- Guillermo del Toro tervezett Hulk-sorozata nem elégedne meg a Bosszúállók nyújtotta lehetőségekkel: olyan emblematikus szörnyekkel és szereplőkkel pakolná meg a tv-változatot, mint Swamp Thing, a démon Etrigan, az élő vámpír Morbius és a fénybenjáró Penge, valamint hogy a misztikus vonal is érintve legyen, Doktor Strange is. Nem csak ő, mi is az íróra várunk, mit hoznak ki ebből a felhozatalból.

 - A vasember 3. részének elő-előzetese október 23-án landol, ami jó kis hazafias fröccs lesz az amerikai nemzeti lobogós Iron Patriottal megtuningolva. Céldátum: 2013. május 3. (nálunk remélhetőleg megint egy héttel korábban kerül bemutatásra).

 - Az Amerika Kapitány második részének (céldátum 2014. április 4.) legkardinálisabb dilemmája jelenleg, hogy ki is legyen a női főszereplő, aki már a jelenkorra kiolvasztott Rodgers (Chris Evans) társa lehetne. Az ötfős női mezőny az alábbiak szerint alakul: 

fent: Imogen Poots (Frászkarika, A kilencedik légió), Emilia Clarke (Trónok harca), Alison Brie (Balfékek, Mad Men - Reklámőrültek)

lent: Jessica Brown Findlay (Downtown Abbey), Teresa Palmer (A varázslótanonc, A negyedik)