Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek, trailer: Pan

Az ok, ami miatt Hugh Jackman (Wolverine) kopaszra borotválta a fejét: újabb Pán Péter adapt a házban, ami az előzetes első negyedében inkább tűnt Twist Olivérnek, de utána is csak valami túlpörgetett dramaturg ámokfutásának. Jackman Feketeszakálla mellé jön még Rooney Mara (A tetovált lány) - Tigrisliliom, Garrett Hedlund (Tron-Örökség) - Hook, és a főszereplő Pán szerepében Levi Miller. Joe Wright (Vágy és vezeklés, Anna Karenina) megint klasszikus köntösben ébredt, ami alapesetben nem baj, de már az Anna Karenina is inkább volt megrekedtség a zsáneren belül. Jackman pedig csak erőtlenül koppintja Robert de Niro zseniális paródiáját a Csillagporból. Amerikai bemutató 2015. július 17. Nem várós. Cseppet sem.

0 Tovább

Anna Karenina / Erőnek erejével / Kényszerleszállás

Ezen a hétvégén rendhagyó módon tripla kritikával próbálkoznék meg, annak minden előnyével és hátrányával. Az előlny természetes az, hogy egyvégtében kevesebb ráfordítással készülhet el mindegyik, ráadásul olvasói szempontból is előnyös, elvégre egy kattintással letudható a heti premierek listázása. A triót alfabetikusan veszem górcső alá, nem pedig értékelés alapján - még mielőtt ez találgatásra adna okot. A hármasban kapunk egy jól szabott kosztümös drámát a téma egyik jártas rendezőjétől, ölünkbe pottyant egy hatalmas visszatérés az egyik klasszikus férfihőstől, valamint egy hatalmas rendezői visszatérést az élőszereplős változathoz, ráadásul rögtön Oscar-közegbe navigált.

0 Tovább

UIP-hírek

Anne Hathaway-ben a férje tartotta a lelket

Hetekig szinte kizárólag zabkásakrémet evett Anne Hathaway, hogy gyorsan le tudjon adni 12 kilót A nyomorultak főszerepe miatt. Az egyébként is vékony színésznőtől ugyanis azt várták el, hogy halál közeli látványt nyújtson Fantine, az éhező prostituált szerepében. A színésznőnek a haját is egészen rövidre vágták. Hathaway a decemberi Vogue-nak adott interjújában elárulta, hogy vőlegénye, Adam Shulman - aki azóta már a férje - tartotta benne a lelket a forgatás alatt, mivel a súlyos táplálékmegvonástól és a szerep okozta feszültségtől teljesen maga alatt volt.

"Hetekbe telt, mire újra össze tudtam magam szedni - mondja a színésznő. - Először akkor adtam át magam ennyire egy szerepnek, amikor a Rachel esküvőjét forgattuk, csakhogy akkor nem volt senki, aki segített volna visszatérni a normális kerékvágásba. Most itt volt Adam. Pontosan érti, mit jelent színésznek lenni, és mindenben támogat, ami teljesen elképesztő."

(Les Miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek