Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Teaser trailer: Sherlock 3. évad

Sherlock él!

Kaptunk fél percnyi, szinte nyúlfarknyi bepillantást a Sherlock 3. évadához. Január 19-én érkezik a BBC One-on adásba, addig fél lábon is ki kell bírnunk a mostanság talán legmenőbb sorozat évadpremierjét.

Update: Január 1-jén debütál a BBC One műsorán, 19-én a PBS-nél!

0 Tovább

Trailer: Nymphomaniac

Megkaptuk az első hivatalos előzetest Lars Von Trier Nymphomaniac-jéhez. Az már tuti, hogy Cannes-ban nem indulhat - persze emögött nem csak a keményvonalas szexuális töltet, hanem a rendező korábbi botrányos viselkedése (náciéltető üdvözlés, stb...) rejlik. Az előzetesből kiderül, mindenki beteg szexuálisan, deviánsoké a világ!

0 Tovább

Trailer: A Haunted House 2, Only Lovers Left Alive, The Machine, Vampire Academy

Ma reggelre négy trailer érkezett be, de valahogy egyik sem érdemel különleges bánásmódot, így csak egy kupacba terelve vizsgálhatjuk be.

Rögtön elsőnek Marlon Wayans visszatérése kapta meg a folytatást. A gyorsan legyártható, kis költségvetésű horrorok paródiája, A Haunted House című filmje érkezik március 28-án a mozikba, ennek örömére meg is kaptuk az első előzetest. Ugyanúgy sikít, mint egy hisztérika, ugyanúgy inkorrekt az állásfoglalás megannyi témában. Ha akar valaki egy jót röhögni a túlpörgetett kis horrorokon, annak ideális választás lesz.

0 Tovább

Poszter, trailer: Robocop

Új, nemzetközi előzetes érkezett a Robotzsaru remake-jéhez. Ezúttal pörgősebb képsorok, drámai zene és hangulat adja meg az alaphangot. Nekünk február 6-áig kell várni, ha minden igaz.

0 Tovább

Hír-halom

1. A csodálatos Pókember folytatása Brazíliában a következő alcímmel fog futni: The Amazing Spider-Man: Rise of Electro. Előre félek, ha így marad, mily csorbulás fog bekövetkezni a magyar keresztelés során...

2. Megkaptuk az első előzetest Forest Whitaker és Anthony Mackie új filmjéhez, a Repentance-hoz. A sztori szerint Mackie egy életmód-tanácsadó sikerkönyv szerzője, akinek a segítségét kéri az egyik rajongója, Whitaker. A segítség kicsit más jelentéssel bír a két férfi számára, így az emberrablást és gyilkosságot sem nélkülöző macska-egér harc veszi kezdetét, melynek a lényege: Smile! (Mosolyogj!)

0 Tovább

Poszter, trailer: Best Night Ever

A női egyenjogúság megköveteli, hogy a gyengébbik nem is megkapja a maga tróger filmjeit, amik mind az eksüvők lázában készülnek: Koszorúlányok (2011), Lánybúcsú (2012). Mostanra pedig már ötlet híján az összes ocsmányságot összeollózzák, amit cska látni sikerült, de nem csak ebben a témában. Jön itt Borat-kikacsintás, Másnaposok-klisék, minden, amin csak röhögtünk az elmúlt években. A rendezés és a forgatókönyv a Jason Friedberg - Aaron Seltzer páros lelkén szárad, akiknek olyan kiemelkedő alkotásokat köszönhetünk, mint a Spárta a köbön, Katasztrófafilm, Vámpíros film - minden, ami paródia és film van a címében nagyjából tőlük ered. Ezek után nemhogy nagy elvárások nincsenek, de előrevetít valamit egy tény: december 26-ától iTunes és VOD-terjesztéssel indul, mozikba csak január 31-én kerül majd. Arról nem beszélve, hogy a rendezők nevét csak a stáblista végén dobják be, a poszteren is inkább a producerek sikereit emelik ki... Csak nem szégyenlős lett valaki Hollywoodban?!?!

0 Tovább

Trailer: Noé

Megérkezett a közepes érdeklődéssel és sok negatív felvetéssel övezett Noé teljes előzetese. Igaz, ami igaz, nem lehet újat mondani a sztoriról (bár megpróbálják), a látvány pedig kérdőjeles egyelőre. A CGI-állatok vonulása remélhetőleg sokat fog javulni márciusig, mert így elsőre az a leggyengébb láncszem. Aronofsky vezénylése alatt remek színészgárda jött össze, a kifogás nem is aktor-oldali lesz. Valószínűleg Roland Emmerich eközben a fejét veri a falba, hogy ezt a ziccert kihagyta.

0 Tovább

Poszter, teaser: Noé

Darren Aronofsky sokak meglepetésére a Fekete hattyú után igazi nagyköltségvetésű hollywoodi darabhoz adja a nevét, mellyel négyévnyi kihagyás után láthatunk majd magyar idő szerint március 27-én újabb alkotást a neves rendezőtől. Noé története merész vállalkozásnak hat, elvégre egy biblikus apokalipszis-történettel van dolga, ráadásul a hírhedten nehezen kezelhető Russel Crowe-t választotta címszereplőnek. Hozzá jött még Jennifer Conelly, Logan Lerman, Emma Watson, kész is a stáb nevesebb része. Az eddigi teaserek alapján a látvánnyal nem lesz gond, de pletykálják, a sztorival bőven lesz... Mindezek ellenére várjuk az első teljes előzetest, addig pedig az épphogy félpercnyi, de három felvonásos teaserekkel kényeztessük magunkat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Contracted

Horror terén erőteljes csalódás tölt el, ha csak az elmúlt pár év termésére gondolok. A mainstream vonal (ld. Paranormal Activity és társai) egyszerhasználatos elemeket fokoz a végtelenségig, a különc mesterek (mint Rob Zombie - Halloween-remake, The Lords of Salem) pedig nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Idén istenítette a szakma és a közönség a Démonok között című alkotást is, én meg csak húztam a számat, hogy oké, egyszer meg bírtam nézni... Ezek után mindig üdvözítő, ha a Rec-hez hasonlóan új perspektívát emelnek a műfajba, még ha ott sem képesek ellenállni a pénzcsap csábító folyásának. Eric England filmje a nemi erőszakot emeli horrorisztikus magasságokba, melynek köszönhetően a szexuális úton terjedő fertőzések gennyes világába merülhetünk el, annak lelki és testi mocskában megmártózva. Ezek után, ahogy az előzetes záró sorai ígérik, kétszer is meggondoljuk, kivel fekszünk össze...

0 Tovább

Poszter, trailer: A beavatott

Aldous Huxley Szép új világ című kötete új burokban... cöcöcö. Viccet félretéve, nem kis átfedésekkel érkezik ez a könyvadapt, melynek eredetijét Veronica Roth írta. A sztori szokás szerint szegmentált társadalmi utópia, melyben a fiatalok választás elé állnak - de persze itt is lesznek lázadók, akik az egyik tehetséges lányt soraikba felvéve új lehetőséget kapnak a szembenállásra. Lesz itt Éhezők viadala és Burok-áthallás, az előzetes alapján pedig nem jósolnék neki sok jót - csak olyan pályára saccolok, amit A végzet ereklyéi futott be. A trailer megtalálja a célközönséget, a poszter azonban inkább taszít, ez a mesterkéltség még jobban elveszi az ember kedvét a majdani mozilátogatástól. Március végéig, április elejéig még vacillálhatunk, aztán marad a házimozi...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek