Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Guardians of the Galaxy

Újabb, még nagyobb, még szórakoztatóbb és még többet mesélő előzetes jött A galaxis őrzőihez. Itt már láthatjuk Yondut Michael Rooker), Ronan a vádlót (Lee Pace). Ha jól értelmezem, azzal, hogy Groot megeszi a vállán a levelet,olyat tesz, mint mikor az állatok magukat nyaldossák....

Igen, ez már nem csak kikacsint a Marvel elképesztően széles univerzumára, mint tette azt a Bosszúállók vagy a Thor, hanem intergalaktikussá is teszi az eddigiek mellett. A soundtrack bulis verzióban eléri azt, amit melankóliában a Watchmen tudott. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter, trailer: Reach Me

Önsegítő könyvekkel már itthon is Dunát lehet rekeszteni, így érthető, ha a "csináld magad"-mozgalom őshazája, Amerika is felvillant egy sajátos értelmezést a téma kapcsán. John Herzfeld író-rendező (2 Days in the Valley, 15 Minutes) filmje azt járja körbe, milyen embereket talál meg egy ilyen kiadvány, milyen hatással van rájuk, az életükre,munkájukra, emberi kapcsolataikra. A romantikus mázat igyekeznek humorral és drámával egyaránt oldani, egyelőre számomra szimpla tévéfilm-minőségnek hat. A válogatott szereplőgárda fenomenális, ilyen listára lehetetlen nemet mondani: Sylvester Stallone, Kyra Sedgwick, Kelsey Grammer, Thomas Jane, Lauren Cohan, Tom Berenger, Terry Crews, Danny Aiello, Nelly, Kevin Connolly, Tom Sizemore. Mintha Stallone az érzelmes Expendables-re toborzott volna! Amerikai bemutató október 24. - egyeseknek korábbi munkacímén, Out of Sight-ként lehet ismerős.

0 Tovább

Poszter: Gone Girl

David Fincher legújabb filmje, a Gone Girl reklámkampánya nem gyenge kis posztereket virít nekünk. Négy különböző online portál, jelesül az IndieWire, az Awards Daily, a The Huffington Post és a HitFix (ebben a sorrendben raktam fel én is a posztereket) hozta le a 4 különböző posztert, melyek remek hangulatot árasztanak - mintegy bizonyítékhalmazt nyújtva a filmben zajló nyomozáshoz. Mindez pedig csak felvezeti a július 7-én megjelenő új előzetest. Hazai bemutató október 2., Holtodiglan címen keresendő.

0 Tovább

Kritika: Istenek kalapácsa

Lassan kijelenthető, reneszánszát éli a viking történetek adaptálása. 2009-ben főleg a hangulat és a szűkszavúság miatt kapta fel mindenki a fejét a Valhalla - A vikingek felemelkedése kapcsán, majd jött a Vikingek című sorozat a History Channel pártfogásában, ami már osztatlan siker, akár követendő példa is lehet. Ezek után került a hazai mozikba az Istenek kalapácsa, amely egyszerre ötvözi ezen két előzmény legjobb pillanatait, de ezzel párhuzamosan meg is gyalázza minden ponton...

0 Tovább

Trailer: Horrible Bosses 2

Megjött a 2011-es Förtelmes főnökök folytatása - vagyis csak ahhoz a red band trailer! Ha csak kicsit, de visszatér a lesittelt Kevin Spacey, újra nyeregben Jennifer Aniston és persze egyesül a szimpatikus lúzer trió: Jason Sudeikis, Charlie Day és Jason Bateman. Egyelőre még csak teaser a cucc, nem sok történést fednek fel nekünk, de a slow mo-walk vitte a prímet. Amerikai bemutató november 26.

0 Tovább

Poszter: Guardians of the Galaxy

A múltkori cenzúrázott poszter annyira bejöhetett a marketingeseknek, hogy nem voltak restek itt-ott újrahasznosítani ehhez a nemzetközi anyaghoz. Ahogy ránézek, egyből a Lonely Island Cool Guys Don't Look At Explosions című számának klipje jut eszembe. Ettől függetlenül várós még mindig. Hazai bemutató augusztus 14.

0 Tovább

Poszter, trailer: Foxcatcher

A film, amelyben Steve Carell drámai képességei és Channing Tatum elcsúfítása mellett egy tragikus sorsú olimpikon történetét ismerhetjük meg. A téma és a kivitelezés alapján Oscar-szagot gyanítok... Amerika bemutató november 14.

Update: Jött egy új teaser a filmhez, úgyhogy már van mit vizsgálgatni - egyre erősebb az Oscar-szél.

0 Tovább

Poszter: A galaxis őrzői

Mivel már PS-mester mindenki, nem csoda, hogy egyazon kamerabeállítással PG 13-asra retusálnak egy posztert. Jelesül A galaxis őrzői kaptak fegyvermentes nemzetközi plakátot, ami már majdnem eg yintergalaktikus családegyesítő showra emlékeztet így. Gamorra (Zoe Saldana) karja került más pózba, na meg Star-Lord (Chris Pratt) pózol, mint egy fehérneműmodell. A többiek csak lazán lefegyverezve, éljen a digitális korszak! Azért is fura ez a fajta cenzúra, mert a trailer bővelkedik a fegyveres, fizikai erszakos jelenetekben... A tovább mögött az eredeti, erőszakot sugalló változat.

0 Tovább

Kritika: Így neveld a sárkányodat 2.

Ritka az, amikor ki lehet nyugodt szívvel jelenteni, hogy vérgyenge évet futnak az animációs filmek. Idén eddig lefutott A mogyoró-meló, A Lego-kaland, Mr. Peabody és Sherman valamint a Rio 2. is. Ezek együtt nem hagytak egy értelmes filmélményt hátra, még az agyondícsért Lego-film is próbára teszi a felnőttek idegeit, a többi meg csak úgy lefut, mint random-animáció szombati matinénak a tévében. Erre most jön egy nyalka viking kamasz sárkányháton és minden téren ledarálja a fenteb soroltakat. Ennek ellenére küzdenie kell a nézők kegyeiért, mert a szülők az egyetlen nyárra pozícionált mesére cseszik elvinni a kölköt, bezzeg Transformersre meg igen...

0 Tovább

Poszter, trailer: Begin Again

John Carney nem tud elszakadni a zenei szcéna érzelmi drámáitól, a Once után ismét ilyen vizekre evez. Ezúttal a sztár árnyékában bimbódzó tehetségről hullajtaná le a leplet, kiemelve őt a rajongók gyűrűjéből. Az Adam Levine alakította sztárzenész barátnője, akit Keira Knightley játszik, szimpla kis zeneszerző, aki saját szerzeményeit tolja el füstös kis kocsmákban. Egy ilyen fellépés során veszi észre az élesszemű producer (Mark Ruffalo), aki szeretne maga is kitörni a sivár és alulfizetett munkás napjaiból. Kettejük együttműködése nem csak a meglévő érzelmi kapcsolat rovására megy, de kezdenek mind közelebb kerülni egymáshoz. Juhúúúú! Szép, romantikus darab lesz ez is, de most valahogy nincs az az átütő varázsa, mint volt 2006-ban. Hazai bemutató július 24., a blockbuster és az asylumos Herkulessel párhuzamosan - azaz csajos film az izmok mellé.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek