közös hétvégén ráébred, több van köztük barátságnál. A szépséghiba, hogy mindketten párkapcsolatban élnek mással, ráadásul már esküvői tervek is szóba kerülnek. A filmet Joe Swanberg írta és rendezte, a VOD-os bemutató június 25., a mozis augusztus 30., mindkettő amerikai premier. Tegye fel a kezét, akinek nem a The Office (angol és amerikai egyaránt) jutott eszébe a szerelmi szál hallatán?!?!

0 Tovább

Poszter: The Heat

Sandra Bullock és Melissa McCarthy közepesen sem várt közös vígjátéka új posztert kapott, mely még annyira sem hoz lázba, mint egy Asylum-film. Az FBI-ügynök (Bullock) és a lúzer nyomozó (McCarthy) története itthon Női szervek címmel keresendő majd, július 11-től.

0 Tovább

Poszter: I, Frankenstein

Aaron Eckhart főszereplésével készü egy Frankenstein-adapt, amiben nevezett úriember lesz a szörny. Most pedig kaptunk egy pózerkedő GIF-posztert, mely érdemben csak fogat egy cirka 20 fokot a főszereplő figuráján. A rendező a viszonylag ismeretlen Stuart Beattie, akinek ez lesz a második nagyjátékfilmje. Az első egy bizonyos Tomorrow, When the War Began című akciófilmmel jelentkezett. Amerikai bemutató 2014. január 24., nálunk még nincs listázva.

0 Tovább

Poszter, trailer: Inside Llewyn Dawis

Új Coen film jön idén, a szereposztás a kreativitás szűkében összerakott plakáton, a felnőttes videó meg egyből itt.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek