Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The English Teacher

Közel húsz éves tévés rendezői pályafutás után Craig Zisk úgy gondolta, ideje nagyjátékfilmbe vágni a fejszéjét. Megszerezte a filmhez Julianne Moore-t, Greg Kinneart és Nathan Lane-t az idősebb, Michael Angarano-t, Lilly Collinst és Nikki Blonsky-t a fiatalabb generációból, hogy egy tékozló fiú-történetet vigyen vászonra, némi szerelmi édeshármassal apa, fia és annak tanárnője közt. Egyelőre a szereplők miatt jobban érdekel, mint a konkrét sztori vászonra vitele. Amerikai bemutató május 17.

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Place Beyond the Pines

Kaptunk egy kis képes jóságot Derek Cianfrance (Blue Valentine) új filmjéből, melyben ismét Ryan Gosling a főszerepben, mellé Bradley Cooper és Eva Mendes a színészgárdához csatolva. A filmet most hétvégén mutatják be az Egyesült Államokban, egyelőre limitált vászonszámon. Hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Poszter, trailer: World War Z

Kisebb menedzselési gondok után most már tényleg megkaptuk Brad Pitt zombis filmjének új előzetesét (hogy ez a kétnapos huzavona kinek érte meg, azt nem tudni) és hozzá egy posztert is. A regény mondanivalójára kissé fittyet hányva ide bizony akciófilm lett elképzelve, abból is egyelőre az átlagos fajtából - bár a zombik eddig általam sehol sem látott tömeges ereje kissé bohóckodásnak hat, amint a buszt borítják vagy a betonfalnál összeállnak egy túlméretezett cheerleader-piramisba. Hogy a hathetes pótforgatás, a forgatókönyv gatyába rázása segített-e, nem tudjuk meg talán soha, hacsak nem lesz egy rendezői elsővágás-kiadvány (via Marc Foster), amire per pillanat semmi esélyt sem látok. A poszter viszont állat, az jobban beszippant, mint az előzetes. Hazai bemutató 06.27.

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Wolverine

Szerdára ígérik az első előzetest The Wolverine háza táján, addig kaptunk az EW-nek köszönhetően 8 fotót, melyen mindenki bevizsgálhatja, mennyire sikerült az Adósság és becsület hangulatát megidézni. Egyelőre, tanulva a 2009-es csalódásból, várakozó állásponton vagyok, az előzetes pedig meg fogja szabni, merre mozduljon ez a szint. A poszter az éppenséggel siralom, még Paintben is lehet, hogy megcsinálják ugyanezt a hozzáértők, nemhogy hivatalos sajtókiadványként PS-mesterek... A képeken Logan (Hugh Jackman), Mariko (Tao Okamoto), Viper (Svetlana Khodchenkova) és Yukio (Rila Fukushima). Hazai bemutató 07.25.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Holnap kerül bemutatásra kis hazánkban a Disney-hercegnők és James Franco közös szívós, dugós gengszterfilmje. A korábbi anyagok mellé (poszter1, poszter2, poszter3) most a nemzetközi karakterposzterekkel kedveskedtek nekünk - ennek ellenére félő, hogy a célközönség simán el fog menni a produkció mellett.

0 Tovább

Poszter: A Föld után

Kaptunk két nemzetközinek szánt karakterposztert M. Night Shyalaman és a Smith-fiúk új filmjéhez, A Föld után című sci-fihez. Már az előzetes kapcsán szóvá tettem, látszódnak a bajok, amit ez a két semmitmondó, bambán bámuló arc is csak megerősíteni látszik. Hazai bemutató június 6.

0 Tovább

Poszter, trailer: Kick-Ass 2

Az utóbbi évek egyik legjobb, kevésbé a mainstreamhez tartozó képregényadatja a 2010-es Kick-Ass (igen, a magyar címen Ha/Verként elérhető), amelyet Matthew Vaughn dirigált le. Azóta a rendező tovább lépett, túl sokáig tartott a folytatás tető alá hozása, letudott egy X-Men: Az elsők címen futó mítosz-teremtést. Helyébe lépett Jeff Wadlow, akit főleg a Never Back Down rendezőjeként érdemes megjegyezni. A főbb karakterek megformálói, így Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Chloe Grace Moretz (Hit Girl), Christopher Mintz-Plasse (Red Mist/The Mother Fucker) mind visszatérnek, hozzájuk "csapódik" Jim Carrey, aki Colonel Stars and Stripes szerepében fogja az anti-Amerika Kapitányt megformálni. A főszereplők felnőttek és megizmosodtak, a főgonosz csak nagyobb pöcs lett (már átvitt értelemben).

0 Tovább

Poszter, trailer: A Föld után

Megkaptuk az első hivatalos posztert és a 2. előzetest a nagy nyári Will Smith-filmhez. Az tuti, ezt a projektet az ő neve fogja eladni, nem a rendező Shyamalan, akinek neve lassan már szitokszóvá válik a filmrajongók között, elnézve mélyrepülését az elmúlt évtizedben. Az előzetesen néhol bántóan rossz a CGI, reméljük, a június 6-ai magyar bemutatóra sikerül renderelni még pár ezer munkaórát, hogy ne essen szét a széles vásznon. A poszter meg szimplán sablon, annyira sem fog meg, hogy megmaradjon az emberben.

0 Tovább

Poszter, trailer: Másnaposok 3

Megkaptuk a Másnaposok 3 poszterét és trailerét. Hogy ez jobb lesz-e, mint a 2. rész, azt csak május 30-án tudjuk meg, addig marad a remény - még ha a poszter nem is nyújt sok eredetiséget (ld. HP, Kedves ellenségem).

0 Tovább

Poszter: To the Wonder

Terrence Malick új filmje kapott egy posztert, ami egész régimódi és pofás. Amerikai bemutató április 12.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek