Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Derült égből fasírt 2

2009-ben meglepően jó fogadtatásban részesült a Sony Derült égből fasírt című egészestés animációs alkotása. Négy évet vártunk a folytatásra, melynek most megkaptuk az első előzetesét és a plakátot. Az amerikai bemutató 09.27., magyar céldátum egyelőre nincs. Nem tudom, valahogy nem várom...

0 Tovább

Poszter: Feledés

Április 11-én érkezik hozzánk Tom Cruise új filmje, a Feledés, amely szolid poszt-apokaliptikus világképpel megindtja az idei sci-fi zuhatagot. Lesz még A Föld után (06.06.), Tűzgyűrű (07.11.), na meg amit még akarunk - idővel. A Feledés pedig kapott két posztert, melyből az első nagyon hangulatos ( a Legenda vagyok és az Eredet szerelemgyereke), míg a másik csak a szokásos karakter-párosítás.

0 Tovább

Poszter: Open Windows

Az Időbűnök és az Extraterrestre című filmek rendezője, Nacho Vigalondo újabb érdekfeszítő alkotással készül. A főszerepben Elijah Wood és Sasha Grey (igen, a pornós). Wood egy megszállot férfiembert játszik, aki betör a körülrajongott színésznő (igen, ez Grey lesz, cöh) életébe a számítógépen keresztül. Amikor a hölgyet elrabolják, Wood fog utána menni, hogy megtalálja. A sztori nem nagy durranás, a kivitelezésben azonban bízhatunk - ha már a poszter olyan lett, amilyen...

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Újabb posztert kaptunk a Vasember 3. részéhez. Ezúttal a címszereplő került a középpontba, térdre rogyva várja a következő csapást, miközben páncélok szelik át az eget... Hazai bemutató még mindig április 25.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatójával már a nyakunkon a Spring Breakers - Csajok szabadon (ezt az alcímet...), melyben James Franco aranyfogakkal nyomja, míg a Disney-istálló volt kamaszsztárjai, Selena Gomez, Vanessa Hudgens valamint Ashley Benson és Rachel Korine eszelős egyetemista csajokként partizzák és rabolják végig a filmet. Eddig kaptunk már jóféle karakterposztereket, most csak a film legújabb plakátját hozták. A tovább után pedig egy kis csoportkáp a jánykákról.

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Jönnek a karakterposzterek szép sorjában, mi meg várjuk ezt a sötétebb hangvételű folytatást (bemutató április 25.). Ahogy elnézem, tematikus hétvégén vagyunk túl, Pepper és Tony is markolássza a hegesztők szégyeneként megcsúfított sisakot. Az Empire pedig hozta a következő borítóját, mind a normál, mind a limitált kiadást.

0 Tovább

Poszter: Trónok harca 3. évad

Március 31-én rajtol az amerikai HBO műsorán a Trónok harca 3. évada, amihez most kaptunk egy kis kedvfokozó plakátot az EW-nek köszönhetően.

Várós lett, na!

0 Tovább

Poszter, trailer: Vamp U

Na tessék, a vámpírok csak nem akarnak minket békén hagyni. Most épp egy egyetemi csajklub tagjai lesznek dögös, bikinis, pizsipartis vérszívók, míg szegény hús-vér férfiemberek kénytelenek megbirkózni a csábítással az életben maradásért. Igazi elsőfilmes téma, magasra abszolút nem tett léccel, mert ami a célközönségnek kell (csöcs és vér), az benne is van. Matt Jespersen és Maclain Nelson első nagyjátékfilmje ez, olyan jó kis csajokkal tömve a film, mint Julie Gonzalo, Alexis Knapp vagy Claire Niederpruem. Az meg, hogy Gary Cole is feltűnik, csak emeli a tétet. Kinti céldátum március 5., már a kanadaiaknak.

0 Tovább

Poszter: Az éhezők viadala: Futótűz

Messze még a novemberi bemutató, de kaptunk a Lionsgate jóvoltából két agyon fotóboltolt posztert, melyen a Viadal győztesei pózolnak a Győzelmi Körút során. A filmet már Francis Lawrence rendezte, de már a záró rész, a kettébontott A kiválasztott is általa dirigáltatik. A képeket elnézve anyagilag el lesznek eresztve, ami az első rész néhol gyermekien spórolós megoldásait talán feledtetni fogja. Kinti bemutató november 22. - itthoni céldátum még nincs.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatója révén az elkövetkezendő időszak egyik legjobban várt korhatáros filmjéhez kaptunk két új posztert, melyek csak a háttér színében térnek el egymástól. A korábbi karakteranyagok után egy újabb kérdés: Ti melyiket raknátok ki a falra?

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek