Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képanyag: Man of Steel

Kapjuk most már a nyár egyik legjobban várt filmjének képanyagait is. Csak remélni tudom, hogy tényleg működőképes változat lesz, Snyder és Nolan párosa elég ütősnek hat az előzetesek után is. Míg Superman öltözete eddig is ismert volt, most Zod tábornok látható teljes pompájában - így már hiteles csillagközi hódító és hadúr részemről.

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Wolverine

Szerdára ígérik az első előzetest The Wolverine háza táján, addig kaptunk az EW-nek köszönhetően 8 fotót, melyen mindenki bevizsgálhatja, mennyire sikerült az Adósság és becsület hangulatát megidézni. Egyelőre, tanulva a 2009-es csalódásból, várakozó állásponton vagyok, az előzetes pedig meg fogja szabni, merre mozduljon ez a szint. A poszter az éppenséggel siralom, még Paintben is lehet, hogy megcsinálják ugyanezt a hozzáértők, nemhogy hivatalos sajtókiadványként PS-mesterek... A képeken Logan (Hugh Jackman), Mariko (Tao Okamoto), Viper (Svetlana Khodchenkova) és Yukio (Rila Fukushima). Hazai bemutató 07.25.

0 Tovább

A fekete ruhás nő

Úgy néz ki az, eheti premierekkel kapcsolatban a plakát lesz az első, ami kiveri a... biztosítékot. Míg a titánok barom szövegekkel rettentettek a standieken, addig szegény szerencsétlen Daniel Radcliffe hézagos arcszőrét és bántóan kék lézerszemét választották a hazai forgalmazás népszerűsítéséhez, szemben az általam is választott, sokkal hatásosabb és stílusosabb, a filmhez is jobban passzoló plakát helyett. Anélkül azonban, hogy lelőném a film "nagy" poénját, mondandójának és titkának lényegét, legyen elég annyi, ez a fotó illik a filmhez, a leginkább érintett korosztályt emelve a középpontba. Mert ez az alkotás, címében egy nőről szól, a főszerepben egy fiatalemberrel, aki a saját munkája előrehaladtával a helyi gyermekek tragédiájával szembesül, akik pedig a külföldi poszterek és forgalmazók szerint a középpont, amit képviselni kell.

0 Tovább
12
»

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek