Amíg a Marvel világa főleg a mozikban tarol, addig a DC univerzuma eddig jobbára a tévéképernyők előtt ülő nézők körében arat sikereket. Míg a két húzónév, Batman és Superman jövőre fog egymás útjába kerülni, addig 3 évvel ezelőtt debütáló Arrow után tavaly érkezett Flash is, mindkettő már elég szépen megágyaz egy leendő Igazság Ligája-crossovernek, legyen az akár televíziós környezetben is. Ez a díszes kompánia fog tovább gyarapodni, érkezik ősztől Supergirl is, aki a Smallville gimis életérzése után a hebrencs fiatal hölgyeket célozza meg stílusával.

Nem tudok napirendre térni afelett, amit ebben a bővített előzetesben láthattam. Esztétikum terén érdekes, hogy Superman ugye rommá van gyúrva, a rokonlány meg csak a Skinny Bitch diétát tolta, de azt is csak félgőzzel. Sikerült a sztorit átitatni Az Ördög Pradát visel-életérzéssel, aminek köszönhetően még kevésbé tudtam komolyan venni ezt a kisfilm hosszúságú trailert. Drámaiság és technikai színvonal terén inkább már most temetném, ahogy tettük azt a 2011-es Wonder Woman-pilottal is, pedig Adrianne Palicki népesebb rajongótábort és határozottabb, mégis nőiesebb testfelépítést tudhat magáénak.

Már csak az a kérdés merül fel bennem, hogy a Marvel mintájára lesznek-e átfedések a sorozatokban a jövő évi Batman v Superman: Dawn of Justice kapcsán, vagy a DC továbbra is élesen kettéválasztja a filmes és a tévés felhozatalát.