Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Internship

Ismét összeállt az Ünneprontók ünnepének dinamikus duója, Vince Vaughn és Owen Wilson ezúttal munkahelyi kapuzárási pánikkal küzdenek (a kutyának sem kell a házaló ügynök a net világában), fogják magukat és A netes céghez (igen, Google) beállnak gyakornoknak. Hol itt a hiba? Az, hogy huszonéves egyetemista tacskók alázzák őket úton-útfélen, de a vénségek megtanítják élni a kockafejeket. A rendezés Shawn Levy érdeme, tőle az Éjszaka a múzeumban 1-2 és a Párterápia említendő. Mellékszereplők terén: Will Ferrell, John Goodman, Rose Byrne, Max Minghella, Jessica Szohr. A kinti bemutató június 7., hazairól egyelőre nincs hír.

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Április 25-én kerül kis hazánkba a Vasember 3, ehhez érkezett Iron Patriot képében egy karakterposzter, rajta Don Cheadle Armour Up-módban!

0 Tovább

Poszter, trailer: Tökéletes hang

Mióta tudni, hogy az UIP hozza a Pitch Perfectet március 28-án, azóta kíváncsian várom, milyen lesz majd a szinkronmunka - elvégre egy acapella-kórusok versenyéről szóló filmben nem kis részben a magyar szinkronon múlik a film minőségi megítélése. Mivel a tavalyi év egyik legjobb (és igen, csajos, de pasiknak is szórakoztató) filmjéről van szó, nem véletlen, hogy az érdeklődők már ették a kefét, jön-e kis hazánkba. Ennél aggasztóbb, hogy a film egyrészt már bő fél éve bemutatásra került (na meg online a hozzáértők már rég bevizsgálták), másrészt epdig világpremierként A burok érkezik egyazon héten... A film folytatásáról tárgyalnak, ami egyrészt örömteli, másrészt aggasztó is, elvégre e Glee is erősen belefáradt a negyedik évadra. A főbb szerepekben Anna Kendrick, Skylar Astin, Brittany Snow, Rebel Wilson.

0 Tovább

Poszter, trailer: Red 2

Megérkezett az egyik legbetegebb ügynökfilm folytatásának posztere és előzetese is. Ebben a filmben leharcolt, nyugdíjas ügynökök szállnak szembe az őket üldöző fiatal generációval. A főbb szerepekben: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker - hozzájuk társul Anthony Hopkins és Byung-hun Lee. Kinti bemutató augusztus 2., hazai információ egyelőre nincs.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-én érkezik James Franco aranyfoggal és négy picsával egy erősen 18-as karikás filmben. Amíg eltelik az a másfél hónap, addig egy kis alapanyag a szemnek nemzetközi karakterposzterek képében. Tudjátok, ez az a film, ahol Disney-sztárok (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) nagylánynak mutatják magukat! Kezdésnek a legjobban sikerült hölggyel, Ashley Bensonnal nyitunk, a tovább mögött pedig a többiek. Te melyiket tennéd ki a szobád falára?

0 Tovább

Poszter: Snowpiercer

Ázsiai menni Amerika, csinálni mondanivalós filmet posztapokaliptikus világról - Bong Joon-ho, a gazdatest rendezője készül megvetni lábát az Újvilágban. A sztori szerint 2031-ben egy hatalmas vonat közlekedik megállás nélkül a bolygó felszínén, utasai a Föld utolsó túlélői. A film alapjául Jaqcues Lob és Jean-Marc Rochette azonos című (Le Transperceneige) képregénye szolgálA kép alapján jobb, mint a hasonló hollywoodi próbálkozások. Külföldi bemutató 2013. augusztus.

0 Tovább

Poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua új filmje kapcsán eddig is volt már poszter és előzetes, most kaptunk egy (szó szerint csak) félig új posztert. A kinti bemutató egyre közeleg, bő egy hónap múlva már nézheti is az elsődleges célközönségnek számító amerikai publikum (március 22.). A poszter szlogenjét elnézve ez bizony one-man nation, elvégre Butler fogja leszedni az ellent!

0 Tovább

Poszter: Mud

Rob Zombie horrorjához hasonlóan szintén április 26-án jön a kinti mozikba a tavalyi Cannes-i versenyprogram "legjobb amerikai filmje" címmel büszkélkedhető Mud. A filmet Jeff Nichols írta és rendezte, aki harmadik nekifutásra cserben hagyta az addigi kedvenc főszereplőjét, Michael Shannont. Korábban a rendező mindkét filmjében (Fegyverek és emberek, Take Shelter) vitte a főszerepet, amely most Matthew McConaughey ölébe hullott, aki elég rendesen élt is vele - persze, Shannon is szerepel, de ez már trónfosztás. Az egyre inkább magára találó McConaughey a hatalmas sikernek számító Magic Mike után még tavaly jelentkezett ezzel a filmmel, mely eddig csak a fesztiválos közönség előtt volt ismert (Cannes mellett az idei Sundance-en is szép visszhangoktól övezve szerepelt). A mind keményebb átalakulásokra képes McConaughey ezúttal egy volt fegyencet alakít, aki a Mississippi homokpadjain bújkálva szövetséget köt két kissráccal, segítsenek megtalálni lelki társát, Junipert (Reese Witherspoon).

0 Tovább

Poszter, trailer: The Lords of Salem

Rob Zombie 10 év alatt egész tisztességes horror-rendezővé nőtti ki magát, nem is csoda, hogy a műfaj kedvelői kiemelt figyelemmel követik alkotói munkásságát. Most elérkezett hozzánk a legutóbi projekt, a The Lord of Salem előzetese és posztere, amely alkotás a zenén keresztül mutatja be Salem erőszakos múltját. A főszereplőnő egy helyi rádiós DJ, aki egy fadobozban kap egy lemezt, mely az "Urak ajándéka" felirattal kecsegtet. A zene hatására hősnőnk mind jobban megkattan, a feltörő víziók szép lassan a mindennapjaiba is betörnek. Míg az előzetest látva még talán elgondolkodik az ember, addig a poszter (a tovább után) inkább a hipster-gyilkosságokhoz hozza meg a kedvet. Kinti bemutató április 26. - senkit ne zavarjon meg a poszteren látható 04.19.-es dátum.

0 Tovább

Poszter: Gallowwalkers

Az van, hogy Wesley Snipes öregszik is, sitten is ült adócsalás miatt, de a színészi véna követeli a pezsgést, így egy erősen B-filmes sztorival tér vissza (UPDATE: ami hét évig volt dobozban, mert a kutyának sem kellett). A Gallowwalkers című filmben egy esküszegő apáca fiát játssza, Amant, aki isteni átok révén bárkit is megöl, az feltámad, hogy levadássza őt -  mindez egy fegyveres igazságosztónál kicsit kellemetlen tud lenni... A zombisereg ellen küzdő főhős nem tehet mást, lelkes fiatalokat toboroz maga köré, hogy szembeszálljanak a halott hordákkal.

A rendezés és a forgatókönyv jórésze Andrew Goth munkája, akit szintén B-filmes munkájáról ismerhetünk a Mindenki a napra tör című film kapcsán. Mindezek után messzemenő következtetést nem vonnék le, eddig csak a brit Film4 FrightFest kereteiben mutatták be a filmet, ahol általában jó véleménnyel voltak az alkotásról. A poszter aktualitását pedig az European Film Market apropója adja, nemzetközi forgalmazó kerestetik a produkció terjesztéséhez.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek