Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek: Hunger Games: Mockingjay Part 1

A főszereplők helyébe most beemelik a mellékes gárdát, hogy megismerhessük sivár életüket a 13. körzetben. A szürke betonfal előtti pózolás kevésbé hoz hangulatba, de majd egy teljes előzetes - valamikor. Addig emésszük az Effie által megidézett ízlésficamos mexikói takarítónő-fílinget...

0 Tovább

Karakterposzterek, trailer: The Expendables 3

Nem lehet sokat beszélni, hiszen már bevizsgálható illegális csatornákon a film (hetekkel a bemutató előtt - és kivételesen nem a magyarokat kell szapulni), de a moziba látogatók kedvéért egy rakat '80-as éveket idéző karakterposzter, na meg a végső trailer, hogy mozgósítsunk.

0 Tovább

Poszter, trailer: Birdman

Egyre inkább azt érzem, főleg a trailer alatt szóló zenét hallgatva (Don't Let Me Be Misunderstood), hogy Alejandro Gonzalez Inarritu létrehozta a tökéletes populáris művészfilmet. A stáblista fájdalmas és gyönyörűen hosszú, a sztori hibátlanul naprakész és megmutatja, mennyire kiszolgáltatott napjaink celeb színésze. Arról nem beszélve, hogy Michael Keaton lényegében saját magát játsza, csak nem Birdmant, hanem Batmant kell érteni minden megnyilvánulásánál. Hazai bemutató? Talán valami fesztiválon, esetleg pár művészmozi műsorára tűzheti. 

0 Tovább

Poszter, trailer: Night at the Museum: Secret of the Tomb

Ben Stiller megcsinálta, trilógiát faragott az Éjszaka a múzeumban-franchise-ból! Na nem biztos, hogy ez jó is lesz nekünk, de az biztos, lesz egy minimum átlagos családi látványfilm is a mozikban. A történet szerint hanyatlik a kiállítási tárgyak életre kelésének hatásfoka, így a bölcsőhöz, Londonba látogat a válogatott történelmi korokból verbuválódó banda. Ennek örömére jobban teljesít a Pompeii díszlet, mint az egész estés katasztrófafilm... Amerikai bemutató december 19., tippelni nem mernék, mennyire gyalázza el Az öt sereg csatája.

0 Tovább

Comic Con-trailer: Interstellar

Ugyan már véget ért a Comic Con San Diegóban, de még a hullámverés lázában jött is Christopher Nolan Interstellarjához egy nagy, sztorizós előzetes. McConaughey vajon duplázik majd ennek köszönhetően? Csak mert erősen Oscar-gyanús sci-fi ez rögtön a Gravity után egy évvel. A Föld pusztulóban, intergalaktikus gyarmatosítási kísérlet indul az emberiség megmentése érdekében, azonban majdnem ilyen nagy jelentőségű a családi dráma is, amiben apa hagyja hátra gyermekeit. Hazai bemutató november 6.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Peter Jackson második Középfölde előtt tisztelgő trilógiájának záró epizódjához is leszállították a mozgóképet, ami kategóriáját nézve kétperces teaser, mert esemény semmi, csak hangulat árad belőle. Előre is nagy taps az agyonszűrőzött látványért, a pórusokig ható kamerakép serilitása megöli a harc mocskosságába vetett hitet. Bilbó legkeményebb csatája elé néz, a tündék is kimerészkednek a várból, hogy szembe szálljanak az orkokkal - vagy épp ők törnek rájuk, mindegy is. A látvány megint a HFR 3D (High Frame Rate - azaz 48 képkocka/sec, a normál 24 képkocka/sec ellenében) jegyében emeli ki az eddigiekkel szemben, elvégre minden 2x dinamikusabb lesz. A karácsonyra szánt hobbiteposz december 11-étől a hazai mozikban.

0 Tovább

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Trailer: The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Hála a Comic Connak, kaptunk végre sztorizós mozgóképet A kiválasztott alcímű 3. kötet kétrészes filmes adaptációjának első feléhez. Katniss most már kénytelen lesz azzá a szimbólummá válni, ami egységbe fogja a 13. körzetbe menekült lázadókat és a többi körzetben megbúvó elégedetleneket. Hazai bemutató november 20.

0 Tovább

Trailer: Mad Max: Fury Road

Kellett emlegetnem, hogy meddig kell még várni a Mad Max: Fury Road előzetesére! Megérkezett a kiSZABott előzetes és azóta a hajam keresem! Micsoda minimalista szövegkönyv és brutális adrenalinbomba már ez! Itt van 2015 posztapokaliptikus Drive-ja! Atyám, George Miller visszatért és hozta magával Mad Max-et is a sírból!!! Ezután mindenki írja be a naptárba, de ha kell, a kert vagy az erkély betonjába vésse bele, hogy 2015.05.15., mert erről le ne maradjon!

0 Tovább

Poszter: Avengers: Age of Ultron

Az Angyalok már poszterben is gyülekeztek, a sok kis karakterposztert összemosták és kaptunk egy szép nagy egészet. Thor és Hulk nem érdemelt külön megjelenést, de így sincs okunk a panaszra.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek