Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Magic Mike XXL

Hölgyeknek izgalom, itt a bevizsgálható Magic Mike-folytatás előzetese mozgóképes formában. A korábbi karakterposzterek egybeolvadtak csodás Photoshop-tudás révén, ami nem az én érdemem, hanem a marketing szegénységi bizonyítványa. A sztori egy utolsó nagy csípőtekerésről szól, ami után visszavonulnak a színpadi élettől szegény megcsömörlött táncoslábú tesztoszteronbombáink. Amerikai bemutató 2015.07.01., nálunk másnap, július 2-ától árasztják el a rajongók a pénztárakat. Mondjuk még mindig inkább 5 Magic Mike-film, mint még egy árnyalat a szürkeségből...

0 Tovább

Karakterposzterek: Magic Mike XXL

Hőn áhított sztriptízpasis folytatáshoz dukál(na valami) ütős poszter a főszereplőkkel a célkeresztben, hogy legyen mire merengeni a rajongó hölgyeknek. Poszterfiúk a zsákban, meg persze egy Jada Pinkett Smith kosztümben. Ettől függetlenül ez nem az a színvilág, amivel az outsider mozinéző bevonódik, bár igaz, a már odáig lévő fanok sem ettől lesznek még jobban oda. Visszatér Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Adam Rodriguez és Kevin Nash, melléjük jön a fentebb említett hölgy mellé Donald Glover és Michael Strahan. Amerikai bemutató 2015.06.01., nálunk majd jön, bízva az első rész sikerében.

0 Tovább

Poszter, trailer: Magic Mike XXL

Channing Tatum a saját Twitterén tette közzé ezt a posztert, mely szerint hozzá nem érhetünk - holnapig. Valószínűleg jön a teaser a sztripperpasik 2. felvonásához, így a kiéhezett hölgyek (és arra fogékony urak) könnyen találhatnak szemüket gyönyörködtető tartalmat. Amerikai bemutató július 1., nálunk mé nincs fixálva, de a mozi tuti lesz, elvégre az előd is hatalmas közönségkedvenc volt itthon.

Update:

Megkaptuk a normális előzetes előzetését, a jóféle és semmitmondó, de izmokat hullámoztató teaser képében. Az első felében azt se tudom, Step Up vagy Magic Mike sequel jön, de azért a többi vetkőző pasi látátn könnyebben pozíciónálja az ember a tartalmat. 

0 Tovább

Galéria: Jump Street-folytatások

A nagysikerű folytatások közé felkerülő 22 Jump Street végén a rendőr Ice Cube elkotyogja, hogy következőleg orvosi iskolába mennek főhőseink. Hivatalos folytatásról infó nincsen, állítólag kotyvasztják a 3. rész forgatókönyvét, addig pedig íme a film végén lévő potenciális folytatások tematikus poszterei.

0 Tovább

Poszter, trailer: Jupiter Ascending

Laza féléves csúszással kerül majd bemutatásra a Wachowski-fivtestvérek új filmje, melyben a láthatóan túl sok gyümölcsillatú testápolót használó Mila Kunis lesz a megmentendő Jupiter, nem az azonos nevű bolygó. A megmentő a metáltündére maszkírozott Channig Tatum lesz, a bemutató pedig február 6-án lesz a tengerentúlon.

0 Tovább

Poszter, trailer: Foxcatcher

A film, amelyben Steve Carell drámai képességei és Channing Tatum elcsúfítása mellett egy tragikus sorsú olimpikon történetét ismerhetjük meg. A téma és a kivitelezés alapján Oscar-szagot gyanítok... Amerika bemutató november 14.

Update: Jött egy új teaser a filmhez, úgyhogy már van mit vizsgálgatni - egyre erősebb az Oscar-szél.

0 Tovább

22 Jump Street VS Jean-Claude Van Damme

Nagyban forog A kopasz osztag folytatása, azonban ők sem mehettek el szó nélkül JCVD zseniálisan ihletadó Volvo-s reklámja mellett. Jelen esetben az étkezési kocsik precizitására hívják fel a figyelmet, nem kicsit rendhagyó módon!

0 Tovább

G.I. Joe: Megtorlás

Akármennyire is sajnálom, minden erőfeszítésem ellenére sem találom a pozitív jelzőket a G.I. Joe: Megtorlás kapcsán. Ugye első körben tavaly őszről idén márciusra tolták az amerikai (és ezzel a magyar) premiert is, holmi 3D-konvertálási indokkal. Ezt követően már arról is szóltak a hírek, hogy az egyébként egy lényegi akciót megélő Duke százados játékidejét is megnövelték, elvégre az őt alakító Channing Tatum mind nagyobb népszerűségére is szükség lehet. A forgatókönyvet a Zombiland c. film (majd idei tv-sorozat) írói, Rhett Reese és Paul Wernick hozta össze, de ezen a téren is csak a hiátusok halmozódnak. Arról nem beszélve, a rendezést Jon M. Chu vitte a hátán, akitől eddig a Step Up 2 és 3D, valamint a Justin Bieber doksi említésre méltó. Ha ezek után valaki még pozitív végkifejletet várt, annak komolyabb drogtúrára lenne szüksége, mintha eltolná a teljes Félelem és reszketés Las Vegasbant!

0 Tovább

Mágikus Miska

Riszálják úgyis-úgyis a kis tangákba bújtatott izmos férfi seggeket majd két órán keresztül, mégsem lesz rosszul a heteroszexuális férfinéző. Egyrészt mert ugyan a cseppet öncélú magamutogatásba torkolló táncjelenetek a film során sok esetben nem csak női szemeket gyönyörködtető jelenetek, hanem komoly poénforrások is, másrészt pedig sikerül jó néhány női mellett és segget is belecsempésznie Steven Soderbergh-nek a játékidőbe. Elismerés azért, hogy ennyi férfitanga láttán sincs az az érzése a nézőnek, hogy itt csak a szexuális töltetről szól minden. Okosan beleszőtték a drámát és a romantikát is az eseményekbe, mégis megmaradt és realisztikusan arcunkba is vágják az iparág salakját is!

Mike (Channing Tatum) megannyi vállalkozásai közt őrlődik, hogy minél hamarabb összejöhessen egy banki hitelhez az önerő: távlati terveiben egy saját kézzel készített, olcsósága ellenére egyedi és tetszetős bútorokat készítő vállalkozás álmát dédelgeti, addig pedig a pénzt, tetőfedő, autómosó és férfi sztriptíz profilú vállalkozásokkal teremti elő. Ebbe a megszokott kerékvágásba robban bele Adam (Alex Pettyfer), aki a tetőfedésben mutatott járatlansága után bizonyíthat a sztriptíz klubban, előbb mint kellékes, majd mélyvízbe dobva már a színpadi tudásával. A semmiből jött fiú sztár lesz, annak minden negatív allűrjével, míg Mike mind kevésbé táplálja a sztriptíz-csapat közös tervét, a nagy Miami-dobbantást. A nagy lóvé felé tartó úton bőségesen elég akadályba ütközik Mike, mind a tulaj Dallas (Matthew McConaughey) céltudatos ámításai, mind Adam újabbnál újabb balhéi miatt.

0 Tovább

Gimizsaruk újratöltve

Premier előtti bemutatóként érkezett hozzánk a hosszú hétvégén Channing Tatum és Jonah Hill legújabb filmje, a 21 Jump Street - A kopasz osztag. Elöljáróban annyi, egy 1987-1991 közt futó drámai misztikus sorozat nagy mértékben átfazonírozott nagyjátékilmes verzióját láthatjuk, a sorozat hangulatához képest inkább buddy-movie ez, abból is a csöcsvillantós Pite-humor nélkül, igaz, farok azért villan.

Barom gimnazisták 2005-ben bebukják a szalagavatót, majd röpke hét év után már biciklis járőrpartnerként róják a parkokat. Elb@szott letartóztatás után az álruhás gimizsaruk osztagához kerülnek, mintegy utolsó esélyként. Munkájuk során egy újfajta drogot terjesztő sulihálózatot kell felderíteni, azonban a kétbalkéz páros még a gimibe visszakerülve is ugyanolyan idióta kamasz, mint korábban: a felépített álcát összecserélve kénytelenek egymás készségeit elsajátítani, hogy beépülhessenek a kiszemelt környezetbe.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek