Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képanyag: Vasember 3

Még mindig dübörög a gépezet, most három képet kaptunk a filmmel kapcsolatban. Ideje lassan egy új előzetesnek, vagy csak egybe fűzni az eddig kiadott fotókat.

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Jönnek a karakterposzterek szép sorjában, mi meg várjuk ezt a sötétebb hangvételű folytatást (bemutató április 25.). Ahogy elnézem, tematikus hétvégén vagyunk túl, Pepper és Tony is markolássza a hegesztők szégyeneként megcsúfított sisakot. Az Empire pedig hozta a következő borítóját, mind a normál, mind a limitált kiadást.

0 Tovább

Vasember 3 - első előzetes

Ahogy azt a mai napra a filmes közönség is várta, megérkezett a Vasember 3 első előzetese. A szereplőgárdában maradt Robert Downey Jr. (Tony Stark), Gwyneth Paltrow (Ms. Potts), Don Cheadle (Rhodes), hozzájuk csatlakozott Ben Kingsley, mint főgonosz (Mandarin) és Guy Pearce (Aldrich Killian). A rendezés már Shane Black (Durr, durr és csók) feladata, míg Jon Favreau visszatér a testőr Happy szerepében.

Kinti céldátum 2013.05.03., nálunk remélhetőleg a szokásos egy héttel korábban érkezik.

0 Tovább

Avengers utáni élet

- Guillermo del Toro tervezett Hulk-sorozata nem elégedne meg a Bosszúállók nyújtotta lehetőségekkel: olyan emblematikus szörnyekkel és szereplőkkel pakolná meg a tv-változatot, mint Swamp Thing, a démon Etrigan, az élő vámpír Morbius és a fénybenjáró Penge, valamint hogy a misztikus vonal is érintve legyen, Doktor Strange is. Nem csak ő, mi is az íróra várunk, mit hoznak ki ebből a felhozatalból.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek