Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer - Hitman: Agent 47

Erősen B-filmesre sikeredett az első előzetes, így azt a kevés várakozást is megölte számomra, amit még a projekt iránt a sosemvolt gamer lelkem ringatott magában. Ettől függetlenül megnézős lesz, de cseppet sem biztos, hogy ez a főleg CGI-alátámasztású reboot felül tudja majd múlni az első próbálkozást. Aleksander Bach elsőfilmes megmérettetése, hozzá Rupert Friend címszerepben, míg Zachary Quinto és Hannah Ware csak menekül, hogy megvédjék a bujkáló Ciarán Hinds-et, aki az egész Hitman-tervért felel. Bemutató augusztus 28-án a tengerentúlon, nálunk még bizonytalan.

0 Tovább

Kritika: Sötétségben - Star Trek

Megkerülhetetlen tény, a késő 20-as és kora 30-as (zömében férfi) generáció egyik legmeghatározóbb sci-fi élménye az itthon akkor még Űrszekerek néven elhíresült széria filmes változatainak második része, a Khan bosszúja. Az 1982-ben készült klasszikus minden elemében a tökéletes trekkie-film: a gyermeki naivitással felvértezett pozitív karakterek, a velejéig romlott gonosz és az épített környezet mai szemmel retró módon mesés világa egyből beszippantotta az arra nyitott elméket - és el sem engedte a mai napig. Aki űrben játszódó sci-fit tervez, mind a mai napig képes meríteni a hatalmas sikerű sorozatokból és az egész estés filmekből.

0 Tovább

Poszter: Star Trek Into Darkness

Új, zuhanós poszter az év leginkább várt sequeljéhez, epekedve várjuk, J.J. Abrams milyen csodát tartogat nekünk a Star Trek univerzumba való második alámerüléséhez. Már csak bő hónap, azt féllábon...

0 Tovább

Trailer: Sötétségben- Star Trek

Új nemzetközi előzetes érkezett J.J. Abrams sci-fi legenda-remake-jéhez, mely már első alkalommal is beszippantotta a rajongókat. Az eddigi anyagok sem épp a piskóta kategóriája, de a mostani trailer már nagyon mozijegy-váltós hangulatba hozza az egyszerű mozinézőt is. A június 13-ai hazai bemutatóig meg fogok kattanni!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek