Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Super Bowl - trailerek

A nagy blockbuster-szezon egyik legjobb felvezetője az amerikai profi futball-liga, az NFL döntője, az ún. Super Bowl. A reklámidők platinaáron kelnek el, 30 másodperces TV-spotokért kis költségvetésű filmek anyagi kiadásának megfelelő összegeket szánnak. Az idei évben mérvadó filmeket egyértelműen erre az eseményre pozícionálják, elvégre egyszerre akár 90-100 millió ember is nézi csak az Egyesült Államokban a közvetítést - és ez évről évre a legnézettebb esemény.

0 Tovább

Trailer, poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua nem tökölt, összerakott egy elnökrablásos akciófilmet, melyben legyalulják a Fehér Házat (ez lesz Olympus, a titkosszolgálati kód alapján). A szereplőgárda nem karcsú, Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman, Dylan McDermott, Ashley Judd és Melissa Leo a főbb szerepekben. Kinti bemutató a képanyagon (március 22.), nálunk még nincs dátum.

A tovább mögött a film posztere.

0 Tovább

G.I.Joe - Retaliation

Megkaptuk, amit annyira nem is akartunk. A mérsékelt sikernek és rajongásnak örvendő G.I.Joe-film megkapta a folytatásra szóló engedélyt, amit nem is apróztak el. Jön itt Dwayne "The Rock" Johnson, hogy legyen blokktégla méretű amerikai szuperkatona is a vásznon, Channing Tatum (Step Up), mint alapértelmezett Joe is visszakapta a kis katonás ruhácskáját. Melléjük most eye-candy-nek Adrianne Palicki (Friday Night Lights) érkezik, hogy feledtesse Wonder Woman-es tévés buktáját. Mellékesen azértviszontláthatjuk még az örök rosszarcot, Arnold Vosloo-t (A múmia), valamint az egyre nagyobb mellékszereplői státuszra törő Ray Stevensont is (A három testőr). Hogy ne csak róluk szóljon a show, komikusan kemény Bruce Willis is feltűnik, hogy a koleszterin miatt is aggódjon, ne csak a világbéke megmentéséért.  

Mielőtt a Zombieland írópárosa (Rhett Reese, Paul Wernick) nekilátott volna a Deadpool képregényadaptnak, úgy gondolták, jót tesz nekik egy robbantgatós izommozi, amúgy ráhangolódásképp. Lehet, az én készülékemben a hiba, de valahogy nem akaródzott befogadni a trailer okozta adrenalinzuhanyt... A rendezői székben a Step Up 2-3 és a (most kapaszkodni) Justin Bieber: Soha ne mondd, hogy soha című doksi rendezője, Jon M. Chu?!?!

Ugye már mindenki feszülten várja???

0 Tovább

A tetovált lány (2011)

Egy kisfilmnyi játékidejű előzetest kaptunk a David Fincher által újraértelmezett A tetovált lány című filmről.

A hazai bemutató január 19. (ami marha messze van)... addig párszor át lehet pörgetni a lenti videóanyagot!

0 Tovább

The Conspirator-előzetes

Robert Redford új filmje majd csak áprilistól látható a mozikban, de már kijött az előzetes, ahol bepillantást nyerhetünk a végeredménybe. Az Abraham Lincoln meggyilkolása utáni nyomozásról szól a film, ahol egy egyedülálló asszonyt, Mary Surratt-ot vádolják az összeesküvés megszervezésével. Az Egyesült Államok elnökgyilkossági összeesküvés-elméletei közül időrendben ez az első, mely méltán érdemes a filmfeldolgozásra. A főbb szerepekben James McAvoy, Robin Wright(Mary szerepében), Alexis Bledel, Justin Long, Kevin Kline, Tom Wilkinson

0 Tovább

POTC - Ismeretlen vizeken

Nyakunkon a legújabb Karib-tenger kalózai film, az Ismeretlen vizeken bemutatója. Május 19-én a hazai mozikban kerül minden idők egyik legsikeresebb franchise-ának 4. része, Johnny Depp-pel a főszerepben. Mellette olyan zseniális színészek láthatóak, mint Ian McShane, Geoffrey Rush vagy Penélope Cruz. A romantikus szálért rajongók bánkódnak vagy sem, Orlando Bloom és Keira Knightley kiszállt a filmekből, kérdés, hogy valaha vissza fogják-e hozni a karaktereiket - ez sokban múlik attól, hogy fog teljesíteni az új alkotás. A nagysikerű filmes sorozatok matematikája alapján ha nem is lesz egetrengetően nagy kasszasiker, egy biztos 600 millió dollár csak A Karib-tenger kalózai-logó miatt érkezik a pénztárakba.

Mostani bejegyzés nem is a hagyományos trailer miatt készült (az szinkronosan itt található), hanem a szolid karaktervideó miatt. Ebben kicsit jobban, a megformáló színészek, a rendező Rob Marshall és a producer Jerry Bruckheimer szavain keresztül ismerhetjük meg a figurákat. Angolul tudók előnyben, de nem kell ide anyanyelvi szint, egy jó szövegértéssel letudható.

0 Tovább

Trailerek a Super Bowl alatt

Az amerikai televíziós egyik, ha nem a legnézettebb eseménye az amerikai futball döntője, a februári Super Bowl. Február 6-án az Egyesült Államokban akár 90-100 millió ember is ezt a meccset nézi, ergo ide ildomos időzíteni a stratégiailag fontosnak szánt videóanyagot.

Nem cselekszenek másként a filmforgalmazók sem, ami a filmrajongóknak külön öröm. Innentől kezdve az előzetesek a világhálón is elérhetőek lesznek, az igazán bejövős ajánlókat pedig rongyosra nézhetjük.

 

 

Meccs előtti előzetesek

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles

The Eagle

Kellékfeleség

Kung Fu Panda 2

A pap

 

Meccs közben látható előzetesek

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Cowboyok és űrlények

Limitless

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Rango

Super 8

Thor

Transformers: Dark of the Moon

 

 

Meccs utáni előzetesek

Justin Bieber: Never Say Never

Take Me Home Tonight

0 Tovább

Water for Elephants - trailer és leírás

Robert Pattinson Oscar-díjasok közé keveredett. A hardcore Alkonyat-rajongóknak most szólunk, itt bizony színészet lesz a vásznon.

A tengerentúli mozikba április 22-én érkező alkotás jó kis 1930-as évekbeli kosztümös alkotás, a cirkusz világába kalauzol el minket, mindezt Sara Gruen bestseller regényére alapozva. Egy Jacob nevű öregember mesélni kezdi a leghíresebb amerikai cirkusz, valamint saját szerelmi történetét. A fiatal Jacob (Pattinson) állatorvosként egy cirkuszhoz szegődik, ahol szerelmes lesz az idomárnő Marlena-ba (Reese Witherspoon). Az érzelmek sokáig csak a mélyben tombolnak, a cirkuszigazgató August (Chritoph Waltz) ugyanis Marlena férje. A két fiatal mégis élethosszig tartó szerelemre lel.

A Constantine - A démonvadász és a Legenda vagyok rendezője, Francis Lawrence új filmje.

0 Tovább

Scott Pilgrim - nyitány

Azoknak, akik nem értik, mikért a Scott Pilgrim az egyik legjobb képregény-adapt.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek