Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Don Jon

Joseph Gordon-Levitt az idei Sundance-közönségnek már bemutatta rendezői debütálását, most meg is érkezett az első előzetes. A sztori szerint álomnő és álompasi összejön, majd csaj rajtakaoja srácot, hogy recskázik az éjjel közepén. Hősünknek el kell döntenie, hogy reallife döntögeti a sunát vagy marad az éjszakai recskapitány. Micsoda dilemma.

Azért az, mikor Marky Markra rappel a kocsiban JGL, az már meg is vette nálam a jegyet a moziba - akarom mondani a DVD-t, mert hogy ezt senki nem fogja bemutatn, az hót ziher. A tovább mögött meg a legkúlabb kép, amit az utóbbi hónapokban láttam.

0 Tovább

Featurette: Pacific Rim

Pilótafeaturette a Pacific Rimhez, egy rakat új képanyaggal.

A kíváncsiaknak szólok, júlis 11. a hazai bemutató, ami még majd 2 hónap...

0 Tovább

Poszter, trailer: The Kings of Summer

Május 31-én debütál az amerikai mozikban az idei Sundance egyik legjobb alkotása, mely a tartalmas nyárra áhítozó kamaszfiúk új mentsvára lehet. A film tömve zseniális sorozatos arcokkal, most pedig a felnőtteknek szánt Red Band-tpusú előzetes landolt. Sajnos a hazai viszonyokat ismerve erre is csak DVD-n számítsunk.

0 Tovább

Trailer: V/H/S 2

Megjött a 2. V/H/S 2 előzetes (micsoda keretes szerkezet). Úgy látszik, nem fanyalogtam eléggé, mert szükségét érezték még egy bőrt lehúzni arról az egyszer sem használatos alapanyagról... VOD-ban június 6-ától lesz elérhető, mozikban július 12-étől forgalmazzák az Egyesült Államokban. 

0 Tovább

Poszter, trailer: Byzantium

Megkaptuk az amerikai piacra szánt anyagokat Neil Jordan vámpíros filmjéhez, melyben Gemma Arterton és Saoirse Ronan lesz a főszereplő. Amerikai bemutató június 28., hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Poszter, trailer: Stuck

Madeline Zima talán kilép a dugnivaló kamaszlány karakteréből, amit a Californication első része aggatott rá. A film egy egyéjszakás kaland és annak utóéletét helyezi középpontba, amikor is a jót kefélő páros forgalmi dugóba keveredik, így szükségszerűen igyekeznek megismerni egymást, ha már más lehetőségük nincs az idő elütésére. A férfi főszerepet Joel David Moore játssza, a rendező pedig Stuart Acher. Az amerikai bemutató valamikor idénre tehető, pontos dátum még nincs.

0 Tovább

Poszter, trailer: Inside Llewyn Dawis

Új Coen film jön idén, a szereposztás a kreativitás szűkében összerakott plakáton, a felnőttes videó meg egyből itt.

0 Tovább

Trailer: Ender's Game

Meg is kaptuk a szép és brutálisan kemény előzetest az idei év egyik legjobban várt sci-fijéhez. Ez bizony ízig-vérig az lesz, UFO-kkal és űrbázisokkal. Ennyi Oscar-jelöltet még eskü nem láttam trailer-felsorolásban, mint amit itt kapunk, de az biztos, hogy bebetonozta magát a megnézendők közé! Télire várjuk, amerikai bemutató november 1.

0 Tovább

Trailer: Violet & Daisy

Igazán ötletes és kreatív ez a kifordított Charlie angyalai-kivitelezés, ráadásul tehetséges fiatal színésznők visznek életet a szkriptbe. A múltkori poszterhez illeszkedik ez az előzetes.

0 Tovább

Trailer: Red 2

A Red 2 második előzetese érkezett hozzánk és még mindig kúl!!!

What happens in the Kremlin, stays in the Kremlin!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek