Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

UIP-hírek

Salma Hayek nem győzte püfölni Beniciót

Hanyag rendezővel nem jó dolgozni, és ennél csak egy rosszabb helyzet van: ha a mester tökélyre törekszik. Így jártak a Vadállatok színészei is, mert Oliver Stone jó sokszor fölvette ugyanazokat a jeleneteket, hogy a vágószobában kedvére variálhasson. A rendezői perfekcionizmus legnagyobb áldozata talán Benicio Del Toro lett a Vadállatok forgatásán: az egyik jelenetben Salma Hayektizenhétszer ütötte arcon teljes erőből. Stone végül elégedett lett a felvett jelenetekkel, Del Toroviszont annál kevésbé, mert szerinte Salma amilyen pici, olyan nagy sallert tud lenyomni. - Végül is nincs min csodálkozni, Salma hazája, Mexikó számos kiváló bokszolót adott a világnak - nevet utólag az Oscar-díjas színész.

A Vadállatokban Salma Hayek egy mexikói drogkartell főnökét alakítja, Benicio Del Toro pedig az alvezére, akit a drogbárónő gyakran bántalmaz fizikailag és lelkileg is, amikor elégedetlen a munkájával.

(Savages - hazai bemutató: most csütörtökön!)

0 Tovább

UIP-hírek

Nem öncélú a gyilkolás a Vadállatokban

Salma Hayek is csatlakozott Oliver Stone rendezőhöz Vadállatok című új filmje védelmében. A minap Budapesten előadást tartott rendező magyar közönségének is elmondta, azért olyan sok a kegyetlenkedés a filmben, mert a drogkartellek világa ilyen, és ő mindig a valóságról akar mesélni. A mexikói származású színésznő, aki a Vadállatokban egy drogkartell vezetőjét alakítja, most megtoldotta Stone magyarázatát egy lépéssel.

- Realisztikusan ábrázoljuk a sok gyilkolást, mert így mennek a dolgok a drogháborúban, de van ennek egy mélyebb üzenete is - mondja Salma Hayek Múmialegújabb interjújában. - Azzal, hogy bemutatjuk a sok vérontást, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy aki drogot vásárol, maga is elősegíti az erőszak terjedését. Minél több drog fogy, annál kegyetlenebb a drogháború, elég csak arra gondolni, hogy Mexikóváros agglomerációjában már a hadsereg is harcol a drogkartellekkel, nem csak a rendőrség. Erre eddig csak vidéken volt példa.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)

0 Tovább

UIP-hírek

Keirának Kenre fáj a foga

Keira Knightley amióta az eszét tudja, rajong Kenneth Branagh-ért, ezért vállalta el az új Jack Ryan-film főszerepét. A produkció újraindítja a Tom Clancy regényeiből készített sorozatot, amelynek olyan emlékezetes darabjai voltak Harrison Ford főszereplésével, mint a Férfias játékok és a Végveszélyben. - Ken miatt lettem színésznő, mert az ő filmjein nőttem fel - árulja el Keira. - Az V. Henrik, a Sok hűhó semmiért és a Hamlet, amiket ő rendezett és a főszerepet is ő játszotta, meghatározták a szakmai fejlődésemet. Az pedig direkt poén, hogy az új Jack Ryan-filmet Ken nemcsak rendezi, hanem a rosszfiút is ő alakítja.

Branagh személyén kívül van még egy oka, hogy a színésznő Jack Ryan feleségét akarja alakítani. - Amikor kiszálltam A Karib-tenger kalózaiból, annyira csömöröm volt már a szuperprodukcióktól, hogy elhatároztam, jó darabig független filmekben akarok játszani. Ez be is jött, de minden filmben rengeteget szenvedtem, és meghaltam a végén. Most végre szeretnék egy pozitív végkicsengésű darabot, ahol kivételesen nem én pusztulok el, hanem a rosszak.

A színésznőt legközelebb az Anna Karenina címszerepében láthatjuk, amely a klasszikus Tolsztoj-regény merészen új megközelítésű feldolgozása.

(Anna Karenina - hazai bemutató: 2013. január)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2012.10.03.
2012.09.25.
2012.09.19.

Utolsó kommentek