Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Afternoon Delight

Az idei Sundance dráma kategóriájában rendezői díjjal jutalmazott Afternoon Delight megkapta az első kereskedelmi előzetesét. Az unatkozó, pontosabban fásult háziasszony úgy érzi, megrekedt az élete, így némi izgalmat kíván csempészni abba. Meg is történik a felpezsdülés, az egyik este öltáncot járó fiatal sztripper számára nyújt fedelet, mikor az hontalanná válna. A közös élet pedig mindkettejük számára hatalmas változásokat rejteget, amik révén kiléphetnek az addigi megrekedt életükből. A film Jill Soloway első nagyjátékfilmes rendezése, a főbb szereplők: Kathryn Hahn, Juno Temple, Josh Radnor, Jane Lynch. Az amerikai premier augusztus 23., hazait nagyjából DVD-n várjuk...

0 Tovább

Poszter, trailer: Hell Baby

Újabb horrorparódia érkezik, de ezúttal nem a Scary Movie-féle istállóból. A sztori szerint egy házaspár épp beköltözik új, kísértetjárta New Orleans-i házába, amikor a Vatikán elit ördögűző párosa a nyomukba ered, hogy a születendő gyermekben megtestesülő démoni gyermektől megvédhessék az emberiséget. A rendezés nagyjából elsőfilmes, a direktorpárosból Thomas Lennon részéről első nagyjátékfilm, míg Robert Ben Garant már letudta a Reno 911-ként jobban ismert, itthon Zsaruk bevetésen címmel keresendő alkotást - a filmben pedig ők játszák a vatikáni ördögűzőket. A főbb szerepekben Robb Corddry, Leslie Bibb, Keegan Michael Kay. Amerikai bemutató szeptember 6., a Riddick-kel egyidőben...

0 Tovább

Poszter, trailer: Ender's Game

Ha már a sci-fi éve, akkor erős elvárásokkal indul majd az itthon Végjáték címen keresendő könyvadaptáció. 70 évvel az idegenek inváziója után úgy néz ki, végre megvan az a fiatal katona, aki sikerre vezetheti az emberi faj küzdelmét. Lehet szemezgetni kéne, van-e ennél több Oscar-díjas és jelölt film a zsáneren belül - már úgy értelmezve, akik addigra elérték ezt a szintet. Mindegy is ez a röpke eszmefuttatás, novemberben itthon is örömködhetünk majd, de pontosabb időpont egyelőre nincs.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Wolf of Wall Street

Megjöttek az első anyagok Martin Scorsese új filmjéhez, mely adaptálja Jordan Belfort önéletrajzi regényét. Az utóbbi úriember nem más, mint a Wall Street egyik legendás alakja, aki 22 hónapot volt kénytelen ülni a tőzsdepiaci stiklijei miatt. Akinek netán egy '90-es évekbe ültetett A nagy Gatsby jutna eszébe, az betalált, mert mind zeneileg, mind megvalósításában (mínusz Luhrmann csicsás világa) erősen hajaz a sztori, főleg, hogy Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő. Mellette még Jonah Hill élete egyik legrosszabb megjelenésével, Matthew McConaughey pedig mind szélesebb spektrumban igyekszik nem szépfiú lenni. Amerikai bemutató november 15., nálunk még nincs időpont.

0 Tovább

Poszter, trailer: Compulsion

Ééééés, meg is jött a női változata az NBC sorozatának. A Hannibal mintájára, vagy inkább annak csak egy aspektusát felhasználó sztori szerint a megszállott szakácsnő képtelen a kapcsolatok múlandóságához alkalmazkodni, így kreatív módon hasznosítja az embereket. EKkortájt költözik a szomszédba a hajdanvolt sikeres gyermekszínésznő, így a szimpla rajongás átcsap a mániákusságba. Eközben eltűnik/feltűnik expasi, rendőr és a folyamatosan változó étkek egész sora - a leszbijelenet pedig új ízt (igen, azt írtam) ad az egésznek. A filmet Edigio Coccimiglio rendezte, akinek mindössze ez az 5. rendezése 1989 óta - vannak még a hajdanvolt Malickhez hasonló alkotók. Az amerikai bemutató június 21., de augusztusra már DVD-n hozzák ki.

0 Tovább

Poszter, trailer: Touchy Feely

Megérkeztek az anyagok ehhez a kicsit hippiskedő, de érzelmesebbnek és mélyenszántóbbnak tervezett indie alkotáshoz. A sztori szerint egy masszőrcsaj egyszer csak elkezd undorodni az érintéstől, ezzel pedig teljesen elzárkózik az őt körülvevő emberektől. A pasija is titokban találkozni kezd az unokahúgával, miközben a főszereplőnk teljes kilátástalanságba süllyed. A kiutat egy terapeuta jelenti, aki nagyjából az egész családot kezelésbe veszi - éljen a modern családmodell működőképessége. Persze a szeretet, a szerelem itt is a megfelelő módon rendezi majd el a dolgokat. Az ró rendező Lynn Shelton, akinek az előző próbálkozás, a Édesnégyes (Your Sister's Sister) jobban sikerült. A film augusztusban indul VOD-terjesztésben, korábban a Sundance és a Seattle Filmfesztivál közönsége látta.

0 Tovább

Poszter: Only God Forgives

Megérkezett Ryan Gosling neonfényes arcocskája, mely cseppet sem olyan félresikerült, mint a korábbi Kristin Scott Thomas-szal. Persze ez a poszter csak egy szimpla tükrözés a korábbi képanyaghoz képest, de még mindig falravaló.

0 Tovább

Poszter: We're the Millers

Megérkezett Jennifer Aniston karakterposztere az itthon Családi üzelmek címmel látható kamucsaládos drogfutár-filmhez - ami félresikerült karrier-tanácsadásnak is elmenne. Ennél kicsit többre számítottam az előzetes után, de sebaj, még meglephetnek lenge ruhás képanyagokkal.

0 Tovább

Poszter: We're the Millers

Megérkezett a legújabb karakterposzter (eddigiek itt), így már a drogdíler, majd kamu apa, David (Jason Sudeikis) is bemutatkozott. Akire és amiért várunk, Jennifer Aniston és valamiféle sztriptíz-alap.

0 Tovább

Poszter, trailer: Man of Tai Chi

Keanu Reeves fogta magát és rendezett egy illegális küzdősport köré épített filmet, melynek a végén jómaga is előveszi a pörgőrúgást. A látottak után kijelenthető, sikerült egy emberi léptékű filmet készíteni, de az is biztos, egyelőre nem keltette fel az érdeklődésemet annyira, hogy megvesszek a bemutatóig. Pontos dátum még nincs, de valamikor idén dobnák a kutyák közé. A poszter rém erőltetett szimbolikával bír, a színészi játék pedig van olyan rossz. A vége felé a Finish Him kicsit megdobogtatja a szívem, némi Mortal Kombatot csempészve ebbe a kamu, alvilági Tekken-koppintásba.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek