Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Strain

A tavalyi évad egyik legnagyobb várakozásokkal induló sorozata kétségtelenül Guillermo del Toro szériája, a The Strain volt. A kezdeti pozitív felhangok szép lassan a semleges vagy negatív irányba ereszkedtek le, de a folytatás az FX csatorna révén nem volt kérdéses, hiszen a 2014-es év elsőszámú premiersorozata lett. A kivételesen egyedi látványvilág, az egyébként ötletes, de sok helyen kifacsart és elnagyolt alapsztori miatt nagyon megosztó lett az eredmény, amit a mostani poszter és teaser trailer is csak megerősít. A szereplők közül visszatér mindenki, Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde és Richard Sammel is. A második évad showrunnere ismét Carlton Cuse lesz, bizakodhatunk az erőteljes folytatásban. Amerikai premier valamikor augusztusban.

0 Tovább

Poszter, trailer: Marvel's Daredevil

Így néz ki egy sorozat előzetese, ha a Marvel pénze és a Netflix tökössége találkozik? Lecsupaszított és emberi Matt Murdock (Charlie Cox), aki bizony vérzik és szenved a kínoktól, de akkor is (vak) igazságot tesz. Talán ezt az utat kellett volna bejárni az Agent of S.H.I.E.L.D.S. kapcsán is, bár az tény, annak a közepes sikere tette lehetővé, hogy a Marvel a kisebb képernyőn is szárba szökkentse terveit. Mellépszerepekben Elden Henson, Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio. A sorozat április 10-én a 13 részes első évaddal debütál a Netflixen, aki rajongó, azt ezzel a pár képsorral bőven meg is nyerték.

0 Tovább

Hír-halom

1. Új írók az Ant-Man fedélzetén: Gabriel Ferrari és Andrew Barrer pofozza ki Edgar Wright, Joe Cornish és Adam McKay szkriptjét - ők ketten eddig csak a Haunt című sablonos horrort tudhatják érdemben maguk mögött... Ugyebár Wright kreatív különbségek (nem nyal be a Marvelnek) miatt lépett a rendezői székből, pletykálták Aam McKayt is, aki kipofozta a forgatókönyvet - majd bejelentették, hogy Peyton Reed (Hajrá csajok, Szakíts ha bírsz, Az igenember) fogja rendezni a továbbra is 2015. július 17-ei premierdátummal bíró szuperhős-mozit. Ha csak a legutóbbit nézném jó választás az új rendező, de a korábbi filmjei miatt van ellenérzés... Bár nem sokan mondták volna meg, hogy Jon Favreu A vasemberrel fogja megszabni a Marvel-stílust.

2. Hivatalos céldátum az Annabelle-hez (Conjuring spin-off): idén október 3-án fog paráztatni a baba, aminek Fincher Gone Girl-je mellett kéne eredményeket felmutatni. Egyrészt ez a széria is elindult a mind jobban megvetett Paranormal Activity-széria útján, másrészt pedig egy remélhetőleg viszonylag rendben lévő horror nem fog tudni sok vizet zavarni egy nagyon várt és sztárszereplős thrillerrel szemben - szerintem.

3. Kaptunk egy fotót Don Cheadle-ről (jobbra - az Entertainment Weekly jóvoltából), aki Miles Davisként lesz látható annak életrajzi filmjében (Miles Ahead - korábban Kill the Trumpet Player). Nagyon bensőséges alkotással lesz dolgunk, Cheadle a rendező és társ-forgatókönyvíró is egyben, na meg a főszerep ugyebár. Főszereplőtársa Ewan McGregor, aki Dave Brill személyében a The Rolling Stones magazin riporterét játsza. A film még forog, szóval céldátum még nincs. Cheadle egyébként sem panaszkodhat mostanság, a Marvel-féle James Rhodes szerepében anyagilag biztosítva lesz a megélhetés, a szakmai fejlődésre pedig ott lesznek az ilyen kis projektek, mint emellett a Golden Globe-díjas House of Lies-széria, ami már a 4. évaddal fog érkezni.

4. Brandon Routh is szerepet vállal a The Arrow októberben induló 3. évadában. Nem Supermanként fog visszatérni (azt a jogot valószínűleg a Warner Studios birtokolja Batmanével egyetemben), hanem Ray Palmer aka The Atom szerepében látható majd viszont. Ezzel Routh olyan karakterek mellé érkezik, mint Katana (Devon Aoki) vagy Vertigo (Peter Stormare), így pedig az egyik legerősebb sorozatévadnak nézhetünk elébe, ha marad a megszokott színvonal.

0 Tovább

Premier: Sherlock 3. évad

Az Empire magazin facebook-oldala egész pofás módon hozták le a Sherlock 3. évadának brit premierjét. A teaser erre, az ottani január 19-ei premiernél két és fél héttel korábban kapjuk kézhez az évadnyitányt.

0 Tovább

Trailer: Helix

Megjött az új előzetes a januárban érkező SyFy-sorozathoz. A történet tökéletes keveréknek látszik, mely a Vírus és a Z világháború alapjain nyugszik. A nemzetközi kutatócsoport Antarktiszon lévő bázisán elszabadul egy eddig ismeretlen fertőzés, melynek megfékezése komoly kihívásnak bizonyul. A premier január 10-e, addig csak emlékeztetőül: A Battlestar Galactica, a Lost, az X-akták és a Kapcsolat producerei vettek részt benne.

0 Tovább

Teaser trailer: Sherlock 3. évad

Sherlock él!

Kaptunk fél percnyi, szinte nyúlfarknyi bepillantást a Sherlock 3. évadához. Január 19-én érkezik a BBC One-on adásba, addig fél lábon is ki kell bírnunk a mostanság talán legmenőbb sorozat évadpremierjét.

Update: Január 1-jén debütál a BBC One műsorán, 19-én a PBS-nél!

0 Tovább

Trailer-halom

Annyi szép és jó történt egy napon, hogy szépen csokorba gyűjtve osztom meg veletek. Lesz itt animáció a kisebbeknek és a képregényeseknek is, horror, misztikus akció és tv-sorozat is!

A Repcsik első része közepes siker volt, 50 milliós költségvetésre 200 milliós bevétel jutott, így várható volt a folytatás. 2014. július 18-án érkezik a kinti mozikba, hozzánk még nincs dátum.

0 Tovább

Poszter: Trónok harca 3. évad

Március 31-én rajtol az amerikai HBO műsorán a Trónok harca 3. évada, amihez most kaptunk egy kis kedvfokozó plakátot az EW-nek köszönhetően.

Várós lett, na!

0 Tovább

Díjátadók: produceri és színész szakszervezeti győztesek

A hétvége során még jobban leszűkíthettük az Oscar-átadó esélyeseit, elvégre mind a Producerek, mind a Színészek Szakszervezete kiosztotta az általa arra legérdemesebbeknek szánt díjakat. Mivel általában a producerek eredménylistája nagyfokú hasonlóságot mutat az utóbbi években az Oscar-díjas alkotások listájával, így nem nagy lutri innentől kezdve megjósolni a későbbi győzteseket. Persze eseti meglepetések születhetnek, de éppenséggel nem az Akadémia lesz azon grémium, mely fenekestül felforgatja az évek alatt berögződni látszó menetrendet.

0 Tovább

TV-spot - Bates Motel

Igen, televíziós sorozat lett Norman Bates (Freddie Highmore) kamaszkorából, ahogy a későbbiekben látható, karszékre mumifikálódott mama, Norma (Vera Farmiga) megveszi a motelt és elkezdi üzemeltetni. Lentebb pár (szó szerint) lélegzetvételnyi tv-spot látható, mintegy kedvcsinálónak. A sorozat élesben március 18-ával debütál az A&E Network-ön.

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek