Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Autómata

2044-ben a háztartási robot kifejezés az Én, a robot szintjére emelkedik, Asimov Robotika-törvényei a mindennapjaink része. A bádogemberek egy része azonban öntudatra ébred, a szellem megszületik a palackban. Igyekeznek megvédeni magukat, kérdéses, hogy ez az önvédelem mennyire fullad majd didaktikusságba. A történet a már említett sci-fi-re hajaz, a látvány meg Elysium-klón, szóval ki tudja. Az író-rendező Gabe Ibánez eddig nagyjából ismeretlen, a főbb szerepekben Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Robert Forster. Amerikában limitált bemutatóval indul október 10-én, itthon a lemezes kiadás is esélytelennek hat elsőre.

0 Tovább

Poszter: Dumb and Dumber To

Farrelly-ék filmjének régóta várt folytatása most trollkodik egyet Luc Besson Lucy-jével - és milyen jól teszik! Az agyi kapacitásos poszter, ellenpólusaként már éreztetik, mire is várhatunk a késő őszi bemutatóval bíró alkotásnál, ami a magyar keresztségben a Dumb és Dumber kettyó címet kapta. Ez utóbbin még rágódom, valahogy nem csúszik le a torkomon...Ettől függetlenül itthon lehetne építeni erre a poszterre, elvégre a mi adózási szokásainkban is kiemelt szerepe van a felajánlott 1%-oknak. Na de nem adok több ötletet a kreatívoknak ingyen!

0 Tovább

Karakterposzterek: Hunger Games: Mockingjay Part 1

A főszereplők helyébe most beemelik a mellékes gárdát, hogy megismerhessük sivár életüket a 13. körzetben. A szürke betonfal előtti pózolás kevésbé hoz hangulatba, de majd egy teljes előzetes - valamikor. Addig emésszük az Effie által megidézett ízlésficamos mexikói takarítónő-fílinget...

0 Tovább

Karakterposzterek, trailer: The Expendables 3

Nem lehet sokat beszélni, hiszen már bevizsgálható illegális csatornákon a film (hetekkel a bemutató előtt - és kivételesen nem a magyarokat kell szapulni), de a moziba látogatók kedvéért egy rakat '80-as éveket idéző karakterposzter, na meg a végső trailer, hogy mozgósítsunk.

0 Tovább

Poszter, trailer: Birdman

Egyre inkább azt érzem, főleg a trailer alatt szóló zenét hallgatva (Don't Let Me Be Misunderstood), hogy Alejandro Gonzalez Inarritu létrehozta a tökéletes populáris művészfilmet. A stáblista fájdalmas és gyönyörűen hosszú, a sztori hibátlanul naprakész és megmutatja, mennyire kiszolgáltatott napjaink celeb színésze. Arról nem beszélve, hogy Michael Keaton lényegében saját magát játsza, csak nem Birdmant, hanem Batmant kell érteni minden megnyilvánulásánál. Hazai bemutató? Talán valami fesztiválon, esetleg pár művészmozi műsorára tűzheti. 

0 Tovább

Poszter, trailer: Night at the Museum: Secret of the Tomb

Ben Stiller megcsinálta, trilógiát faragott az Éjszaka a múzeumban-franchise-ból! Na nem biztos, hogy ez jó is lesz nekünk, de az biztos, lesz egy minimum átlagos családi látványfilm is a mozikban. A történet szerint hanyatlik a kiállítási tárgyak életre kelésének hatásfoka, így a bölcsőhöz, Londonba látogat a válogatott történelmi korokból verbuválódó banda. Ennek örömére jobban teljesít a Pompeii díszlet, mint az egész estés katasztrófafilm... Amerikai bemutató december 19., tippelni nem mernék, mennyire gyalázza el Az öt sereg csatája.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Peter Jackson második Középfölde előtt tisztelgő trilógiájának záró epizódjához is leszállították a mozgóképet, ami kategóriáját nézve kétperces teaser, mert esemény semmi, csak hangulat árad belőle. Előre is nagy taps az agyonszűrőzött látványért, a pórusokig ható kamerakép serilitása megöli a harc mocskosságába vetett hitet. Bilbó legkeményebb csatája elé néz, a tündék is kimerészkednek a várból, hogy szembe szálljanak az orkokkal - vagy épp ők törnek rájuk, mindegy is. A látvány megint a HFR 3D (High Frame Rate - azaz 48 képkocka/sec, a normál 24 képkocka/sec ellenében) jegyében emeli ki az eddigiekkel szemben, elvégre minden 2x dinamikusabb lesz. A karácsonyra szánt hobbiteposz december 11-étől a hazai mozikban.

0 Tovább

Poszter: Avengers: Age of Ultron

Az Angyalok már poszterben is gyülekeztek, a sok kis karakterposztert összemosták és kaptunk egy szép nagy egészet. Thor és Hulk nem érdemelt külön megjelenést, de így sincs okunk a panaszra.

0 Tovább

Karakterposzter: Mad Max: Fury Road

Megérkezett 4 karakterposzter a Mad Max-reboothoz. Nagyon várom a trailert, mert a képanyagok eddig messze lenyűgözőek - ámde nincs időpont még a mozgóképes bevizsgáláshoz. Annyi biztos, 2015.05.15-ével érkezik az amerikai mozikba George Miller rendezése, főszerepben Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult.

0 Tovább

Comic Con-poszter: Avengers: Age of Ultron

Most már lassan mindenkit láthatunk a San Diego-ban rendezett Comic Conon a Marvel jövő évi nagy dobása, az Avengerse: Age of Ultron kapcsán. Ezúttal Higanyszál és Sólyomszem küzd a robotokkal, de Higanyszálnál feltűnik még egy karakter a poszteren. Ahogy azt a Marvel is megerősítette, az bizony Vízió! Alig várom, hogy ezt kicsit részletesebben is kifejtsék, akár egy forgatási fotó, akár már hivatalos és kész kép személyében. Addig marad annyi infó, hogy Paul Bettany-t kapcsolhatjuk hozzá is, csak kérdés, hogy hangot ad, mint Jarvis esetében, vagy megszemélyesítés is lesz. Most már csak Hulk és Thor maradt ki az eredeti csapatból, már megismerkedhettünk az újakkal is.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek