Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: A burok

Érkezett egy új előzetes Stephenie Meyer A burok című könyvének filmadaptációjához is, mely igencsak hangulatos hullámvasutazásra hív. Hazai bemutató március 28.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Újabb mozgókép, ezúttal a mozis változat került ki, lehet gyönyörködni benne. Hazai bemutató még mindig május 23.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Internship

Ismét összeállt az Ünneprontók ünnepének dinamikus duója, Vince Vaughn és Owen Wilson ezúttal munkahelyi kapuzárási pánikkal küzdenek (a kutyának sem kell a házaló ügynök a net világában), fogják magukat és A netes céghez (igen, Google) beállnak gyakornoknak. Hol itt a hiba? Az, hogy huszonéves egyetemista tacskók alázzák őket úton-útfélen, de a vénségek megtanítják élni a kockafejeket. A rendezés Shawn Levy érdeme, tőle az Éjszaka a múzeumban 1-2 és a Párterápia említendő. Mellékszereplők terén: Will Ferrell, John Goodman, Rose Byrne, Max Minghella, Jessica Szohr. A kinti bemutató június 7., hazairól egyelőre nincs hír.

0 Tovább

Trailer: Halálos iramban 6

Május 23., addig várhatunk a filmre, de ez a monumentális előzetes már magyar felirattal is elérhető. Aki fontos, vissza is tért - ld. Michelle Rodriguez.

0 Tovább

Poszter, trailer: Tökéletes hang

Mióta tudni, hogy az UIP hozza a Pitch Perfectet március 28-án, azóta kíváncsian várom, milyen lesz majd a szinkronmunka - elvégre egy acapella-kórusok versenyéről szóló filmben nem kis részben a magyar szinkronon múlik a film minőségi megítélése. Mivel a tavalyi év egyik legjobb (és igen, csajos, de pasiknak is szórakoztató) filmjéről van szó, nem véletlen, hogy az érdeklődők már ették a kefét, jön-e kis hazánkba. Ennél aggasztóbb, hogy a film egyrészt már bő fél éve bemutatásra került (na meg online a hozzáértők már rég bevizsgálták), másrészt epdig világpremierként A burok érkezik egyazon héten... A film folytatásáról tárgyalnak, ami egyrészt örömteli, másrészt aggasztó is, elvégre e Glee is erősen belefáradt a negyedik évadra. A főbb szerepekben Anna Kendrick, Skylar Astin, Brittany Snow, Rebel Wilson.

0 Tovább

Poszter, trailer: Red 2

Megérkezett az egyik legbetegebb ügynökfilm folytatásának posztere és előzetese is. Ebben a filmben leharcolt, nyugdíjas ügynökök szállnak szembe az őket üldöző fiatal generációval. A főbb szerepekben: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker - hozzájuk társul Anthony Hopkins és Byung-hun Lee. Kinti bemutató augusztus 2., hazai információ egyelőre nincs.

0 Tovább

Trailer: Szörny Egyetem

Végre kaptunk egy teljes értékű előzetest a 2000-es évek egyik legjobb animációs filmjének előzményéhez. Nagy bátorság, hogy prequelt forgattak egy 2001-es sikerfilmhez, elvégre az eltelt 12 év alatt felnőtt egy teljes generáció, akik akkor látták gyermekként, már szülőként térhetnek vissza a moziba - az pedig nagy kérdés (látva az előzetest), hogy vissza akarnak-e majd térni. Hiába volt hatalmas szórakozás és érzelmi körutazás az első rész, ez inkább a tróger egyetemi évek látleletének tűnik, így végképp kilóg a szörnyláb. A hazai bemutató június 20., egy időben Az acélember és a Z világháború bemutatójával.

0 Tovább

Trailer: Hours

Nem, ez nem az az Órák. Valaki eldöntötte, Paul Walkerből akkor is univerzális sztárt csinálnak, ha a fene fenét eszik is. Ugyebár 5 rész óta a legjobb buddy Vin Diesel oldalán a Halálos iramban-széria kapcsán (jön is május 23-án a Halálos iramban 6); bejelentették, hogy ő lesz a címszereplő az Agent 47 címen futó Hitman-reboot élén. Erre itt a már dobozban lévő, márciusban filmfesztiválon debütáló Hours, amelyben egy megözvegyülő családapaként a városra szakadó Katrina hurrikán idején kénytelen mindent megtenni a kórházban, inkubátorban fekvő kislányáért.

A film az első rendezése lesz az eddig forgatókönyvíróként "remeklő" Eric Heisserer karrierjében, aki eddig olyan filmek kapcsán lehet ismerős, mint a Rémálom az Elm utcában-remake, a Végső állomás 5. valamint A dolog-remake. Meglátjuk, ha nem riogatáson van a hangsúly, mire képes az író-rendező.

0 Tovább

Trailer: Fast & Furious 6

Még csak fel se ocsudtunk a Super Bowl alatt vetített egypercesből, máris itt egy kisfilm hosszúságú, brutálisan kemény előzetes az F&F6-hoz! Michelle Rodriguez visszatért, ennek örömére Gina Carano-val csapnak egy "kis" cicaharcot. Mi ez, ha nem guilty pleasure? Hazai bemutató május 23.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Lords of Salem

Rob Zombie 10 év alatt egész tisztességes horror-rendezővé nőtti ki magát, nem is csoda, hogy a műfaj kedvelői kiemelt figyelemmel követik alkotói munkásságát. Most elérkezett hozzánk a legutóbi projekt, a The Lord of Salem előzetese és posztere, amely alkotás a zenén keresztül mutatja be Salem erőszakos múltját. A főszereplőnő egy helyi rádiós DJ, aki egy fadobozban kap egy lemezt, mely az "Urak ajándéka" felirattal kecsegtet. A zene hatására hősnőnk mind jobban megkattan, a feltörő víziók szép lassan a mindennapjaiba is betörnek. Míg az előzetest látva még talán elgondolkodik az ember, addig a poszter (a tovább után) inkább a hipster-gyilkosságokhoz hozza meg a kedvet. Kinti bemutató április 26. - senkit ne zavarjon meg a poszteren látható 04.19.-es dátum.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek