Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Star Trek Into Darkness

Új, zuhanós poszter az év leginkább várt sequeljéhez, epekedve várjuk, J.J. Abrams milyen csodát tartogat nekünk a Star Trek univerzumba való második alámerüléséhez. Már csak bő hónap, azt féllábon...

0 Tovább

Poszter: The Wolverine

Eddig is borzasztó poszterekkel rombolták a rajongók lelkét, de ez egyenesen érthetetlen. Minek egy olyan mutánsnak egy szamurájkard, akinek adamantium karmokat rejt mindkét alkarja, szám szerint összesen hatot. Azt írták anno, Frank Miller Adósság és becsület kötete jelenti az alapot, amelyet gyorsan átlapozva nem nagyon találtam még csak utalást sem erre - ahogy egyik füzetben sem, elvégre Rozsomák minden esetben feszíthet ugyan, de folyton elpicsázták, ha szamurájkodott... Így pláne érthetetlen, hogy ezzel a feszítéssel próbálják eladni a projektet, főleg a korábbi szégyenfoltok után.

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Poszter, trailer: Filth

Őszintén várós, mikor Irvine Welsh (Trainspotting) újabb regénye kerül feldolgozásra. Azok a személyes és mikrotársadalmi tragédiák ábrázolása, amivel ő elénk tárja a nagy skót nyomort, egyszerűen felemelő, miközben gyomorforgatóan le is taglóz. Mindehhez ismételten egy zseniális színész, James McAvoy adja az arcát, főszereplőként láthatjuk ennek a bipoláris, perverz, drogfüggő, alkoholista, pszichopata rendőr képében, ahogy próbál megküzdeni a mindennapjaival, hogy visszanyerje családját is. A rendezés az eddig széles körben kevésbé ismert Jon S. Baird érdeme. Egy baromira erős filmelőzetes és egy veszettül jó poszterrel szolgálnak nekünk. Brit bemutató szeptemberben.

0 Tovább

Poszter, trailer: Tarzan 3D

Német koprodukcióban fog érkezni a legújabb Tarzan-feldolgozás, mely 3D-animációként tárja majd elénk a dzsungel hősének kalandjait. A szinkronhangok terén Kellan Lutz lesz Tarzan, egyéb érdemi hírrel nem tudok beszámolni - illetve ez sem az, elnézve a grafika minőségét... Ha valaki mégis érdeklődne, az bírja ki október elejéig, akkor indulnak az európai bemutatók.

0 Tovább

Poszter: Lone Ranger

A múltkori páros után most a hölgyek is kapnak egy arcposztert, hogy örüljenek a rajongók.

0 Tovább

Poszter, trailer: Elysium

Neill Blomkamp új filmje nagyon jó kis alapanyagnak bizonyul sci-fi körökben, nyálcsorgás követi is. 2159-re az emberiség ketté szakadt: míg a gazdagok az űrben keringő állomásokon élnek, addig a szegények az egyre sivárabb Földön tengetik mindennapjaikat. Ebbe a posztapokaliptikus idillbe köpne bele Max (Matt Damon), aki egy titkolt technológia révén hozná vissza az egyensúlyt a globális társadalomba. Amerikai bemutató augusztus 9., itthoniról nincs hír.

Update: lecserélve az előzetes a jobb felbontású angol felirattal bíróra.

0 Tovább

Poszter: Hangover 3

Poszterdömping a Másnaposok 3. részéhez, amik elég ütősre sikeredtek - kivéve a középsőt... Megjelenési sorrend szerint kerültek fel, a legfrisebb legelől.

Azért annyit megjegyeznék, ha Goodman így nézne rám, várnám a halált.

0 Tovább

Poszter: The Lone Ranger - update

Update: közben megérkezett Johnny Depp pórustárogató közelije is.

0 Tovább

Poszter: Star Trek Into Darkness

Egy új állóképes üzenet érkezett: A Föld el fog pusztulni. Én hinnék neki a helyetekben.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek