Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banner: World War Z

Nincs mit tenni, Brad Pitt nélkül ez a film tényleg viszonylag keveseket érdekelne, főleg az előzmények (pótforgatás, szkript-átírás...). Kaptunk világjáró bannereket, melyek megmutatják, ez bizony globális probléma nem, nem csak Amerikára sújt le a tragédia.

0 Tovább

Eleven testek

Ilyen az, amikor egy jó ötlettel sikeresen meglovagolnak egy műfaji tendenciát. A The Walking Dead révén úgyis mindenki rajong a zombikért, a modern kori társadalomkritikát magában foglaló poszt-apokaliptikus fertőzésfilmek pedig rá is játszanak erre (ld. májusban Soderberghtől a Mellékhatásokat). Erre most kapunk egy igencsak szívmelengető mash-upot, melyben Rómeó és Júlia a két ellentétes oldalról egymásba szeret, mindezt Zombieland kellős közepén. Igaz, megannyi gyakorlati tanácsra fittyet hány ez a bimbózó érzelem, a túlélés érdekében felállított merev keretrendszer értelmében létre sem jöhetne az egész, de nem választhatjuk meg, kibe is szeretünk bele, nemde?

0 Tovább

Poszter, trailer: The Lords of Salem

Rob Zombie 10 év alatt egész tisztességes horror-rendezővé nőtti ki magát, nem is csoda, hogy a műfaj kedvelői kiemelt figyelemmel követik alkotói munkásságát. Most elérkezett hozzánk a legutóbi projekt, a The Lord of Salem előzetese és posztere, amely alkotás a zenén keresztül mutatja be Salem erőszakos múltját. A főszereplőnő egy helyi rádiós DJ, aki egy fadobozban kap egy lemezt, mely az "Urak ajándéka" felirattal kecsegtet. A zene hatására hősnőnk mind jobban megkattan, a feltörő víziók szép lassan a mindennapjaiba is betörnek. Míg az előzetest látva még talán elgondolkodik az ember, addig a poszter (a tovább után) inkább a hipster-gyilkosságokhoz hozza meg a kedvet. Kinti bemutató április 26. - senkit ne zavarjon meg a poszteren látható 04.19.-es dátum.

0 Tovább

Poszter: Gallowwalkers

Az van, hogy Wesley Snipes öregszik is, sitten is ült adócsalás miatt, de a színészi véna követeli a pezsgést, így egy erősen B-filmes sztorival tér vissza (UPDATE: ami hét évig volt dobozban, mert a kutyának sem kellett). A Gallowwalkers című filmben egy esküszegő apáca fiát játssza, Amant, aki isteni átok révén bárkit is megöl, az feltámad, hogy levadássza őt -  mindez egy fegyveres igazságosztónál kicsit kellemetlen tud lenni... A zombisereg ellen küzdő főhős nem tehet mást, lelkes fiatalokat toboroz maga köré, hogy szembeszálljanak a halott hordákkal.

A rendezés és a forgatókönyv jórésze Andrew Goth munkája, akit szintén B-filmes munkájáról ismerhetünk a Mindenki a napra tör című film kapcsán. Mindezek után messzemenő következtetést nem vonnék le, eddig csak a brit Film4 FrightFest kereteiben mutatták be a filmet, ahol általában jó véleménnyel voltak az alkotásról. A poszter aktualitását pedig az European Film Market apropója adja, nemzetközi forgalmazó kerestetik a produkció terjesztéséhez.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek