Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek, trailer: Tini nindzsa teknőcök

Megérkezett a második, kicsit sztorizgatósabb előzetes kedvenc mutáns teknőseink új nagyjátékfilmes bemutatkozásához. A tovább mögött a 4 karakterposzter is bevizsgálható. A trailerből persze kiszámítható, hogy Megan Fox csak biodíszlet, hogy Michael Bay produceri ráhatása "alig" érezhető, de Jonathan Liebesman rendező akciófilmes múltja (Battle: Los Angeles, Wrath of the Titans) bizakodásra ad okot. Hazai bemutató augusztus 28.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Drop

Megérkezett James Gandolfini tényleg utolsó filmje. Igen, kicsit hasonlít a szitu anno Heath Ledger és a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma kapcsán, bár itt nem kellett pótolni a színészt, hiszen Gandolfini jelenetei készen voltak. Mellé kapjuk még a lassan, de annál erőteljesebben felfelé lépkedő Tom Hardy-t, a mindig bámulatos Noomi Rapace-t, valamint Matthias Schoenaerts-et, aki a rendező Michaël R. Roskam Bullshead cmű filmjében már bizonyította, milyen istenadta tehetsége is van. A történet Dennis Lehane regényéből készült, így igazán szép folytatása lehet a Mystic River, Gone Baby Gone (valamint a Shutter Island) után. Amerikai bemutató szeptember 12., hazai forgalmazóról egyelőre nincs hír.

0 Tovább

Poszter: Nymphomaniac

Megérkeztek az amerikai bemutató poszterei Lars Von Trier torture porn eposzához. A nagy vizen túl is ketté bontják az embert próbáló alkotást, a két részhez kint is külön poszterrel keltik fel az érdeklődést.

0 Tovább

Poszter, trailer: Nurse 3D

Paz de la Huerta külleme is megérett egy thrillerbe oltott 3D-borzadályhoz. A sztori szerint a kikapós főnővér sajátos módon törné be a friss húsokat, azonban a legújabb szerzeményébe kicsit belezuhan érzelmileg. Az emocionális függés mellé gyilkos indulatok is párosulnak, így bonceszközökkel ismertet meg közelebbről pechesebb karaktereket. Igazából egy laza torture porn-paródia, de valahogy egyik fele sem teljesül a kívánalmak szerint. Nagyon különleges akar lenni, pedig csak a tucatélményt adja meg. A rendező Duglas Aarniokoski, akinek a Hegylakó 4: A játszma vége és A végzet napja című filmeket nem köszöntük meg eddig. Az alkotás a csodás 2014-es valentin-napi felhozatalt erősíti Amerikában, nálunk egyelőre nincs hír róla.

0 Tovább

Magyar poszter: Nimfomániás

Megérkeztek a Vertigo Média jóvoltából a magyar poszterek Lars Von Trier új filmjéhez. Első rész január 16. (ehhez jöttek a mostani poszterek), második február 6-ával.

0 Tovább

Poszter: A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2)

Twitteren kelt szárnyra a jövő évben őrkező Pókfej-folytatáshoz egy érdekes, de nem érdekfeszítő poszter. Míg Electro figurája egyértelmű, felvillan középen Zöld Manó az emblematikus deszkáján, valamint bal kéz felől egy drabális halmaz, amit Rhino-ként tudnék beazonosítani a forgatási fotók alapján, de ez akkor rém siralmas lesz.

0 Tovább

Poszter: Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Új posztert kapott ez a karakterfeltámasztó produkció. Hazai bemutató január 16., szűk másfél hónap.

0 Tovább

Poszter, trailer: Ninja II: Shadow of a Tear

Napjaink Michael Dudikoff-ja, Scott Adkins főszereplésével egy újabb Ninja-filmet kapunk. A történet váza nem sokban különbözik az eredetileg Rozsomákhoz köthető Adósság és becsület című Frank Miller-kötettől, a hangulat és az alapok nagyjából adottak. Ehhez képest bőségesen B-kategóriás alkotást várhatunk a Vitathatatlan 2-3 rendezőjétől, Isaac Florentine-től. Ami azonban érdekes, hogy Vithaya Pansringarm is szerepet vállalt - ő a dalos hangulató rendőrfőnök, aki széjjel rúgta Ryan Gosling picsáját a Csak Isten bocsáthat meg című filmben. Amerikai bemutató december 31., szívem legnagyobb fájdalmaként realizáltam, magyar céldátum még nincs - bár ha a Kellan Lutz-féle FOSHercules is mozikba kerül, itt sem lehetetlen.

0 Tovább

Poszter, trailer: Gimme Shelter

Igaz történet egy lányról, aki 16 évesen, várandósan, anyja káros környezetéből kiszakadva próbálja megtalálni a nagymenő Wall Street-i apucit és egy szebb életet. Helyette egy elutasító férfit, valamint egy női menedéket talál magának, ahol a hozzá hasonló terhes fiatal lányok tudják világra hozni gyermeküket és rendbe hozni saját életüket. Vanessa Hudgens szép kis metamorfózison ment át a szerep kedvéért (ahogy az anyukát alakító Rosario Dawson sem fukarkodik a narkós anyuka külsejével), amit az eddigi kritikák örvendve fogadtak. Melléjük még Brendan Fraser, James Earl Jones és Stephanie Szostak társul. A rendező-forgatókönyv-író Ron Krauss végleg maga mögött tudhatja az Alien Hunter - Az idegenvadász szégyenét, a 2010-es Amexica után ismét megmutatta, van benne tehetség. Amerikai bemutató január 24.

0 Tovább

Poszter, trailer: Welcome to the Jungle

Meglovagolva Jean-Claude Van Damme Volvo-reklámos 5 percnyi frissített hírnevét, ki is dobták a nagyközönségnek a jövőre érkező vígjáték anyagait. A februárban érkező film a céges csapatépítést helyezné új megvilágtásba ezzel a Lost-szerű kataszrófával. A lezuhant csapat egymásra van utalva, A legyek ura alapján mikrotársadalom körvonalazódik közöttük, miközben még él az egyénben a 21. századi szuperego. Rob Meltzer első nagyjátékfilmje igazi dvd-tékásnak tűnik, hiába van benne JCVD mellett Adam Brody, Dennis Haysbert, Megan Boone, Kristen Schaal.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek