Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: The Walk

Volt egy francia pasi, nevén nevezve Philippe Petit, aki 1974-ben átsétált egy kifeszített kötélen az akkor még meglévő World Trade Center-tornyok közt. Ezt már láttuk dokumentumfilmes, Oscar-díjas környezetben a Man on the Ledge kapcsán, de most egész estés nagyjátékfilm vár ránk. A rendezést Robert Zemeckis (Polar Expressz, Kényszerleszállás) vállalta el, a főszerepben pedig a meggyalázott szemöldökű Joseph Gordon-Levitt. Még most is hőbörgés kerülget, hová lett, ki trimmelte ily szégyenteljesen szegény srác szemének öldökét. Ettől függetlenül a rendező a HÚZÓNÉV, elvégre arcba kapjuk, miket dirigált nekünk eddig. A látvány 3D és IMAX 3D lesz, szóval úgyis megvesszük a jegyet a látvány miatt, a sztori meg ismerős annak, aki figyeli a szakmát. A jegyelővételes naptárat még ne izzítsuk be, 2015. október 2-án tervezik az amerikai mozikba juttatni a filmet.

0 Tovább

Anna Karenina / Erőnek erejével / Kényszerleszállás

Ezen a hétvégén rendhagyó módon tripla kritikával próbálkoznék meg, annak minden előnyével és hátrányával. Az előlny természetes az, hogy egyvégtében kevesebb ráfordítással készülhet el mindegyik, ráadásul olvasói szempontból is előnyös, elvégre egy kattintással letudható a heti premierek listázása. A triót alfabetikusan veszem górcső alá, nem pedig értékelés alapján - még mielőtt ez találgatásra adna okot. A hármasban kapunk egy jól szabott kosztümös drámát a téma egyik jártas rendezőjétől, ölünkbe pottyant egy hatalmas visszatérés az egyik klasszikus férfihőstől, valamint egy hatalmas rendezői visszatérést az élőszereplős változathoz, ráadásul rögtön Oscar-közegbe navigált.

0 Tovább

UIP-hírek

Anne Hathaway-ben a férje tartotta a lelket

Hetekig szinte kizárólag zabkásakrémet evett Anne Hathaway, hogy gyorsan le tudjon adni 12 kilót A nyomorultak főszerepe miatt. Az egyébként is vékony színésznőtől ugyanis azt várták el, hogy halál közeli látványt nyújtson Fantine, az éhező prostituált szerepében. A színésznőnek a haját is egészen rövidre vágták. Hathaway a decemberi Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy vőlegénye, Adam Shulman - aki azóta már a férje - tartotta benne a lelket a forgatás alatt, mivel a súlyos táplálékmegvonástól és a szerep okozta feszültségtől teljesen maga alatt volt.

"Hetekbe telt, mire újra össze tudtam magam szedni - mondja a színésznő. - Először akkor adtam át magam ennyire egy szerepnek, amikor a Rachel esküvőjét forgattuk, csakhogy akkor nem volt senki, aki segített volna visszatérni a normális kerékvágásba. Most itt volt Adam. Pontosan érti, mit jelent színésznek lenni, és mindenben támogat, ami teljesen elképesztő."

(Les Miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek