A geek és fan mennyországnak számító, San Diego-ban rendezendő éves Comic Con alkalmából jönnek a marketingesek, hogy túlszárnyalják egymást a figyelem felkeltése miatt. ABC-sorban akkor lentebb mind, tessék gyönyörködni.

A sok vihart megélt Ant-Man most már talán sínen van a rendezőváltás után, úgyhogy tényleg ideje volt valami hivatalossal előrukkolni.

A Hobbit most már 5 sereg csatájával várja a nagyérdeműt, hogy a félsiker első rész, valamint a kicsit hitelt vesztett, de nagyívű 2. rész után méltó lezárást adjon egy gyerekkönyvnyi trilógiának.

Az éhezők viadala napjaink legsikeresebb kamasz-franchise-aként mind nagyobb popkult szerepet igyekszik betölteni, nem csoda, hogy ilyen street-artos beütésként, néhol Banksy-t idéző poszterre gyúrtak.

Az eddig látottak alapján a Mad Max-reboot igazán magas szintet lesz képes megugrani, nem csak  szereplők, de a forgatási anyagok miatt is. A hőn áhított előzetesig pedig itt a szatirikus poszter a világ vége után.

Minden idők legsikeresebb képregényfilmje, a Marvel-tanyáról érkező Bosszúállók is a folytatás mezejére lép jövőre, így előbb Vasember, majd epdig a Skarlát boszorkány viaskodik az Ultron-robotok között. Innen sejthető, a boszinak komolyabb szerepet szánnak majd a sztoriban - netán átívelőt is...