Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

UIP-hírek

Az oroszok is imádják a Boszorkányvadászokat

Nemcsak Észak-Amerikában taroltak a Boszorkányvadászok, hanem a premierek második hullámában a világ többi részén is, ami eddig 19 országot jelent. Főleg az orosz, brazil és mexikói mozikat rohanták meg a nézők, hogy tanúi lehessenek, amint a szipirtyók darabokra robbannak a felturbózott Grimm-hősök tevékenysége nyomán. A fejvadásszá lett felnőtt Jancsi és Juliska, azaz János és Júlia (Jeremy Renner, Gemma Arterton) története most több mint 96 millió dolláros összbevételnél tart, ami azt jelenti, hogy miután mindenhol bemutatják, jóval túl fogja lépni a 100 millió dolláros álomhatárt. Ezzel a film norvég rendezője, Tommy Wirkola szilárdan megvetette lábát Hollywoodban, és bármiben lehet fogadni, hogy hamarosan újabb őrülettel jelentkezik.

(Hansel and Gretel: Witch Hunters 3D - csütörtöktől a hazai mozikban!)

0 Tovább

UIP-hírek

Anne Hathaway-ben a férje tartotta a lelket

Hetekig szinte kizárólag zabkásakrémet evett Anne Hathaway, hogy gyorsan le tudjon adni 12 kilót A nyomorultak főszerepe miatt. Az egyébként is vékony színésznőtől ugyanis azt várták el, hogy halál közeli látványt nyújtson Fantine, az éhező prostituált szerepében. A színésznőnek a haját is egészen rövidre vágták. Hathaway a decemberi Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy vőlegénye, Adam Shulman - aki azóta már a férje - tartotta benne a lelket a forgatás alatt, mivel a súlyos táplálékmegvonástól és a szerep okozta feszültségtől teljesen maga alatt volt.

"Hetekbe telt, mire újra össze tudtam magam szedni - mondja a színésznő. - Először akkor adtam át magam ennyire egy szerepnek, amikor a Rachel esküvőjét forgattuk, csakhogy akkor nem volt senki, aki segített volna visszatérni a normális kerékvágásba. Most itt volt Adam. Pontosan érti, mit jelent színésznek lenni, és mindenben támogat, ami teljesen elképesztő."

(Les Miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)

0 Tovább

UIP-hírek

IMAX-ban is jön Az öt legenda

Olyan jól sikerült Az öt legenda című 3D-s animációs film, hogy érdemes még költeni rá: digitálisan továbbturbózzák, hogy IMAX formátumban is mozikba kerülhessen. Így döntött a gyártó DreamWorks Animation, miután a film a szakmai és a tesztvetítéseken még a vártnál is kedvezőbb fogadtatásra talált.

Az öt legenda az utóbbi évek egyik legeredetibb ötletére épül. A történet arról szól, hogy a klasszikus mesevilág öt legendája, a Mikulás, a Húsvéti Nyuszi, a Fogtündér és az álmokat hozó Homokember, no meg az örök kívülálló Dér Jankó kénytelen összefogni a mumus, azaz Szurok ellen, aki meg akarja szerezni a hatalmat a gyerekek felett.

(Rise of the Guardians 3D - hazai bemutató: 2012. november 29.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2013.02.05.
2012.11.13.
2012.11.08.

Utolsó kommentek