Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Zero Theorem

Most már nem csak a betiltott poszter miatt hallhatunk Terry Gilliam legújabb filmjéről, hanem megérkezett hozzánk az új előzetes is! A film eddig inkább a fesztiválokon virított, a széleskörű nemzetközi porondon csak mostanság fog megmérettetni. A sztori szerint a hacker Waltz arra vár, hogy rájöjjön végre, mi is az élet értelme. Munkaadói megbízásából a zéró elméletet igyekszik bizonyítani, azonban felettesei egy fiatal lány és egy fiú személyében zavaró tényezőkkel bombázzák. Főbb szerepekben Christoph Waltz, Mélanie Thierry, David Thewlis, Ben Wishaw, Tilda Swinton, Matt Damon.

Hazai bemutatóról nincs hír, tekintve, hogy kis hazánk nem a legjobb felvevőpiaca Gilliam filmjeinek, nem is csodálkozom...

0 Tovább

Trailer: A Haunted House 2, Only Lovers Left Alive, The Machine, Vampire Academy

Ma reggelre négy trailer érkezett be, de valahogy egyik sem érdemel különleges bánásmódot, így csak egy kupacba terelve vizsgálhatjuk be.

Rögtön elsőnek Marlon Wayans visszatérése kapta meg a folytatást. A gyorsan legyártható, kis költségvetésű horrorok paródiája, A Haunted House című filmje érkezik március 28-án a mozikba, ennek örömére meg is kaptuk az első előzetest. Ugyanúgy sikít, mint egy hisztérika, ugyanúgy inkorrekt az állásfoglalás megannyi témában. Ha akar valaki egy jót röhögni a túlpörgetett kis horrorokon, annak ideális választás lesz.

0 Tovább

Poszter: Snowpiercer

Ázsiai menni Amerika, csinálni mondanivalós filmet posztapokaliptikus világról - Bong Joon-ho, a gazdatest rendezője készül megvetni lábát az Újvilágban. A sztori szerint 2031-ben egy hatalmas vonat közlekedik megállás nélkül a bolygó felszínén, utasai a Föld utolsó túlélői. A film alapjául Jaqcues Lob és Jean-Marc Rochette azonos című (Le Transperceneige) képregénye szolgálA kép alapján jobb, mint a hasonló hollywoodi próbálkozások. Külföldi bemutató 2013. augusztus.

0 Tovább

Képanyag: Only Lovers Left Alive

Nincs pihenő vámpírfronton, de talán megnyugvást jelent, hogy a modern filmművészet egyik emblematikus művészfilmese áll neki a témában alkotni. A forgatókönyvíró-rendező Jim Jarmusch áll a projekt mögött, a címe Only Lovers Left Alive. A sztori szerint Adam (Tom Hiddleston), aki vámpír és zenész, ismét megtalálja szerelmét, a szintén vámpír Eve-t (Tilda Swinton). Boldog, örökkévalóságig tartó szerelmüknek azonban a lány húga, Ava (Mia Wasikowska) próbál meg gátat szabni. A film várhatóan valamikor idén landol a kinti mozikban, de még ottani céldátum sincs. Ez így egyelőre vaskosan kötelezőnek hangzik!

Swinton és Hiddleston

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek