Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Drinking Buddies

Olivia Wilde, Anna Kendrick, Ron Livingston és Jake Johnson főszereplésével még júliusban érkezik VOD-terjesztésben egy jóféle indie-film, melyben két sörgyári munkás egy közös hétvégén ráébred, több van köztük barátságnál. A szépséghiba, hogy mindketten párkapcsolatban élnek mással, ráadásul már esküvői tervek is szóba kerülnek. A filmet Joe Swanberg írta és rendezte, a VOD-os bemutató június 25., a mozis augusztus 30., mindkettő amerikai premier. Tegye fel a kezét, akinek nem a The Office (angol és amerikai egyaránt) jutott eszébe a szerelmi szál hallatán?!?!

0 Tovább

Poszter: The Heat

Sandra Bullock és Melissa McCarthy közepesen sem várt közös vígjátéka új posztert kapott, mely még annyira sem hoz lázba, mint egy Asylum-film. Az FBI-ügynök (Bullock) és a lúzer nyomozó (McCarthy) története itthon Női szervek címmel keresendő majd, július 11-től.

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Eleven testek

Ilyen az, amikor egy jó ötlettel sikeresen meglovagolnak egy műfaji tendenciát. A The Walking Dead révén úgyis mindenki rajong a zombikért, a modern kori társadalomkritikát magában foglaló poszt-apokaliptikus fertőzésfilmek pedig rá is játszanak erre (ld. májusban Soderberghtől a Mellékhatásokat). Erre most kapunk egy igencsak szívmelengető mash-upot, melyben Rómeó és Júlia a két ellentétes oldalról egymásba szeret, mindezt Zombieland kellős közepén. Igaz, megannyi gyakorlati tanácsra fittyet hány ez a bimbózó érzelem, a túlélés érdekében felállított merev keretrendszer értelmében létre sem jöhetne az egész, de nem választhatjuk meg, kibe is szeretünk bele, nemde?

0 Tovább

Poszter: Hangover 3

Poszterdömping a Másnaposok 3. részéhez, amik elég ütősre sikeredtek - kivéve a középsőt... Megjelenési sorrend szerint kerültek fel, a legfrisebb legelől.

Azért annyit megjegyeznék, ha Goodman így nézne rám, várnám a halált.

0 Tovább

Poszter, trailer: This Is The End

Elképesztő színészorgia a modern vígjátékok kedvelőinek: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson. Hozzájuk csapódik mellékszerepekben Michael Cera, Paul Rudd, Jason Segel, Kevin Hart, Aziz Ansari, Emma Watson. Mindez Evan Goldberg és Seth Rogen közös rendezésében, egy házibuli közben beütő világvége megfilmesítésében. Poéngyártásban nem lesz hiba, a kérdés, hogy ennyi karakter nem fogja-e kioltani egymást. Az előzetes egyelőre bejön, aztán meglátjuk, merre veszik a kanyart. Hazai bemutató augusztus 22., bő egy hónappal az amerikait követően (július 12.).

0 Tovább

Poszter: Pain & Gain

Michael Bay várva várt izommozija már a kertek alatt, már az amerikai bemutatót illetően, kint ugyanis április 26-ával kerül bemutatásra, míg itthon egészes augusztus 8-áig várnia kell a rajongóknak. Dwayne Johnson és Mark Wahlberg adott, azonban most már Anthony Mackie is teljes mellszélességgel helyet kapott a poszteren. Istentelenül messze ez a magyar bemutató még!

0 Tovább

Poszter, trailer: Grown Ups 2

Visszatérnek a családapák, hogy újra a kisváros trónjára üljenek. Ezúttal nem egy hosszú hétvége a cél, hanem életvitelszerűen rendezkednek be egykori sikereik helyszínén. Persze össze kell akasztani a bajuszt a mai menő srácokkal, akik egyébként inkább valami poszt '80-as évekbeli utánérzet megformálói, mintegy kamaszkori másukat adva hőseinknek. Visszatér Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James, Salma Hayek, Maria Bello, az újak közt köszönthetjük Shaquille O'Neilt, Taylor Lautnert, Milo Ventimiglia-t, Andy Samberget. Amerikai bemutató július 12.

0 Tovább

Poszter, trailer: The English Teacher

Közel húsz éves tévés rendezői pályafutás után Craig Zisk úgy gondolta, ideje nagyjátékfilmbe vágni a fejszéjét. Megszerezte a filmhez Julianne Moore-t, Greg Kinneart és Nathan Lane-t az idősebb, Michael Angarano-t, Lilly Collinst és Nikki Blonsky-t a fiatalabb generációból, hogy egy tékozló fiú-történetet vigyen vászonra, némi szerelmi édeshármassal apa, fia és annak tanárnője közt. Egyelőre a szereplők miatt jobban érdekel, mint a konkrét sztori vászonra vitele. Amerikai bemutató május 17.

0 Tovább

Tökéletes hang

A húsvéti hosszú hétvégén nem csak a locsolkodó férfiemberek, hanem a filmforgalmazók is a hölgyközönségnek kedveztek. A több szempontból is jobb alkotás a Tökéletes hang, mely címével ellentétben egyáltalán nem erről szól (lévén az eredeti Pitch Perfect zeneileg sem pont erről szól), de mindegy is. A lényeg, hogy a Glee kezdeti sikereinek ügyes ötvözeteként már egyetemi kórusversenyekbe kapunk bepillantást, vegyes és egynemű csoportok vetélkedésével. A sztereotip lehetőségeket szépen ki is fordítják, ez a "görl páwá" pedig annyi energiát és pozitív attitűdöt szabadít fel, hogy egy pasinak is elég.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek