Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Horrible Bosses 2

Kevés várós folytatás üzemel a vígjátékok piacán napjainkban, de a Förtelmes főnökök második része bezony ide tartozik. Az emberrablásból társas zsarolásig fajuló történetben balfácán főszereplőinknek sikerül összehaverkodni az elrablás áldozatával, hogy közösen vigyék tovább a váltságdíjas követelésüket. A korábbi bandához hozzájön még Chris Pine és Christoph Waltz is, a korábbi előzetesből láthattuk, nem lesz kevésbé elmeroggyant a trió működése. Hazai bemutató november 27.

0 Tovább

Poszter, trailer: Monsters: Dark Continent

2010-ben mikroköltségvetéssel, mintegy félmillió dollárból hozta tető alá Gareth Edwards az utóbbi évek egyik legjobb hangualtú UFO-inváziós sci-fijét. A rendezőnek világhírnév, na meg Godzilla-reboot jutott, nekünk meg a Monsters folytatása. A rendezői stafétát Tom Green vette át, akinek a Misfits és a Blackout sorozat egyes epizódjait köszönhetjük. Ennek köszönhetően vissza is köszön pár kevésbé ismert és költséghatékony arc, akik az általunk követett kommandó tagjai: Joe Dempsie (Game of Thrones), Johnny Harris (RockNRolla), Sam Keely (This Must Be The Place), Kyle Soller (The Fifth Estate), Nicholas Pinnock (Top Boy). Mint látható, feltörekvő angol produkció lesz ez így, úgyhogy alig várom a valószínűleg novemberi bemutatót - hiába van imdb-n szeptember 25.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Equalizer

Denzel Washington ismét csatlakozik a badass bácsik sorába, akik az igazság nevében odacsapnak pár rosszarcúnak. Antoine Fuqua új filmje erősen megidézi a Man on Fire-t, és ha Denzel 50 évesen is képes volt rá, miért ne lehetne hatvan évesen is! Csak remélhetjük, hogy nem lép a Taken mezejére, mert ezek az egyszeri ütős sztorik másodjára már laposodó lufik lesznek. Hazai bemutató szeptember 25., A védelmező címen keressétek a mozik műsorán.

0 Tovább

Poszter, trailer: Autómata

2044-ben a háztartási robot kifejezés az Én, a robot szintjére emelkedik, Asimov Robotika-törvényei a mindennapjaink része. A bádogemberek egy része azonban öntudatra ébred, a szellem megszületik a palackban. Igyekeznek megvédeni magukat, kérdéses, hogy ez az önvédelem mennyire fullad majd didaktikusságba. A történet a már említett sci-fi-re hajaz, a látvány meg Elysium-klón, szóval ki tudja. Az író-rendező Gabe Ibánez eddig nagyjából ismeretlen, a főbb szerepekben Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Robert Forster. Amerikában limitált bemutatóval indul október 10-én, itthon a lemezes kiadás is esélytelennek hat elsőre.

0 Tovább

Trailer: Open Windows

Másfél évvel a hivatalos poszter után megérkezett az első előzetes az Open Windows-hoz... Elijah megint thrillerben feszít, ezúttal Sasha Grey életéért folyik a harc. Leghamarabb szeptemberben érkezik az amerikai mozikba, nálunk a DVD-megjelenés esélyes.

0 Tovább

Trailer: The Theory of Everything

Stephen Hawkingnak annyi mindent köszönhetünk, hogy felesleges is ebből a hatalmas elméleti fizikai életműből kiemelni bármit is. Ha ehhez a popkulturális szerepét is hozzávesszük, egy messze földön híres tudósról beszélhetünk, aki nem csak sajátságos, számítógép által közvetített beszéde, de napjaink egyik legszarkasztikusabb humorával bíró kutatóról is szó lenne. Nem csoda, hogy az ő élete is a filmes életrajzok sorába csatlakozik, bár igaz, itt a heroikusabb időszakot, a doktori címért folyó harcot, a betegség elleni, már a testi képességeken is túlmutató erőfeszítésekről és a szerelem erejéről kapunk képet. Eddie Redmayne személyében per pillanat elképzelni sem tudnék jobb fiatal Hawkingot a vásznon. A rendező James Marsh, neki köszönhetjük a zseniális dokumentumfilmet, az Ember a magasbant is. Brit bemutató 2015.01.02., mi meg várunk a sorunkra.

0 Tovább

Trailer: Kamuzsaruk

Magyarul is csekkolható az őszre szánt balfék kamu rendőrpáros sztorijának előzetese. A filmet Luke Greenfield (Tök alsó, Szüzet szüntess) rendezte, a főszerepben Jake Johnson (21 Jump Street - A kopasz osztag) és Damon Wayans Jr. (Pancser police). Elsőre szimpla helyzetkomikum, kevés újdonsággal vagy frenetikus poénnal, de gy is befutó lehet szeptember 11-én, amikor Az emlékek őre, az Utóélet vagy a Térkép a csillagokhoz lesz párhuzamosan a hazai mozikban.

0 Tovább

Karakterposzterek, trailer: The Expendables 3

Nem lehet sokat beszélni, hiszen már bevizsgálható illegális csatornákon a film (hetekkel a bemutató előtt - és kivételesen nem a magyarokat kell szapulni), de a moziba látogatók kedvéért egy rakat '80-as éveket idéző karakterposzter, na meg a végső trailer, hogy mozgósítsunk.

0 Tovább

Poszter, trailer: Birdman

Egyre inkább azt érzem, főleg a trailer alatt szóló zenét hallgatva (Don't Let Me Be Misunderstood), hogy Alejandro Gonzalez Inarritu létrehozta a tökéletes populáris művészfilmet. A stáblista fájdalmas és gyönyörűen hosszú, a sztori hibátlanul naprakész és megmutatja, mennyire kiszolgáltatott napjaink celeb színésze. Arról nem beszélve, hogy Michael Keaton lényegében saját magát játsza, csak nem Birdmant, hanem Batmant kell érteni minden megnyilvánulásánál. Hazai bemutató? Talán valami fesztiválon, esetleg pár művészmozi műsorára tűzheti. 

0 Tovább

Poszter, trailer: Night at the Museum: Secret of the Tomb

Ben Stiller megcsinálta, trilógiát faragott az Éjszaka a múzeumban-franchise-ból! Na nem biztos, hogy ez jó is lesz nekünk, de az biztos, lesz egy minimum átlagos családi látványfilm is a mozikban. A történet szerint hanyatlik a kiállítási tárgyak életre kelésének hatásfoka, így a bölcsőhöz, Londonba látogat a válogatott történelmi korokból verbuválódó banda. Ennek örömére jobban teljesít a Pompeii díszlet, mint az egész estés katasztrófafilm... Amerikai bemutató december 19., tippelni nem mernék, mennyire gyalázza el Az öt sereg csatája.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek