1. Kevin Tancharoen, aki összehozta a Mortal Kombat: Legacy websorozatot, kreatívkülönbségek miatt elhagyta a fedélzetet. Így nem csak a sorozat második évada fog árválkodni, hanem a tervezett nagyjátékfilmes változat is.

2. Christoph Waltz is csatlakozik a Förtelmes főnökök 2 stábjához, ő lesz az új főnökpárosból az apa karaktere. Fiát Chris Pine fogja játszani, az elnyomott alkalmazottak pedig egytől egyig visszatérnek (Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day). A film 2014. november 26-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

3. Travis Fimmel számára igencsak bejött az élet a Vikings révén. A History Channel sorozatának főhőse most már hivatalosan is a Warcraft-mozi egyik fő karakterét fogja játszani, egyike lesz a négy főszereplőnek. A filmet Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezi, valamikor 2015-re várható a bemutató.

4. A szürke ötven árnyalatának férfi szerepei lassan mind a feltörekvő tévésorozatos pasiknál fognak landolni. A főszereplő Jamie Dorman a Once Upon a Time-ból fut be, az öccse, Elliot bőrébe pedig Luke Grimes (True Blood - képen) fog bújni. Bevizsgálás leghamarabb 2014. augusztus 1. után várható