Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Absence

Újabb kézikamerás horror következik, amiben az eseményeket csak a felvételekből tudjuk nyomon követni. Egy fiatal lány terhessége megszakad, a magzat a méhéből tűnik el!!!4! A rendőrség eltánt gyermek után nyomoz, egyedül férje és fivére hisznek neki. Így hármasban el is mennek kipihenni és feldolgozni a gyászt, azonban a túra során még nagyobb veszélybe keverednek, ami nyilvánvalóvá teszi, a gyermek eltűnésével nem értek véget a megpróbáltatások. A rendező Jimmy Loweree, a főbb szerepekben Erin Way, Eric Matheny, Ryan Smale. Amerikai bemutató július 5., nálunk meg ki tudja...

0 Tovább

Poszter, trailer: Prisoners

Idén Hugh Jackman is abba a korba lépett, mikor a bosszúszomjas apafigura kötelező darabja lesz repertoárjának. Elrabolják a lányát és hiába csukják le az elkövetőt, kénytelen saját kezébe venni az igazságszolgáltatás kényes ügyét. A nyomozó Jake Gyllenhaal (Detective Loki... komolyan), a feleség Maria Bello, a másik házaspár Viola Davis és Terrence Howard, a gaz gyermekrabló pedig Paul Dano. Szeptember 20-án debütál az amerikai mozikban, hozzánk még nincs dátum. A rendező Denis Villeneuve, akinek munkásságát már a Felperzselt föld című filmben volt lehetőségünk megszeretni.

0 Tovább

Trailer: Machete Kills

Eszméletlenül túlpörgetett és még a dél-amerikai szappanoperákat is túljátszó, lazán csak egyperces előzetes Rodriguez és Trejo felkonferálásában, amit a Yahoo spanyol ajkú közösségének szántak. Mint megtudjuk, Carlos Estevez (aka Charlie Sheen) lesz az amerikai elnök, aki új küldetésre kéri fel az épp az akasztására váró Machete-t. A sztárgárda adott, Michelle Rodriguez, Amber Heard, Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Damian Bichir, Lady Gaga, Jessica Alba, Antonio Banderas, Mel Gibson is beköszön kisebb-nagyobb szerepek erejéig. AMerikában szeptember 13-án debütál, hozzánk még nem tudni, mikor érkezik

0 Tovább

Poszter, trailer: 100 Bloody Acres

Beteg ausztrál horrorkomédia a láthatáron, melyben helyi kisvállalkozók próbálnának meg újabb hullákat gyártani a biznisz életben tartásához. Amerikai bemutató június 28., mi meg várjunk majd a DVD-kiadványra.

0 Tovább

Poszter, trailer: Percy Jackson: Sea of Monsters

Még mindig gagyi a kidolgozás, a történet sem egy nagy eresztés, de Nathan Fillion miatt muszáj lesz... augusztus 15-éig várni itthon.

0 Tovább

Poszter, trailer: Ain't Them Bodies Saints

Az idei Sundance egyik favoritja, jelesül David Lowery filmje is megkapta az előzetest. A sztori szerint egy szökött rab igyekszik Texas-on át megtalálni feleségét és sosem látott kislányát. A szereplők közt: Rooney Mara, Casey Affleck, Ben Foster. Amerikai bemutató augusztus 16.

0 Tovább

Poszter, trailer: A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék

Június 13-ától egy újabb ütős olasz rendőrfilm, előzetes után a poszter.

0 Tovább

Trailer: Rush

Stílusosan a Monacói Nagydíj idejére adták ki a Rush új előzetesét, melyben James Hunt és Nikki Lauda máig lengendás versenygését és barátságát követhetjük végig, persze nem kis mennyiségű autókázással. A két sportikon közül az egyik talán az utolsó playboy volt a sportágban, a másik pedig az első mechanikusan emberi német. Ron Howard filmje szeptemberben érkezik, addigra lehet, már csak ez lesz az egyetlen izgalom a sportág körül - már ha eldől a világbajnoki cím.

0 Tovább

Poszter, trailer: Metallica Through The Never

Antal Nimród elkészített egy Metallica-koncertfilmet, ami mellékszálként egy fiatal srác (Dane Deehan) titkos küldetését követi végig. A srác balesetet szenved, onnantól pedig két tűz közé kerül: egyik oldalról a lázadozó tűntetők, másrészről pedig az őket megrendszabályozni készülő rohamrendőrök közt reked, egymaga küzdve a túlélésért. Na jó, egy kibővített klip az egész, de abból látványra egész brutál lesz. Amerikai bemutató augusztus 9., IMAX 3D-ben pedig szeptember 27-én landolna - kicsit nagy a rés.

0 Tovább

Poszter, trailer: We're the Millers

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ismét együtt tolja egy komédia szekerét a 2011-es Förtelmes főnökök után. A sztori szerint egy kisstílű dealer (Sudeikis) megkapja élete megbízását, mellyel egy lakóbusznyi füvet kellene becsempésznie Amerikába. Rittyent is egy kamu családot, hogy hiteles legyen a mexikói túra: egy sztripper lesz a feleség (Aniston), egy szökött kiscsaj lesz a kamu lánya (Emma Roberts), valamint egy szűz srác a kamu fia (Will Poulter). A csempész memlóba hiba csúszik, nemzetközi nagyágyúk próbálják lekapcsolni őket, miközben ez a béna banda a túlélésre játszik. Azt külön kiemelném, mennyire brutál teste van Anistonnak még mindig, nem egyszer fogja fehérneműig leadni a textilt. A rendezős Rawson Marshall Turber, aki már bizonyított a Kidobóssal a műfajban. Amerikai bemutató augusztus 9., mifelénk síri csend.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek