Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Comic Con-trailer: Interstellar

Ugyan már véget ért a Comic Con San Diegóban, de még a hullámverés lázában jött is Christopher Nolan Interstellarjához egy nagy, sztorizós előzetes. McConaughey vajon duplázik majd ennek köszönhetően? Csak mert erősen Oscar-gyanús sci-fi ez rögtön a Gravity után egy évvel. A Föld pusztulóban, intergalaktikus gyarmatosítási kísérlet indul az emberiség megmentése érdekében, azonban majdnem ilyen nagy jelentőségű a családi dráma is, amiben apa hagyja hátra gyermekeit. Hazai bemutató november 6.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Peter Jackson második Középfölde előtt tisztelgő trilógiájának záró epizódjához is leszállították a mozgóképet, ami kategóriáját nézve kétperces teaser, mert esemény semmi, csak hangulat árad belőle. Előre is nagy taps az agyonszűrőzött látványért, a pórusokig ható kamerakép serilitása megöli a harc mocskosságába vetett hitet. Bilbó legkeményebb csatája elé néz, a tündék is kimerészkednek a várból, hogy szembe szálljanak az orkokkal - vagy épp ők törnek rájuk, mindegy is. A látvány megint a HFR 3D (High Frame Rate - azaz 48 képkocka/sec, a normál 24 képkocka/sec ellenében) jegyében emeli ki az eddigiekkel szemben, elvégre minden 2x dinamikusabb lesz. A karácsonyra szánt hobbiteposz december 11-étől a hazai mozikban.

0 Tovább

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Trailer: The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Hála a Comic Connak, kaptunk végre sztorizós mozgóképet A kiválasztott alcímű 3. kötet kétrészes filmes adaptációjának első feléhez. Katniss most már kénytelen lesz azzá a szimbólummá válni, ami egységbe fogja a 13. körzetbe menekült lázadókat és a többi körzetben megbúvó elégedetleneket. Hazai bemutató november 20.

0 Tovább

Trailer: Mad Max: Fury Road

Kellett emlegetnem, hogy meddig kell még várni a Mad Max: Fury Road előzetesére! Megérkezett a kiSZABott előzetes és azóta a hajam keresem! Micsoda minimalista szövegkönyv és brutális adrenalinbomba már ez! Itt van 2015 posztapokaliptikus Drive-ja! Atyám, George Miller visszatért és hozta magával Mad Max-et is a sírból!!! Ezután mindenki írja be a naptárba, de ha kell, a kert vagy az erkély betonjába vésse bele, hogy 2015.05.15., mert erről le ne maradjon!

0 Tovább

Trailer: Hot Tub Time Machine 2

Itthon nem sok vizet zavart 2010-ben az első rész, csak dvd-n dobták ki a kíváncsi keveseknek, miközben azért az illegális csatornákon zabálták a sztorit. Most megérkezett a folytatás, amit karácsonyra céloztak meg a felnőtteknek. John Cusack helyett Adam Scott lesz a 4. kerék, ezúttal pedig a jövőbe teszünk egy aprócska kirándulást a visszatérő Steve Pink rendező jóvoltából. Elsőre ugyanazt az egyszernézős, altesti poénoktól hemzsegő stílust kapjuk, na meg ciciket. 

U.i.: Meglestem az első rész imdb-lapját, 20 perce szakadok a röhögéstől a külföldi címek miatt...

Német: Hot Tub - Der Whirlpool... ist 'ne verdammte Zeitmaschine

Török: Jakuzi ekspres

0 Tovább

Trailer: Fifty Shades of Grey

És elérkezett az idő, hogy megnézhetjük, milyen hitelességgel sikerült megfilmesíteni a 2010-es évek világhírű masztiregényének, A szürke ötven árnyalatának első részét. Számomra ott már bukott, hogy Charlie Hunnam helyett Jamie Dornan lett Mr. Grey, akinek a kisugárzása inkább halszerűen semleges, semmit őserőtől duzzadó... Hunnam egy kis borostával a világot és meghághatná a Grey-féle szado-mazo hangulatban, ehhez képest majd valami polkorrekten lightos A titkárnő-butításnak érződik. Elnézve a trailert, most már biztosra veszem, Hunnam a kreatív különbségek miatt dobta ezt a ramaty projektet. Hazai bemutató 2015.02.12., addig kell fél lábon kibírniuk a hölgyeknek.

0 Tovább

Poszter, trailer: Horns

Daniel Radcliffe mindent megmozgat, csak hogy kilépjen Potter köpenyének árnyékából. Persze érthető is meg jól is csinálja (The Woman in Black, Kill Your Darlings, A Young Doctor's Notebook), ennek jött el a következő etapja. A sztori szerint a barátnője nemi erőszak áldozata lesz, a meggyilkolásával pedig őt vádolják. Miközben esik szét körülötte minden, szarvak nőnek ki a fejéből, amik olyan képességekkel ruházzák fel, mint a bűnök bevallása - ezzel a támogatással kezd a saját nyomozásába, hogy kidertse, mi is történt valójában. A filmet Alexandre Aja (Haute tension, The Hills Have Eyes) rendezte Joe Hill regényéből, Radcliffe mellett Juno Temple, Heather Graham, David Morse, Max Minghella a főbb szerepekben. Brit bemutató október 31., nálunk még homály fedi

0 Tovább

Poszter, trailer: Exodus: Gods and Kings

Megérkezett az első előzetes Ridley Scott új filmjéhez, melyben a zsidók Egyiptomból történő kivándorlásának ad epikus kerettörténetet. A fő szál Mózes (Christian Bale) és Ramszesz (Joel Edgerton) testvéri viszonyának elromlása, melyhez a történelmi szál mintegy kerettörténet csak, megdobálva grandiózus díszletekkel és 3D-vel. Főbb szerepekben még Aaron Paul, Sigourney Weaver, John Turturro és Ben Kingsley. Amerikai bemutat december 12.,

0 Tovább

Poszter, trailer: The Zero Theorem

Most már nem csak a betiltott poszter miatt hallhatunk Terry Gilliam legújabb filmjéről, hanem megérkezett hozzánk az új előzetes is! A film eddig inkább a fesztiválokon virított, a széleskörű nemzetközi porondon csak mostanság fog megmérettetni. A sztori szerint a hacker Waltz arra vár, hogy rájöjjön végre, mi is az élet értelme. Munkaadói megbízásából a zéró elméletet igyekszik bizonyítani, azonban felettesei egy fiatal lány és egy fiú személyében zavaró tényezőkkel bombázzák. Főbb szerepekben Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Ben Wishaw, Tilda Swinton, Matt Damon.

Hazai bemutatóról nincs hír, tekintve, hogy kis hazánk nem a legjobb felvevőpiaca Gilliam filmjeinek, nem is csodálkozom...

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek