Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csapatkép: Suicide Squad

Megkaptuk az első hivatalos csapatképet a Batman-univerzum öngyilkos csapatáról. Egy rakás szuperbűnöző, akik a kormány szolgálatába állnak - persze nem önszántukból. Hiányzik a képről Joker (Jared Leto), de megkapjuk a teljes bagázst: 

Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) és Jay Hernandez (El Diablo). Rendező David Ayer (Kiképzés, Harag), amerikai bemutató 2016.08.05., hozzánk is akkortájt várható. 

0 Tovább

Képgaléria: Goosebumps

Még másfél év, mire a magyarul Libabőr címet kapó egykori tv-sorozat megelevedne a szélesvásznon, de szórakoztatónak szánt képgalériával már elláttak minket a kedves marketingesek. A sztori ugyanaz, R. L. Stine rémisztgető gyermekkönyvek szerzője, akinek művein alapult az 1995-98 közti tv-sorozat is. Stine úgy tudja kordában tartani az elméjét háborító szörnyeket, hogy leírja a velük kapcsolatos eseményeket, így a könyvek lapjainak börtöne foglyul ejti őket. A szomszéd srác azonban beleszeret Stine lányába, majd ezen közelség okán tévedésből kiszabadítja a szörnyeket, akik terrorizálni kezdik a várost. Nincs más hátra, a szerelmespárnak és Stine-nak vissza kell terelgetni a szörnyeket a könyvek birodalmába. A rendező Rob Letterman (Szörnyek az űrlények ellen, Cápamese), a főbb szerepekben Jack Black (ismét együtt dolgoznak a rendezővel a Gulliver utazásai után - rossz ómen), Dylan Minette (Fogságban) és Odeya Rush (Az emlékek őre). Eredetileg 2015. augusztusában debütált volna a film, de a legutóbbi hírek már 2016. áprilisról szólnak. Nincs információ 3D-konvertálásról, de sohasem zárhatjuk ki. A tovább mögött egyesével a szörnyek is kaptak karakterposztert.

0 Tovább

Kép: Man Down

Őszintén megvallom, Dito Montiel rendező annak ellenére volt számomra ismeretlen, hogy életművéek nagy részéhez volt már szerencsém: Bunyó, Senki fia, Tuti szajré. Jövőre érkezik legújabb filmje, egy posztapokaliptikus jövőben játszódó thriller. A főszereplő Gabriel Drummer tengerészgyalogos szerepében Shia LaBeouf, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni a tőle elszakadt feleségét (Kate Mara) és fiát. Az úton elkíséri legjobb barátja, Devin Robert (Jai Courtney). Hozzájuk társul még Clifton Collins Jr., Gary Oldman. Amerikai bemutató 2015.10.30.

0 Tovább

Csendélet - Hunger Games: Mockingjay Part 1

A karakterposzterek után egy kis nyugalmat árasztó sorozat, zömében a 13. körzet lázadó katonáival a középpontban. Hazai bemutató november 20-án esedékes, az meg már csak szűk 2 hónap. Pont elég arra, hogy bokrosabb filmes teendők közepette újraolvassa az ember (vagy annak fia, netán lánya) a könyvváltozatot, újranézze az előzményfilmeket.

0 Tovább

Comic Con-képanyag: Hitman: Agent 47

2007-ben már próbálkozott a játékadaptálással a 20th Centuy Fox, akkor egy simán átlagos akciófilmet hoztak ki a bérgyilkos-sztoriból Timothy Olyphanttal a főszerepben. 2015-re jön a reboot, melyben Rupert Friend veszi át a kopasz fejet és a tarkóra tetovált vonalkódot. Mellette még Ciarán Hinds, Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann és Emilio Rivera is a stáblistát gazdagítja, szóval bőven nagyobb léptékre lehet számítani. Erre alapozhatunk a Comic Con-os képek alapján is, egy banner és két forgatási fotó jutott most osztályrészül. Rendező a debütáló Aleksander Bach, amerikai bemutató 2015.02.27.

0 Tovább

Galéria: Avengers: Age of Ultron

Hála az Entertainment Weeklynek, kaptunk egy szolidabb képmennyiséget a jövőre érkező Marvel-nagyágyúhoz, az Avengers: Age of Ultronhoz. Kezdésnek rögtön a címlapon egy valószínűsíthetően messze nem végleges Ultront a címlapon, hozzá pedig nem csak a főszereplőket láthatjuk viszont, hanem James Rhodey szerepében Don Cheadle-t, valamint Higanyszál és Skarlát Boszorkány megformálójaként Aaron Taylor-Johnsont és Elitabeth Olsent. Ami egyből lejön, Hawkeye"kosztümje" megállná a helyét a Game of Thrones-ban is, Romanoff biodíszlet ezerrel, az ikrek erősen kérdésesek (főleg a hidrogénszőke Taylor-Johnson), AmKap bőszen nyomja a Puffin szeletet az izmok szépségéért, Thor egy csapzott L'Oreal-reklám, Hulk épp az emberi oldalát használja, Whedon meg egy olcsó hipszter a forgatáson. Amerikai bemutató 2015. május 1., hozzánk nagyjából április 30-át tippelném.

0 Tovább

Kép-halom: Transformers: Age of Extinction

Az Empire magazin legújabb számában érkezett pár forgatási kép a legújabb Transformers-filmből. Rajta Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Optimus Prime kamionként és a rendező Michael Bay. A képek minőségéért elnézést, de szkennelve került ki a Comingsoon.netre is. Amerikai bemutató 2014. június 27., nálunk egy nappal korábban.

0 Tovább

Kritika: Az acélember

Majdnem napra pontosan hét évvel ezelőtt sikerült csalódni a Warner-féle Supermanben: Bryan Singer rendezésétől sokat vártak a rajongók, az előzetes bizalmat azonban nem sikerült maradéktalanul megszolgálni. A világ legismertebb képregényhőse akkor kicsit felsült, hiába mentette meg már akkor is a világot, csak akkor épp Lex Luthortól. Így logikus elvárás volt, hogy egy újabb kispadozás után neki fognak esni, főleg, mikor látták, hogy a csak emberi alapokon létező Batman-széria sokkal komolyabb anyagi, kritikai és rajongói sikerélményben füröszti a DC-univerzumot. Ugyan két éve már bedobták Zöld Lámpást is a mozis köztudatba, ott valahogy nem volt egységes a földi és a csillagközi univerzum összhangja, újra jégre téve a z Igazság Ligája kalandjait: ki ne tudná, ami a Marvelnek a Bosszúállók (vagy itthon jobban elterjedve a Bosszú Angyalai néven ismertek - ld. a képregények '90-es évekbeli hazai megjelenéseiben). Mióta tavaly sikerült minden idők 3. legsikeresebb filmjét összerakni a Marvel-Disney tengely mentén, újra lángol a DC-Warner páros. Már akkor készült Az acélember, sokan fintorogtak is Zack Snyder rendezői szerepe miatt: elvégre hiába volt szolgai másolat a Watchmen, nem robbantott kasszát, míg a Sucker Punch - Álomháború pedig egyenesen anyagi bukás, a kritikusok és rajongók nagymértékű elutasítása mellett. Ilyen ellenszélben kellett az alkotóknak kiállnia a hegytetőre és saját víziójukkal lepisálni, hogy bebizonyítsák, az ő verziójuk igenis életképes.

0 Tovább

Képanyag: Pacific Rim

A sok trailer és Jaeger(na nem a szétcsapott partifotók, hanem a szörnyvadászok neve)-fotó után kapunk két szép képet az Empire jóvoltából, ahol a rémség, nevesen a Kaiju pózol: egyszer épp Jaeger-pofon közben láthatjuk, egyszer meg épp a tisztes emberekről üvölti le a húst is.

0 Tovább

Banner: Kick-Ass 2

Kegyetlen stílusos a Kick-Ass 2 új bannerja, amolyan gerillamódban tolja az arcunkban, amit egyébként is várunk!

0 Tovább
«
1234

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek