Judgment is coming - on dvd - to town... Elszomorított a tény, mikor az őszi hazai mozipremiereket listázgattam, mikre is lesz érdemes menni. Nem az a gond, hogy vicc nélkül bőségesen van miből válogatni, hanem az, hogy érthetetlen forgalmazói logika alapján kihagyja a Pro Video a hazai forgalmazásból. Indoklás szerint a gyenge amerikai megtérülés miatt, ami tény: az 50 millió dolláros gyártási költség egyötödénél tart a pénztáraknál, ami borzalmas bukás a Lionsgate számára.

Annak ellenére, hogy az előzetes kifejezetten stílusos lett, nagy valószínűséggel az 1995-ös Stallone-féle verzió is amiatt maradt alul a nagy vízen túl, mert egéz egyszerűen érdektelenség övezi a képregény-karaktert. Ennek ellenére hazánkban hatalmas siker volt, VHS-korszakban úgy terjedt, mint a vírus. Ergo a hazai piac nagy valószínűséggel megtermelte volna a hazai bemutatás költségeit, elvégre a Total Recall a gyengébb pontértékek ellenére is megtermelte a gyártási kiadásokat... Ezzel kifejezetten elcsúszott a projekt, hiába Pete Travis (Nyolc tanú, Végjáték) a rendező, a főszerepben Karl Urban áll- és hangjátéka, valamint Lena Headey sebhelyesarcú női főgonosza.

Marad számunkra a csúnya és rossz netes verzió, vagy türelmesebbje számára a hivatalos kiadvány valamikor a tél folyamán - hogy ez még idén, vagy csak 2013 elejére esik-e, ki tudja...