Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Vasember 3

Egyre közelebb az április 25-ei magyar bemutató, addig maradnak a különböző szivárogtatások, legyen az poszter vagy trailer. Most ez előbbivel kecsegtetnek egy minden eddiginél széthullóbb Vasemberrel a fókuszban.

0 Tovább

Poszter: A magányos lovas

Ismét egy nagyméretű Disney-vállalkozás: 2012-ben a Bosszúállók terjesztése mellé azért becsúszott egy John Carter-féle epikus bukta, erre egy hasonló rétegközönséget vonzó feldolgozás, A magányos lovas érkezik majd július 4-én. Hiába Johnny Depp és a feltörekvő Armie Hammer, azért így is elég nagy rizikót vállaltak ezzel a projekttel. Hogy meggyőzzenek mindenkit, íme a poszter a főszereplőkkel... Kevésbé tűnik végleges poszternek, inkább csak valami fan-made cucc...

0 Tovább

Trailer, poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua nem tökölt, összerakott egy elnökrablásos akciófilmet, melyben legyalulják a Fehér Házat (ez lesz Olympus, a titkosszolgálati kód alapján). A szereplőgárda nem karcsú, Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman, Dylan McDermott, Ashley Judd és Melissa Leo a főbb szerepekben. Kinti bemutató a képanyagon (március 22.), nálunk még nincs dátum.

A tovább mögött a film posztere.

0 Tovább

Zero Dark Thirty - plakát és előzetes

Hivatalosan karácsony előtti premierhéten indul a tengerentúlon az Oscar-díjas Kathryn Bigelow új filmje, mely ismételten harci környezetben zajlik, ámde ezúttal a kinti szíveknek oly kedves és meghitt ünnepeket biztosító Zero Dark Thirty. Ezen alkotás nem kisebb célkitűzéssel készült, mint dokumentarista stílusban megmutatni a jóféle hazafiaknak, mily módon került kézre és kivégzésre Osama bin Laden. 

A film 2012. december 19-ével látható a kinti mozikban, alább pedig az előzetese is bevizsgálható. A szereposztásban olvasható Jessica Chastain, Joel Edgerton, Scott Adkins, Mark Strong, Jennifer Ehle, Chris Pratt, Taylor Kinney és Kyle Chandler neve is, míg a forgatókönyvet A bombák földjén sikere után ismételten Mark Boal szállította.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek