Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Horrible Bosses 2

Kevés várós folytatás üzemel a vígjátékok piacán napjainkban, de a Förtelmes főnökök második része bezony ide tartozik. Az emberrablásból társas zsarolásig fajuló történetben balfácán főszereplőinknek sikerül összehaverkodni az elrablás áldozatával, hogy közösen vigyék tovább a váltságdíjas követelésüket. A korábbi bandához hozzájön még Chris Pine és Christoph Waltz is, a korábbi előzetesből láthattuk, nem lesz kevésbé elmeroggyant a trió működése. Hazai bemutató november 27.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Zero Theorem

Most már nem csak a betiltott poszter miatt hallhatunk Terry Gilliam legújabb filmjéről, hanem megérkezett hozzánk az új előzetes is! A film eddig inkább a fesztiválokon virított, a széleskörű nemzetközi porondon csak mostanság fog megmérettetni. A sztori szerint a hacker Waltz arra vár, hogy rájöjjön végre, mi is az élet értelme. Munkaadói megbízásából a zéró elméletet igyekszik bizonyítani, azonban felettesei egy fiatal lány és egy fiú személyében zavaró tényezőkkel bombázzák. Főbb szerepekben Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Ben Wishaw, Tilda Swinton, Matt Damon.

Hazai bemutatóról nincs hír, tekintve, hogy kis hazánk nem a legjobb felvevőpiaca Gilliam filmjeinek, nem is csodálkozom...

0 Tovább

Hír-halom

1. Kevin Tancharoen, aki összehozta a Mortal Kombat: Legacy websorozatot, kreatívkülönbségek miatt elhagyta a fedélzetet. Így nem csak a sorozat második évada fog árválkodni, hanem a tervezett nagyjátékfilmes változat is.

2. Christoph Waltz is csatlakozik a Förtelmes főnökök 2 stábjához, ő lesz az új főnökpárosból az apa karaktere. Fiát Chris Pine fogja játszani, az elnyomott alkalmazottak pedig egytől egyig visszatérnek (Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day). A film 2014. november 26-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

3. Travis Fimmel számára igencsak bejött az élet a Vikings révén. A History Channel sorozatának főhőse most már hivatalosan is a Warcraft-mozi egyik fő karakterét fogja játszani, egyike lesz a négy főszereplőnek. A filmet Duncan Jones (Hold, Forráskód) rendezi, valamikor 2015-re várható a bemutató.

4. A szürke ötven árnyalatának férfi szerepei lassan mind a feltörekvő tévésorozatos pasiknál fognak landolni. A főszereplő Jamie Dorman a Once Upon a Time-ból fut be, az öccse, Elliot bőrébe pedig Luke Grimes (True Blood - képen) fog bújni. Bevizsgálás leghamarabb 2014. augusztus 1. után várható

0 Tovább

BAFTA-díjátadó, 2013

A Brit Filmakadémia is kihirdette az elmúlt év szerinte legérdemesebb alkotásait. Az este matematikai győztese A nyomorultak négy szobrocskát kapott (női mellékszereplő, látvány, maszk, hang), ami összességében messze nem olyan fajsúlyos. Ahogy arra előzetesen számítottunk, Ben Affleck és az Argo három kategóriában (film, rendező, vágás) is a pódiumra szólíttatott. Mellettük még a Django elszabadul (adaptált szkript, férfi mellékszereplő), a Pi élete (vizuális effektek, operatőr), a Skyfall (brit film, filmzene) és a Szerelem (idegen nyelvű film, női főszereplő) érdemelt ki egynél több díjat.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek