Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Walter Mitty titkos élete (The Secret Life of Walter Mitty)

Nagyívű, bő lére eresztett, mégis megragadó hatperces előzetes érkezett Walter Mitty nálunk december 26-én debütélő kalandjaihoz. Ha más nem mert ugye Ben Stiller színészként nem kaphat Oscart, akkor legalább a fényképezés és film kategóriáiban figyelhetjük a díjszezonban - na meg egy újabb színészi rendezői Oscar Ben Affleck után?!?!

0 Tovább

A nap embere: Kellan Lutz

A 300-hoz fiatal volt, Tarzanként csak a hangja kell, Herkulesnek csak egy béna Spartacus-koppintásba kell, ki ő?

Hát Kellan Lutz, a bárgyú izomköteg vámpír az Alkonyatból. Pont ő, akinek talán a legkisebb rajongótábora volt a széria szereplői közül, kapta meg az egészestés lehetőséget felsőtestének ringatózása közepette, hogy alakíthasson valamit kevés ruhában. Rögtön 2x is lehet benne gyönyörködni, előbb kissé Gladiátor-tévképzettől vezérelve villámokat szed le az égből, hogy szikrázó karddal szántsa az ellent, majd németek gyártotta animációban lengedezi körbe az erdőt a gonosz multi kizsákmányolása ellenében.

0 Tovább

Trailer: A beavatott (Divergent)

Hivatalos előzetest kapott az új posztapok tini-dráma, A beavatott. A zene túlfeszített és stresszes, új képkocka szinte csak a végén van, ettől függetlenül érdemes lesz rá figyelni. Személy szerint hasonló buktát sejtek neki, mint A végzet ereklyéinél volt. Amerikai bemutató március 21. - elkezdték Az éhezők viadala forgalmazási tematikáját követni. 

0 Tovább

Trailer: Helix

Megjött az új előzetes a januárban érkező SyFy-sorozathoz. A történet tökéletes keveréknek látszik, mely a Vírus és a Z világháború alapjain nyugszik. A nemzetközi kutatócsoport Antarktiszon lévő bázisán elszabadul egy eddig ismeretlen fertőzés, melynek megfékezése komoly kihívásnak bizonyul. A premier január 10-e, addig csak emlékeztetőül: A Battlestar Galactica, a Lost, az X-akták és a Kapcsolat producerei vettek részt benne.

0 Tovább

Cenzúra: Charlie Countryman

Akárki is nyafog a hazai viszonyok miatt, itt egy intő példa a nagy vízen túlról. Nemsokára mozikba kerül a Charlie Countryman című film, melynek most zajlik a cenzorok általi előszűrése. A drágalátós MPAA (Motion Picture Association of America) kivágatott egy jelenetet a filmből, hogy egyálalán megadja az R-besorolást, mely révén csak felnőttek nézhetik meg a filmet. Az ominózus jelenetben a női karakter részerülne az orális szex örömeiben férfi partnere részéről. A hivatalos indoklás szerint a jelenet kényelmetlenül érinhet egyes nézőket. 

A jelenet egyik szereplője, Evan Rachel Wood rendesen ki is fakadt a dolgokon, nem kímélve sem az MPAA döntnökeit, sem az elutasító embereket. Személyes véleménye alapján felháborító, hogy még mindig szégyenkeznie kell egy nőnek az érzelmei és a vágyai miatt. Társadalmi probléma, amellyel nem kíván szembe nézni senki, hogy a nő több annál, mintsem csak megbasszák és megköszönjék nekik. 

A jelenet az alábbi red band trailerben 2 vágókép erejéig benne van, ezek után mindenki döntse el maga, szükség volt-e erre a határozott elutasításra.

0 Tovább

Poszter, trailer: Ninja II: Shadow of a Tear

Napjaink Michael Dudikoff-ja, Scott Adkins főszereplésével egy újabb Ninja-filmet kapunk. A történet váza nem sokban különbözik az eredetileg Rozsomákhoz köthető Adósság és becsület című Frank Miller-kötettől, a hangulat és az alapok nagyjából adottak. Ehhez képest bőségesen B-kategóriás alkotást várhatunk a Vitathatatlan 2-3 rendezőjétől, Isaac Florentine-től. Ami azonban érdekes, hogy Vithaya Pansringarm is szerepet vállalt - ő a dalos hangulató rendőrfőnök, aki széjjel rúgta Ryan Gosling picsáját a Csak Isten bocsáthat meg című filmben. Amerikai bemutató december 31., szívem legnagyobb fájdalmaként realizáltam, magyar céldátum még nincs - bár ha a Kellan Lutz-féle FOSHercules is mozikba kerül, itt sem lehetetlen.

0 Tovább

Poszter, trailer: Gimme Shelter

Igaz történet egy lányról, aki 16 évesen, várandósan, anyja káros környezetéből kiszakadva próbálja megtalálni a nagymenő Wall Street-i apucit és egy szebb életet. Helyette egy elutasító férfit, valamint egy női menedéket talál magának, ahol a hozzá hasonló terhes fiatal lányok tudják világra hozni gyermeküket és rendbe hozni saját életüket. Vanessa Hudgens szép kis metamorfózison ment át a szerep kedvéért (ahogy az anyukát alakító Rosario Dawson sem fukarkodik a narkós anyuka külsejével), amit az eddigi kritikák örvendve fogadtak. Melléjük még Brendan Fraser, James Earl Jones és Stephanie Szostak társul. A rendező-forgatókönyv-író Ron Krauss végleg maga mögött tudhatja az Alien Hunter - Az idegenvadász szégyenét, a 2010-es Amexica után ismét megmutatta, van benne tehetség. Amerikai bemutató január 24.

0 Tovább

Viral: X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Bryan Singer nem kicsit várt mutáns eposza újabb viral marketinget kapott (A Trask-féle Őrszem-robotos után), ezúttal a kőkemény fajtából: a Kennedy-gyilkosság lehetséges elkövetőjének teszi meg Erik Lensherr-t, Magneto-t! Korhű videók és képanyagok machinálásával teszik hitelessé saját alternatív történetükben az események ezen vonalát.

Egy a lényeg: FREE MAGNETO!

0 Tovább

Poszter, trailer: Welcome to the Jungle

Meglovagolva Jean-Claude Van Damme Volvo-reklámos 5 percnyi frissített hírnevét, ki is dobták a nagyközönségnek a jövőre érkező vígjáték anyagait. A februárban érkező film a céges csapatépítést helyezné új megvilágtásba ezzel a Lost-szerű kataszrófával. A lezuhant csapat egymásra van utalva, A legyek ura alapján mikrotársadalom körvonalazódik közöttük, miközben még él az egyénben a 21. századi szuperego. Rob Meltzer első nagyjátékfilmje igazi dvd-tékásnak tűnik, hiába van benne JCVD mellett Adam Brody, Dennis Haysbert, Megan Boone, Kristen Schaal.

0 Tovább

Poszter, trailer: Walter Mitty titkos élete

Az év utolsó felének talán egyik legjobb filmjével lesz dolgunk, ha hihetünk az eddigi előzeteseknek. Ben Stiller főszereplésével nem kis kalandokban lehet részünk, ha nyomon követjük Walter Mitty kalandjait. A szerelem, a mindennapi hőstettek és a világ megváltása is részét képezi ezen eseményeknek, melyeknek Kristen Wiig, Shirley McLaine, Adam Scott és Sean Penn is részese lesz. Hazai bemutató december 26.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek