Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: Thor: The Dark World

Ugyan a mozgóképes szekció nem győzött meg, de poszterek terén nagy bizalommal fordulok Thor kalandjainak második köréhez. Főleg, hogy pótforgatások révén Loki (Tom Hiddleston) még nagyobb szerepet kap majd. Visszatér mindenki az első részből, szóval Natalie Portman, Anthony Hopkins, Kat Dennings, Idris Elba, Stellan Skarsgard. Hazai bemutató november 14.

Szimplán Hammertime!

0 Tovább

Poszter, trailer: Thor: The Dark World

Megjött az egy hete masszívan beharangozott 2. előzetes az asgardi isten novemberi kalandjához. Akció lesz bőséggel, a nagy közönségkedven Loki karaktere is visszatér, a Bosszúállókban csak emlegetett Jane Foster újra képbe kerül... Mégis, valahogy nem áll össze ez a sztori. Az első rész a bárgyúsága ellenére is tudott működni (nemhiába, Kenneth Branagh ráérzett az északi istenek mentalitására), most azonban csak keretet ad Asgard, annak ellenére, hogy ott is pusztít majd Malekith. Az a főgonosz, aki csak felvillanásnyit szerepel egy olyan előzetesben, ahol ő fogja mozgatni a szálakat. Nem értem, mire fel ez a nagy titkolózás, akkorát nem fog szólni ez a karakter, mint tavaly Thanos megjelenése a Bosszúállók end creditjében. Sebaj, így is megnézésre ítéltetett, csak valahogy már elpolgáriasodik szegény Thor - sebaj, november 14-éig csak megbarátkozom ezekkel. Na meg Alan Taylor direktor személye is bizakodásra ad okot, aki ugyan eddig csak sorozatok epizódjaiért felelt, de ott Trónok harca, ró és kamuhős, Mad Men - Reklámőrültek, Maffiózok, Lost - Eltűntek, Gyilkos utcák és Oz szerepel az életműben.

0 Tovább

Poszter: The Wolverine

Az Empire magazin kétféle borítóval kedveskedik a júliusi lapszámmal: az egyik a szokványos, bárki által megvásárolható (ez az angol textúrás, szépia-hatású verzió - 1. kép), a másik pedig a limitált példányszámú, klasszikus japán stílusú (piros felirattal és csökkentett textúrával - a tovább mögött). Akárhogy is nézem, az a szamurájkard még mindig okafogyottan került beemelésre. Messze még a július 25-ei magyar bemutató, szóval csak remélem, ezt a kardos verziót hanyagolni fogják.

0 Tovább

Kritika: Vasember 3

Kezdetét vette a Marvel Phase 2 munkacímen futó kapitalista ötéves terve, melyet ki más is vezethetne fel, mint az eddigi aranyifjú, a Vasember. Tony Stark és páncélépítéssel karöltött világjobbító tervei ezúttal nem egy hasonszőrű építőmester ármánykodásaival kerülnek szembe, hanem egy igazi nagyágyú, sőt, rögtön kettő is célkeresztbe veszi hősünket. Azt pedig csak úgy félgőzzel jegyzem meg, ezzel trilógiává bővült a Marvel legjobb szólókarakterének kalandjai, evégett pedig a "több jobb"-elvével nyakon öntve, új rendezővel a fedélzeten merülünk alá Tony legsötétebb kalandjába - már ami az eddigi szélesvásznú megjelenéseket illeti. Sajnos azonban több sebből vérzik a végeredmény, mint Tony arca egy kiadósabb ütközet során, de még így is ott van a szeretés a lelkünkben.

0 Tovább

Poszter, trailer: Thor: The Dark World

Megérkezett az első mozgókép és (pár nappal korábbról mellékelve) az első poszter is a kalapácsos Superman sztorijának késő őszi folytatásához. Visszatérnek a szereplők, azonban ez az új ellenség egyelőre megfoghatatlanul semmilyen - értem én a földi pusztítás lényegét, de valahogy akkor sem az igazi. Aztán majd egy komolyabb, második trailer úgyis meggyőz, hogy kötelező Marvel-darab, mint eddig mind. Igen, ahogy az első Thor is! Hazai bemutató október 31.

0 Tovább

Poszter: The Wolverine

Eddig is borzasztó poszterekkel rombolták a rajongók lelkét, de ez egyenesen érthetetlen. Minek egy olyan mutánsnak egy szamurájkard, akinek adamantium karmokat rejt mindkét alkarja, szám szerint összesen hatot. Azt írták anno, Frank Miller Adósság és becsület kötete jelenti az alapot, amelyet gyorsan átlapozva nem nagyon találtam még csak utalást sem erre - ahogy egyik füzetben sem, elvégre Rozsomák minden esetben feszíthet ugyan, de folyton elpicsázták, ha szamurájkodott... Így pláne érthetetlen, hogy ezzel a feszítéssel próbálják eladni a projektet, főleg a korábbi szégyenfoltok után.

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Wolverine

Szerdára ígérik az első előzetest The Wolverine háza táján, addig kaptunk az EW-nek köszönhetően 8 fotót, melyen mindenki bevizsgálhatja, mennyire sikerült az Adósság és becsület hangulatát megidézni. Egyelőre, tanulva a 2009-es csalódásból, várakozó állásponton vagyok, az előzetes pedig meg fogja szabni, merre mozduljon ez a szint. A poszter az éppenséggel siralom, még Paintben is lehet, hogy megcsinálják ugyanezt a hozzáértők, nemhogy hivatalos sajtókiadványként PS-mesterek... A képeken Logan (Hugh Jackman), Mariko (Tao Okamoto), Viper (Svetlana Khodchenkova) és Yukio (Rila Fukushima). Hazai bemutató 07.25.

0 Tovább

Képanyag: The Wolverine

Kaptunk egy kis csokor képet Hugh Jackman oneman-showjához, The Wolverine-hez. A 2008-as 2009-es, csúfos szakmai eredményt felmutató előzmény után ideje is volt némi keményebb alaphoz nyúlni, amihez Frank Miller Adósság és becsület című kötete tökéletesnek tűnik. A Japánban játszódó történetben jakuzák, szamurájok és egyéb finomságokat felvonultató adaptáció júlus 25-én kerül mozikba - amihez nagyon várjuk már az előzetest.

0 Tovább

Trailer: Vasember 3

Másfél hónap és mozikban a Vasember 3, amihez egy iszonytatóan erős előzetest kaptunk. Nincs mese, úgy néz ki, a Marvel megcsinálta a saját A sötét lovag-verzióját. Bevizsgálni április 25-ével tudjuk, addig tűkön ülés.

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Egyre közelebb az április 25-ei magyar bemutató, addig maradnak a különböző szivárogtatások, legyen az poszter vagy trailer. Most ez előbbivel kecsegtetnek egy minden eddiginél széthullóbb Vasemberrel a fókuszban.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek