Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Into the Woods

Szép, hosszú, éneklős előzetes érkezett a tegnapi animált poszterek mellé a Disney egészestés mesés vállalkozásához. A gonosz boszorkány révén csak úgy fél tucat mese kapcsolódik majd össze, mindezt musical körítéssel. Hogy az élőszereplős és bővített Jégvarázs lesz-e akkora siker, mint nevén nevezett elődje, az számomra még mindig kérdéses, de tény, látványos próbálkozás mindez Rob Marshall (Chicago, A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendezésében, mely a karácsonyi szezon legtökéletesebb időzítése lesz a maga december 25-ei premierjével. Főbb szerepekben Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick.

0 Tovább

Karakterposzterek: Into the Woods

A Disney mesés Bosszúállókja, az Into the Woods animált karakterposzterekkel csábítaná a nézőket, ha a mese mash-up eddigi anyagai nem váltanák be a hozzá fűzött reményeket. Igazi karácsonyi ajánlat, elvégre Amerikában december 25-ével debütál.

0 Tovább

Címlap: Into The Woods

Az aktuális Entertainment Weekly négyféle borítóval kecsegtet az Into the Woods, a Disney karácsonyra szánt nagy durranásával kapcsolatban. Ez a meseegyveleg megidéz nekünk olyan klasszikusokat, mint Piroska, Aranyhaj vagy Hamupipőke. Az biztos, Rob Marshall (A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendező és a Disney elég kockázatos fába vágta fejszéjét, mert nem csak a katyvaszos sztori, de a túl sok sztár és a komorabb hangnem is agyonnyomhatja a produkciót, valamint a nézői lelkesedést is. Olyan sztárok kerülnek képbe, mint Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine és Emily Blunt.

0 Tovább

Karakterposzterek: Mortdecai

Hiába a november a bajusz hónapja, már október 2-ával megkaptuk az idei promóanyagokat, avagy a Mortdecai című agymenéshez jött ki gender-függetlenül arcszőrös karakterplakát, már ha a főszereplőket nézzük. Johnny Depp esetében ez nem meglepő, Ewan McGregornál még elfogadható, Gwyneth Paltrow esetében kicsit megidézi a mocskos és fülledt 70-es évek rendőrfilmjeit, Olivia Munn azonban csodás transzvesztitatként domborít, szinte megigéz minden férfit és nőt. Az amerikai bemutató január 23., nálunk... majd.

0 Tovább

Kritika: Transzcendens

Ahogy a digitális világ mind nagyobb tehertételként nyomja a mindennapjainkat, úgy időről időre kell egy kis technológiamentes lélegzetvétel. Ez most részemről 5 hónap volt, amíg nélkülöztem a filmes világ értékelésének utókorra hagyományozását - elvégre a gondolat örök, de csak az enyém, ha nem oszthatom meg. A 3. Corvin Moziéjszaka azonban a várakozáson felüli pozitív hatással volt rám: egyrészt 4 napja a Transzcendens körül forog az agyam (pedig azóta volt szerencsém a Hogyan rohanj a vesztedbe című filmhez, letudtam a Trónok harca évadzárót is), másrészt pedig késztetést éreztem, hogy elmagyarázzam magamnak is, miről is szól ez a film. Nem védeni igyekszem, de a leterített jószág képtelen önmaga védelmére, egyébként pedig meg is érdemel ennyit. Nem a színészek miatt, mert a belé vetett bizalmat Johnny Depp jóideje elherdálta, Morgan Freeman meg csak öreges biodíszlet, sokkal inkább a tartalom és az esetleges következtetések okán.

0 Tovább

Kritika: A magányos lovas

A nagy nyári dömpingben sikerült elhavazódni, így csak mostanra pótoltam pár nagyobbnak szánt nyári slágerfilmet - milyen szép magyar mondat mindjárt az elején… A lényeg, minden körülményt sikerült legyőzni, így Gore Verbinski, Johnny Depp és a Disney újabb hatalmas kalandját is szemrevételeztem, szigorúan csak az egybehangzó negatív vélemények miatt. És akkor most szembeszélbe pisálnék, mert ez bizony jó és szórakoztató, bár tény, a játékidő és a dramaturgia nem épp a nézőbarát megoldást választotta. Sajnálatos, hogy ekkora elhasalás lett belőle: a Szörny Egyetem és a Gru 2 párosa tökéletesen kifárasztotta a és lefoglalta a családos célközönséget, így érthető módon kullog a 2013-as bevételi szégyenlista prominensei mellett. Hozzá képest a vele egy időben bemutatott Gru 2 már több négyszer annyi bevételt hozott, mint ez az alkotás… Hiába, a nyári indítás idén temette a nagyokat, mellette a Tűzgyűrű is csúnyán buktaszagú. Mindezek ellenére érdemes időt szakítani rá, a felnőttek a nosztalgia-faktor miatt tudnak jót szórakozni, a gyerekek számára pedig ott vannak Johnny Depp szokványos megmozdulásai és jó néhány rejtett gyöngyszem, mely szórakoztatóvá teszi az alkotást.

0 Tovább

Poszter: The Lone Ranger

Egy film és négy nemzetközi karakterposzter jött, ez utóbbiak az ázsiai piacról. A hazai bemutató július 11.

0 Tovább

Poszter: The Lone Ranger - update

Update: közben megérkezett Johnny Depp pórustárogató közelije is.

0 Tovább

Képanyag: A magányos lovas

A múltkori poszter után most kaptunk egy állóképet, melyben Johnny Depp és a ló megismerkedésének lehetünk szemtanúi - háttérben a lepukkant Armie Hammer.

0 Tovább

Poszter: A magányos lovas

Ismét egy nagyméretű Disney-vállalkozás: 2012-ben a Bosszúállók terjesztése mellé azért becsúszott egy John Carter-féle epikus bukta, erre egy hasonló rétegközönséget vonzó feldolgozás, A magányos lovas érkezik majd július 4-én. Hiába Johnny Depp és a feltörekvő Armie Hammer, azért így is elég nagy rizikót vállaltak ezzel a projekttel. Hogy meggyőzzenek mindenkit, íme a poszter a főszereplőkkel... Kevésbé tűnik végleges poszternek, inkább csak valami fan-made cucc...

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek