Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

UIP-hírek

Az oroszok is imádják a Boszorkányvadászokat

Nemcsak Észak-Amerikában taroltak a Boszorkányvadászok, hanem a premierek második hullámában a világ többi részén is, ami eddig 19 országot jelent. Főleg az orosz, brazil és mexikói mozikat rohanták meg a nézők, hogy tanúi lehessenek, amint a szipirtyók darabokra robbannak a felturbózott Grimm-hősök tevékenysége nyomán. A fejvadásszá lett felnőtt Jancsi és Juliska, azaz János és Júlia (Jeremy Renner, Gemma Arterton) története most több mint 96 millió dolláros összbevételnél tart, ami azt jelenti, hogy miután mindenhol bemutatják, jóval túl fogja lépni a 100 millió dolláros álomhatárt. Ezzel a film norvég rendezője, Tommy Wirkola szilárdan megvetette lábát Hollywoodban, és bármiben lehet fogadni, hogy hamarosan újabb őrülettel jelentkezik.

(Hansel and Gretel: Witch Hunters 3D - csütörtöktől a hazai mozikban!)

0 Tovább

Super Bowl - trailerek

A nagy blockbuster-szezon egyik legjobb felvezetője az amerikai profi futball-liga, az NFL döntője, az ún. Super Bowl. A reklámidők platinaáron kelnek el, 30 másodperces TV-spotokért kis költségvetésű filmek anyagi kiadásának megfelelő összegeket szánnak. Az idei évben mérvadó filmeket egyértelműen erre az eseményre pozícionálják, elvégre egyszerre akár 90-100 millió ember is nézi csak az Egyesült Államokban a közvetítést - és ez évről évre a legnézettebb esemény.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2013.02.05.

Utolsó kommentek