Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: 100 Bloody Acres

Beteg ausztrál horrorkomédia a láthatáron, melyben helyi kisvállalkozók próbálnának meg újabb hullákat gyártani a biznisz életben tartásához. Amerikai bemutató június 28., mi meg várjunk majd a DVD-kiadványra.

0 Tovább

Poszter: This is the End

Hat karakterposzter az év egyik világvége-felütésű komédiájához. Itthon augusztus 22-én debütál.

0 Tovább

Poszter, trailer: Percy Jackson: Sea of Monsters

Még mindig gagyi a kidolgozás, a történet sem egy nagy eresztés, de Nathan Fillion miatt muszáj lesz... augusztus 15-éig várni itthon.

0 Tovább

Poszter: World War Z

Napra pontosan egy hónap és jön a halogatott, újraforgatott verzió a nagysikerű bestseller filmadaptációjából - helyesebb is lenne Z világháború 1.5-nek hívni.

0 Tovább

Poszter: The Wolverine

Az Empire magazin kétféle borítóval kedveskedik a júliusi lapszámmal: az egyik a szokványos, bárki által megvásárolható (ez az angol textúrás, szépia-hatású verzió - 1. kép), a másik pedig a limitált példányszámú, klasszikus japán stílusú (piros felirattal és csökkentett textúrával - a tovább mögött). Akárhogy is nézem, az a szamurájkard még mindig okafogyottan került beemelésre. Messze még a július 25-ei magyar bemutató, szóval csak remélem, ezt a kardos verziót hanyagolni fogják.

0 Tovább

Poszter: Man of Steel

Kegyetlenül dübörög a marketing, ha a Warner nem dobott ki 100 millió dollárt erre az ablakon, akkor egyetlen centet sem. A mostani felhozatalban egy retró hatású posztert kaptunk, ami stílusra engem kimondhatatlanul emlékeztet egy bizonyos szériára, aminek 2015-re ígérik a folytatását...

0 Tovább

Poszter: The Lone Ranger

Egy film és négy nemzetközi karakterposzter jött, ez utóbbiak az ázsiai piacról. A hazai bemutató július 11.

0 Tovább

Karakterposzter: Percy Jackson: Szörnyek tengere

Augusztus 15-én érkezik hozzánk a cseppet sem legendás Percy Jackson kalandjainak második felvonása, ahol már elönt minket a mitológia és a tengervíz egyaránt. A rendező Thor Freudenthal (Kutyaszálló, Egy ropi naplója), a főbb szereplők visszatérnek (Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Brandon T. Jackson).

0 Tovább

Poszter, trailer: Ain't Them Bodies Saints

Az idei Sundance egyik favoritja, jelesül David Lowery filmje is megkapta az előzetest. A sztori szerint egy szökött rab igyekszik Texas-on át megtalálni feleségét és sosem látott kislányát. A szereplők közt: Rooney Mara, Casey Affleck, Ben Foster. Amerikai bemutató augusztus 16.

0 Tovább

Poszter, trailer: A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék

Június 13-ától egy újabb ütős olasz rendőrfilm, előzetes után a poszter.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek