Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

TV-spot - Hannibal

Sosem lehet elég a pszichopata sorozatgyilkosokból, elvégre rettegni mindig jó, főleg heti szinten. Ha már a Dexternek leáldozóban van a rebesgetett 8. évados búcsú után; a The Following még nem tart ott, hogy kiszorítson bárkit is az élmezőnyből a minősége ellenére; a CSI-sorozatok meg sohasem a rettegésről szóltak, akkor jöhet a jó öreg Dr. Hannibal Lecter fiatalkori kalandjainak festői és nyers adaptálása. A címszerepben Mads Mikkelsen, aki reményeim szerint kellően skizoid lesz, Will Graham FBI-ügynök szerepében Hugh Dancy okoz némi pozitív meglepetést, aztán hosszú távon meglátjuk. Április 4-én rajtol az első rész, reménykedjünk, hogy pár lelkes újságíró a preair-verziót megosztja a világban ezután szomjazó rajongók számára. A tovább után pedig a bővített évad-előzetes.

0 Tovább

Poszter, trailer: Kick-Ass 2

Az utóbbi évek egyik legjobb, kevésbé a mainstreamhez tartozó képregényadatja a 2010-es Kick-Ass (igen, a magyar címen Ha/Verként elérhető), amelyet Matthew Vaughn dirigált le. Azóta a rendező tovább lépett, túl sokáig tartott a folytatás tető alá hozása, letudott egy X-Men: Az elsők címen futó mítosz-teremtést. Helyébe lépett Jeff Wadlow, akit főleg a Never Back Down rendezőjeként érdemes megjegyezni. A főbb karakterek megformálói, így Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Chloe Grace Moretz (Hit Girl), Christopher Mintz-Plasse (Red Mist/The Mother Fucker) mind visszatérnek, hozzájuk "csapódik" Jim Carrey, aki Colonel Stars and Stripes szerepében fogja az anti-Amerika Kapitányt megformálni. A főszereplők felnőttek és megizmosodtak, a főgonosz csak nagyobb pöcs lett (már átvitt értelemben).

0 Tovább

Trailer: To the Wonder

Terrence Malick ismét egy gyönyörűen fényképezett érzelmi hullámvölgy-filmmel fog jelentkezni, ezúttal nem apa-fia kontextust boncolgatva, hanem egy szerelmi háromszöget állítva a középpontba. Mindezt nem csak kapcsolati, hanem vallási szemszögből is vizsgálva, elvégre a narrátor Javier Bardem lesz, aki katolikus papként szerepel. A háromszög egyik csúcsa Ben Affleck lesz, míg a női ellenpólusok Olga Kurylenko és Rachel McAdams képviseletében kerülnek ábrázolásra. A poszter után ez a trailer is azt bizonyítja, némileg populárisabb anyaggal lesz dolgunk, mint Az élet fája esetében, némileg talán emberközelibb is lesz, mint Az élet fája.

0 Tovább

Poszter, trailer: A Föld után

Megkaptuk az első hivatalos posztert és a 2. előzetest a nagy nyári Will Smith-filmhez. Az tuti, ezt a projektet az ő neve fogja eladni, nem a rendező Shyamalan, akinek neve lassan már szitokszóvá válik a filmrajongók között, elnézve mélyrepülését az elmúlt évtizedben. Az előzetesen néhol bántóan rossz a CGI, reméljük, a június 6-ai magyar bemutatóra sikerül renderelni még pár ezer munkaórát, hogy ne essen szét a széles vásznon. A poszter meg szimplán sablon, annyira sem fog meg, hogy megmaradjon az emberben.

0 Tovább

Poszter, trailer: Másnaposok 3

Megkaptuk a Másnaposok 3 poszterét és trailerét. Hogy ez jobb lesz-e, mint a 2. rész, azt csak május 30-án tudjuk meg, addig marad a remény - még ha a poszter nem is nyújt sok eredetiséget (ld. HP, Kedves ellenségem).

0 Tovább

Trailer: Vasember 3

Másfél hónap és mozikban a Vasember 3, amihez egy iszonytatóan erős előzetest kaptunk. Nincs mese, úgy néz ki, a Marvel megcsinálta a saját A sötét lovag-verzióját. Bevizsgálni április 25-ével tudjuk, addig tűkön ülés.

0 Tovább

Trailer: Feledés

A tegnapi poszterekhez most megérkezett a hangulatában sokkal akcióérzékenyebb 3. előzetes Joseph Kosinski új filmjéhez. A főbb szerepekben még mindig Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko. Hazai bemutató április 11.

0 Tovább

Poszter, trailer: Derült égből fasírt 2

2009-ben meglepően jó fogadtatásban részesült a Sony Derült égből fasírt című egészestés animációs alkotása. Négy évet vártunk a folytatásra, melynek most megkaptuk az első előzetesét és a plakátot. Az amerikai bemutató 09.27., magyar céldátum egyelőre nincs. Nem tudom, valahogy nem várom...

0 Tovább

Poszter, trailer: Vamp U

Na tessék, a vámpírok csak nem akarnak minket békén hagyni. Most épp egy egyetemi csajklub tagjai lesznek dögös, bikinis, pizsipartis vérszívók, míg szegény hús-vér férfiemberek kénytelenek megbirkózni a csábítással az életben maradásért. Igazi elsőfilmes téma, magasra abszolút nem tett léccel, mert ami a célközönségnek kell (csöcs és vér), az benne is van. Matt Jespersen és Maclain Nelson első nagyjátékfilmje ez, olyan jó kis csajokkal tömve a film, mint Julie Gonzalo, Alexis Knapp vagy Claire Niederpruem. Az meg, hogy Gary Cole is feltűnik, csak emeli a tétet. Kinti céldátum március 5., már a kanadaiaknak.

0 Tovább

Trailer: About Last Night

Ha már a Valentin-nap véget ért (ki milyen szinten vészelte át, nem tudni), akkor kaptunk is 2014.02.14-re egy premiert. Kevin Hart főszereplésével (napjaink egyik legjobb stand-up komikusa Amerikában) jön egy cseppet sem klasszikus romantikus film, mely kemény jobbcsavarral gyalázza meg a lányos-romantikus felfogást. A rendezés Steve Pink (Hot Tub Time Machine) érdeme, további szerepekben pedig Michael Ealy, Regina Hall és Joy Bryant látható. Megmondom őszintén, valahogy nem értem, egy évvel korábban kidobni ezt az előzetest, kicsit érthetetlen - ahogy a film mozis létjogosultsága is, de lehet, ez lesz a jövő évi Személyiségtolvaj, a nagy drámafelhozatal közt pont kellhet a népnek másfél óra a vidám oldalról.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek